Stubborn je napisao:
ma kao što si vidio bih prvak evrope u uzrastu 15-16 godina...i to se predstavlja kao: uzeli smo svjetsko prvenstvo seniora. u finalu tukli amere i to kucanjem mirze teletovica preko lebrona dzejmsa.
ali to nije sve, opklada sa amerima prije tekme je bila sledeća. ako nas ameri uzmu moramo popusiti svakome po crnački kruac, a ako mi njih uzmemo pentagon će stati iza bošnjaka, ukinuti republiku srpsku i uhapsiti dodika... tvoji smo vojniici bosno, ovo je bilo za tebe jedna i jedina, i za naša čista usta
bog te jebo... aj kontam ove po portalima i ove muslimane što imam na fb. to veze nema, nikada se nije susretalo sa ovim pa sada bubaju... ali da 25 godina si sportski novianr i lupaš gluposti... puštaju se suze zbog dječije titule. videjće nas na olimpijskim igrama, a prije toga ozbiljni takmaci na svjetskom prvenstvu. vidite koliko ima i srba, to smo mi, niko nam neće moći ništa zajedno. najveći uspjeh bla bla bla
alo retardi, jedna generacija osovjila jedno prvnestvo... dječije... do seniorske konkurencije četvrtina ih neće igrati košarsku, četvrtina će biti u bih, četvrtina će igrati za srbiju, tri igrača će napraviti karijeru.. bubam,.. ko zna, šta će se dešavati... za pet godina..
bolje da su ovako preosili onu olimpijadu matematičara
50 000 ljudi je docekalo klince u BGD kad su osvojili nesto
I treba
I treba i ove klince da kuju u zvijezde posto su "ozbiljan sport" u citavoj BiH sahranili kojekakvi politicari i biznismeni
I malo sutra bi ovakav komentar bio da nije u pitanju BiH reprezentacija
I ne znam ko mi je veci idiot, ovi koji po klincima pljuju samo jer su igrali za BiH reprezentaciji ili ovi koji ih smatraju bastionom spasa za medjuljudske odnose u BiH
Nek' se napuse kurca i jedni i drugi i puste djecu da uzivaju u svom sportskom uspjehu
Zasluzili su