da ne odgovaram svakom,pojedinačno,do nekog mog sledećeg povratka iz penzije (moja prognoza labilnosti,januar-februar sledeće godine...

...nek ostane ovaj Šlagerov manifest dotad zapisan...
1-Srpska Demokratska Stranka je stvorila (sa narodom) Republiku Srpsku
2-Naoružala narod u teškim vremenima,spriječila nove Stare Gradiške,Jasenovce,Jadovna,Gradine
3-Do pojave ovih zapadnih miljenika kojima se klanjate (1998)
-nadležnosti nisu prenešene
-nije upropaštena privreda,niti provedena lopovska privatizacija
-nije uništeno obrazovanje privatnim fakultetima (ako hoćeš da poraziš jedan narod,porazi ga vojno,a ako hoćeš baš da ga uništiš-uništi mu obrazovanje!!!!)
znači,negativna selekcija od vrha do dna
-nije zaduženo naše peto pokoljenje ovim uhljebljavanjem gledača kroz prozor
I zadnje,ali po meni najvažnije,do te 1998 nije NAROD BIO OVAKO PODIJELJEN

-bili smo svi kao jedan..od njihovog instaliranja,dočekivanja Medlinke na balkonu Banskog Dvora kao narodnog heroja,krenula je ova podjela među nama
To je "učinak" ovih kojima se klanjate...
Jedni to rade iz sasvim praktičnih i pragmatičnih razloga,jer su posao,zaposlenje i hljeb dobili preko ovih "zaštitnika RS"
Drugi,jer previše vjeruju medijima,koji su uvijek imali uticaj na javno mnijenje,ali sad su u stanju da od ljudi učine potpune budale pričom o "izdajnicima" i "zaštitnicima"
Treći jer su razočarani učinkom SDS do 2006,iako nemaju nijedan razlog...Ta Vlada koju su mnogi ismijavali (Bukejlović,Cenićka i ostali...),niti nas je zadužila,niti je penzija kasnila ijedan dan,niti su prodali sve što vrijedi,od Telekoma,pa nadalje,kao ovi što rade....
A jedino razumijem one forumaše koji su razočarani ratnim SDS-om,neproglašavanjem ratnog stanja (dok jedni ginu,drugi švercuju naftu i cigare),favorizovanjem Pala u odnosu na Banjaluku i ostalo....Jedino se sa njima slažem,a za ove ostale se nadam samo da ne progledaju kad bude prekasno,da tek tada ne vide kakvi nas antihristi,lopovi i neljudi vode u propast...
Toliko...Odgovarati stvarno nemam namjeru,zato i ne komentarišite ovo...niti ću ja promjeniti vaše mišljenje,niti vi moje....šuplja...