banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 17:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2015, 07:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nakon ovih federalac sto se registruju na forumu da bi nam objasnili ovu zdravu pricu i ovih tvitova retardiranog puhala i brancice da bi kupili neke poene u nvo fazonu, dodje mi krivo sto su ovi klinci uopste igrali na EP...

Svakako ako bude neko talentovan otice da igra za Srbiju/Hrvatsku, ali neka se multi kultu nacija raduje

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 07:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Joj brancice,ko je uopste ona?cuj moze li se crci od srece

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 08:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Stubborn je napisao:
ma kao što si vidio bih prvak evrope u uzrastu 15-16 godina...i to se predstavlja kao: uzeli smo svjetsko prvenstvo seniora. u finalu tukli amere i to kucanjem mirze teletovica preko lebrona dzejmsa.
ali to nije sve, opklada sa amerima prije tekme je bila sledeća. ako nas ameri uzmu moramo popusiti svakome po crnački kruac, a ako mi njih uzmemo pentagon će stati iza bošnjaka, ukinuti republiku srpsku i uhapsiti dodika... tvoji smo vojniici bosno, ovo je bilo za tebe jedna i jedina, i za naša čista usta

bog te jebo... aj kontam ove po portalima i ove muslimane što imam na fb. to veze nema, nikada se nije susretalo sa ovim pa sada bubaju... ali da 25 godina si sportski novianr i lupaš gluposti... puštaju se suze zbog dječije titule. videjće nas na olimpijskim igrama, a prije toga ozbiljni takmaci na svjetskom prvenstvu. vidite koliko ima i srba, to smo mi, niko nam neće moći ništa zajedno. najveći uspjeh bla bla bla

alo retardi, jedna generacija osovjila jedno prvnestvo... dječije... do seniorske konkurencije četvrtina ih neće igrati košarsku, četvrtina će biti u bih, četvrtina će igrati za srbiju, tri igrača će napraviti karijeru.. bubam,.. ko zna, šta će se dešavati... za pet godina..
bolje da su ovako preosili onu olimpijadu matematičara

50 000 ljudi je docekalo klince u BGD kad su osvojili nesto
I treba

I treba i ove klince da kuju u zvijezde posto su "ozbiljan sport" u citavoj BiH sahranili kojekakvi politicari i biznismeni
I malo sutra bi ovakav komentar bio da nije u pitanju BiH reprezentacija

I ne znam ko mi je veci idiot, ovi koji po klincima pljuju samo jer su igrali za BiH reprezentaciji ili ovi koji ih smatraju bastionom spasa za medjuljudske odnose u BiH
Nek' se napuse kurca i jedni i drugi i puste djecu da uzivaju u svom sportskom uspjehu
Zasluzili su

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 08:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
V@nja je napisao:
Stubborn je napisao:
ma kao što si vidio bih prvak evrope u uzrastu 15-16 godina...i to se predstavlja kao: uzeli smo svjetsko prvenstvo seniora. u finalu tukli amere i to kucanjem mirze teletovica preko lebrona dzejmsa.
ali to nije sve, opklada sa amerima prije tekme je bila sledeća. ako nas ameri uzmu moramo popusiti svakome po crnački kruac, a ako mi njih uzmemo pentagon će stati iza bošnjaka, ukinuti republiku srpsku i uhapsiti dodika... tvoji smo vojniici bosno, ovo je bilo za tebe jedna i jedina, i za naša čista usta

bog te jebo... aj kontam ove po portalima i ove muslimane što imam na fb. to veze nema, nikada se nije susretalo sa ovim pa sada bubaju... ali da 25 godina si sportski novianr i lupaš gluposti... puštaju se suze zbog dječije titule. videjće nas na olimpijskim igrama, a prije toga ozbiljni takmaci na svjetskom prvenstvu. vidite koliko ima i srba, to smo mi, niko nam neće moći ništa zajedno. najveći uspjeh bla bla bla

alo retardi, jedna generacija osovjila jedno prvnestvo... dječije... do seniorske konkurencije četvrtina ih neće igrati košarsku, četvrtina će biti u bih, četvrtina će igrati za srbiju, tri igrača će napraviti karijeru.. bubam,.. ko zna, šta će se dešavati... za pet godina..

I treba

I treba i ove klince da kuju u zvijezde posto su "ozbiljan sport" u citavoj BiH sahranili kojekakvi politicari i biznismeni

I ne znam ko mi je veci idiot, ovi koji po klincima pljuju samo jer su igrali za BiH reprezentaciji ili ovi koji ih smatraju bastionom spasa za medjuljudske odnose u BiH
Nek' se napuse kurca i jedni i drugi i puste djecu da uzivaju u svom sportskom uspjehu
Zasluzili su

A najgora je Brankica sa ovim crcanjem od srece, sunce ti ebem. :lol: A cestitke klincima, fin uspjeh.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 08:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ma 'ajd ona .. ona je sama po sebi smijurija i inace neko ko prenaglasava emocije po socijalnim mrezama
Plus, valjda joj je i brat clan reprezentacije, pa to i mogu da razumijem

Ali ovi ostali .. samo daj da se sere

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 08:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
V@nja je napisao:
Stubborn je napisao:

I treba

Zasluzili su

Tačno tako, čestitke momcima.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Svaka čast ovoj djeci, malo su unjeli boje u sivilo društva u kojem živimo. Dokazali su da se iz ničega može čak i do zlata. Ovi pačenici počev od političara koji su juče prvi puta čuli za njih a danas svršavaju od sreće, neka se naduvaju penisa :D Također ovi koji pljuju po ovoj djeci , iz jednog ili drugog razloga. Još jednom kapa vam dole :) :)

