banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 00:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9034 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jul 2015, 09:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Erazmo Roterdamski je napisao:
Pa oni kao obećavaju ovim strancima po 250.000, a vidićeš tamo oko novembra već frke sa platama. Pa onaj krvavi Parker se šprdao sa ekipom, tamo se kupao kući na moru dok su ovi igrali prvenstvo i sada ga opet kao prihvatali. Jebo te sunce.

Ali sta da rade, kakav je izbor

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 09:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
To sam htio da kažem, vraćaš lika koji te zajebavao. Dakle, tu si došao. Nemaš opcija.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 10:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ako je suditi po Rajkovicevoj reakciji na kraju utakmice mislim da je on vec prodan i da odlazi...
ostao je poslednji i pozdravio sve tribine

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 10:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
tako i treba, on je tu jos jedini castan momak da nesto vrijedi i treba da ide iz tog blata da gradi sebi zivot. ako stvarno ide, neka mu je sa srecom.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Isto sam i ja rekao...da odu Rajković i Katai graditi karijeru negdje gdje je okruženje zdravo.
Kontam da neću gledati revanš..

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Zaista je bilo tuzno gledati ono sinoc, ali ponavljam, Terzic je bas o ovome pricao, da kada prodje zrijeb, klub dobije nekoga iz Kazahstana ili Azerbejdzana, svi ce Zvezdi da nametnu uligu favorita, a to su klubovi kojima nije problem da za igraca izdvoje milion dolara, to je problem ljudi, nema para...

Terzićeve manipulatorske priče, pa taj je namazan svim bojama... Kairat nikog nije platio milion evra, od ovih što su igrali juče. Igralo čak 6 Kazaka, 1 Srbin za kog do juče niko nije čuo, 1 Brazilac za kog niko do juče nije čuo, 1 ispodprosječan španski igrač... Šta bi bilo da su imali oni Kataija, pa završilo bi 0-5?
Za Zvezdu nema budućnosti dok se ne sklone iz kluba ovi što godinama dovode svoje Blažiće, Ignjatijeviće, Gavriće i ostale Orlandiće.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 10:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jedina istina je da je i juce trebalo biti 0-5, dzaba sva prica kad nema para...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste trebalo biti 5-0, ali toliko od Kazahstanaca ne gube ni amaterski klubovi, što nam onda govori šta? Da nema para, to je relativno, jer Gasprom daje 4.5 miliona godišnje što nema niko u okruženju. Ako nema para zašto se igrači poput Gavrića i Matosa plaćaju 200 000? Prosječan omladinac Crvene zvezde bi odigrao juče znatno bolje nego što su to uradili Anđelković, Cvetković, Orlandić, za to stavljam ruku u vatru. Juče je nama gol dao neki simpatični Kazak, koji sigruno nikad neće napraviti karijeru jednog Luke Jovića ili Mihajla Ristića. I za tog Ristića niko ne bi znao da nije bilo problema sa licenciranjem raga Stojanovića i sličnih. To ti je slika i prilika kako se radi u Zvezdi, i šta je uzrok onog juče i cijelog propadanja kluba, uostalom.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 12:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Gledao sam press prije utakmice i Grof je rekao da ovo nije utakmica sezone, bitno je prvenstvo koje jos nije ni pocelo.
O ogromnim parama u CZ se moze govoriti ali u smislu ogromnih dugova koje te pare pokrivaju i krpaju.
sinoc koliko je igraca nedostajalo? Kairat igra uveliko prvenstvo... Stvari nisu iste kao prije 10 godina i tu je kraj price.
Zrinjski koji ima solidnu ekipu juce isto nije zaprijetio Shiraku... Problem je sto odredjen broj ljudi i dalje zivi u zabludi da je ex yu fudbal "nesto" u evropskim okvirima a realnost je drugacija.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 14:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Slager se utakmice javio na ovoj temi kako bi iskazao podrsku FKCZ i vi ste se nadali pozitivnom rezultatu... Nemojte biti smesni...

Šta sam sad ja opet kriv :(

Animirao ljude da je utakmica ultra,ultra važna,da ne ode sezona u q već u junu...dobro,2.jula...