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
http://www.telegraf.rs/sport/1705349-al ... 00-razlike

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 12:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
Kakvih pacenika ima ebo te led. Neki dan 50000 ljudi u Beogradu kad su djeca Srbije uzela zlato u fudbalu, to je eto normala a kad djeca BiH osvoje zlato u kosarci onda ide prica ma to su djeca, kao da je A selekcija uzela i slicne pacenicke foluske. Lijepo je bilo vidjeti ovu djecu iz svih krajeva BiH kako disu kao jedan, kako nisu optereceni nacionalizmom kao stari prdari za koje je vrijeme stalo. Lijepo je bilo vidjeti i vrsnjake im iz Srbije i Crne Gore kako se raduju uspjehu BiH i za koju su navijali. A stari prdari nek i dalje broje krvna zrnca. U svom zivotu nije im ni preostalo nista bolje.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
A meni je fascinantno kako se vama da dolaziti na forum i prosipati price kako je to zajednicki uspjeh svih nas bla bla bla umjesto da se radujete kad vam je vec toliko stalo. Sta vas briga sta se ovde prica,radujte se u Sarajevu, svakako ta reprezentacija ovde ne zanima ni 10% ljudi.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
shakal je napisao:
A meni je fascinantno kako se vama da dolaziti na forum i prosipati price kako je to zajednicki uspjeh svih nas bla bla bla umjesto da se radujete kad vam je vec toliko stalo. Sta vas briga sta se ovde prica,radujte se u Sarajevu, svakako ta reprezentacija ovde ne zanima ni 10% ljudi.

Vala bas... Znaci svaki put kada Srbija nesto osvoji mi se svi trebamo registrovati po federalnim forumima i pisati o tome...

Radujte se, ko vam brani, ne znam sto sebi dozvoljavate da se nervirate citajuci sta Srbi pisu... Zar vam nije lepse otici na klix i uzivati u zajednickoj raji...

Koliko ste napaceni i kada nesto osvojite vi ne mozete bez nas :lol:
Tacno vam treba nekih uspeha u sportu, da bi malo dosli sebi...

Mada ne znam koliko je ovih sto oisu ovde iz federacije, njih uglavnom boli qrac za nama, kao i nas za njima... Sve neka dijaspora dodje i otvara teme o multi kulti sportskim uspesima, kako bi nam pokazali koliko smo zaostali a oni tolerantni :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 13:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
Zasto bi samo pisali po "federalnim" forumima? Zlato je uzela reprezentacija BiH a ne federacije. Ako ti se ne razglaba, ti "lepo" ne komentarises i iskuliras.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
svakako ta reprezentacija ovde ne zanima ni 10% ljudi.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Mene zanima i ja sam navijao za BiH :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jul 2015, 14:37
Steta sto je obrisan sinocni post od ovog Shakala, vezano za sjedecu odbojku.
Bolesno. Ali nista cudno budaletine su najglasnije za tastaturom, uzivo ces dosta teze cuti ovakve komentare. Prica o zblizavanju jeste vecim dijelom fake, ali dok god to provocira fasiste i njihov nervni sistem, ja sam zadovoljan.

Javi se Shakale, ako kad krenes put Sarajeva, da se upoznamo. Bilo gdje bilo kad. Pa da ti ja uzivo kazem koju i apsolutno me ne zanima ko si i koliko godina imas.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
manitu uci da svira je napisao:
Mene zanima i ja sam navijao za BiH :D

ja sam čak i pozitivno prokomentarisao na onoj temi al' mi obrisaše post :cry:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
KaoKakao je napisao:
Zasto bi samo pisali po "federalnim" forumima? Zlato je uzela reprezentacija BiH a ne federacije. Ako ti se ne razglaba, ti "lepo" ne komentarises i iskuliras.

fino ja kazem - ovo je Bosna!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Maroon1996 je napisao:
Steta sto je obrisan sinocni post od ovog Shakala, vezano za sjedecu odbojku.
Bolesno. Ali nista cudno budaletine su najglasnije za tastaturom, uzivo ces dosta teze cuti ovakve komentare. Prica o zblizavanju jeste vecim dijelom fake, ali dok god to provocira fasiste i njihov nervni sistem, ja sam zadovoljan.

Javi se Shakale, ako kad krenes put Sarajeva, da se upoznamo. Bilo gdje bilo kad. Pa da ti ja uzivo kazem koju i apsolutno me ne zanima ko si i koliko godina imas.

Ne idem u Sarajevo, cuo sam da su tamo sve supci

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jul 2015, 14:37
Ma opusteno, takvi kao ti su najglasniji za tastaturom.
Imam prilike cuti misljenje mladih sa sve 3 strane, neki pohvale, neki precute, a neke ne zanima. Ali je jako mali broj onih koji provociraju.

Nisu ti Bosnjaci krivi covjece sto ti licis na Turcina. A sta fali, Turci su veliki, ponosan narod. :D A i potentni su i sjeme im se dobro primi, tvoja faca kao da si iz Izmira je dokaz tome.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Zna i carsijaner zavuci jebote. :lol: :lol: :lol: Izmir. :lol:

Nerodjeni brat od Brankice je igrao, zato je bila pod utiscima. :D Ali meni oni tvitovi ogade sve zivo. Jos kad se ukljuci masni iz buke.. :confused2:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]