Od 2.minute i isključenja sam vapio za bunkerom,oštro,muški i na 0-0...niste poslušali...

u 15-minuti sam rekao da ima previše prostora za protivnika i da će Zvezda izgubiti...

Na poluvremenu pisao da ni 0-1 nije loše..da predstoji revanš

I opet ja kriv :(

Uglavnom,jedino sam ljut na Grofa,i već u prvoj utakmici kod mene ima veliki minus...Mourinha,sa Čelzijem i igračkim kadrom od milijardu evra,ne bi bilo sramota sa igračem manje se zatvoriti i vrebati iz opasnih kontri,kad se ukaže prilika...A Grofa je sramota...Akcije završava sa petoricom,šestoricom,a iza polje čitavo ostaje....da ne kažem,da bi iz tih kontri Zvezda sigurno stvorila i više šansi nego što je bila ona jedna,jedina,Parkerova...

I u pravu je Ziri...Ovo je NAJTEŽI evropski poraz Zvezde...Ne rezultatski,već po tome što se niko,za ovih 35 godina otkad pratim,nije ovako šetao kroz šesnaesterac Zvezde i stvorio ovoliko stopostotnih šansi...Samo njihova dekoncentrisanost jedan na jedan,i ČUDESNI,ČUDESNI,Rajković su sinoć spriječili da Zvezda ne doživi najveću blamažu i sramotu u svojoj istoriji...i zato sam na Božovića jako ljut...

E,jedino,ako si mislio na moj baksuzluk,jer zadnjih dvadesetak puta kad sam govorio da treba "stojeći gledati neku utakmicu",od Široki-Borac,proljetos,do Partizan-Ludogorec dva puta,do Reprezentacije jedno deset puta-svaki put smo popušili :( :( ...Samo to priznajem kao svoj grijeh...

Inače,slažem se i sa Erazmom....lopta je okrugla,sportski je nadati se,i ako Zvezda da gol na vrijeme u revanšu-sve je moguće!!

Svaka čast i publici sinoć na kraju...Prepoznali su BORBU i igrače Zvezde ovacijama ispratili sa terena.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 14:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i još nešto,od mene,metuzalema :D :D

za mene ovaj Kairat uopšte nije toliki k...c,kao za vas mlađe....nije mi uopšte u rangu ovih stotinjak klubova bivših ruskih republika,za koje sam saznao sa kladioničarskih lista,već je Kairat igrao čak i onu Prvu ligu SSSR,prije sto godina,kad smo sličice skupljali :lol: :lol:

Jedini od svih tih Kazahstansko-Azerbejdzansko-Estonsko-Litvansko-Letonskih klubova 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 15:08 
Bič božji
Bič božji

Slažem se sa tobom i baš sam juče u kafani govorio da smo krenuli narpije prviše sa dosta igrača. Normalno, izgubi se lopta i eto kontre. Oni su igrali kako smo mi trebali ustvari sa čovjekom manje.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Tragedija u Kini: Umro Goran Gogić

http://www.mozzartsport.com/vesti/trage ... gic/109703

Uzas. :( Pocivaj u miru.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 17:11 
Bič božji
Bič božji

Pamtiću ga ko čovjeka za kojeg se niko nije nadao da može biti pojačanje, a on odlično odigrao nekoliko utakmica i borio se kao lav. Takođe rečenicu da bi pješke došao u Zvezdu. Počivaj u miru.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja citam naslov i kontam nije to taj Gogic...

Uzas, momak 29 godina ima... :(

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Ja sad citam na Blicu. Uzas..

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Sve gore od goreg.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 22:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a jebem mu,bas me ovo rastuzilo danas,jos maloprije na informeru oni majmuni objavili sliku iz bolnice

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 22:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jebes i fudbal i Kairat,kad ovako nesto procitas :( :(

Gorane,laka ti srpska zemlja.. :(

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2015, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U moru raznoraznih JSL "pojačanja" koja su prodefilovala klubom bez ikakavog učinka osim negativnog, ovaj momak se izdvaja jer je ustvari i odrađivao svoju ulogu maksimalno, pa čak i na jednom derbiju odigrao najbolje od svih. Laka mu zemlja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9034 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]