Citiraj:
Slager se utakmice javio na ovoj temi kako bi iskazao podrsku FKCZ i vi ste se nadali pozitivnom rezultatu... Nemojte biti smesni...
Šta sam sad ja opet kriv
Animirao ljude da je utakmica ultra,ultra važna,da ne ode sezona u q već u junu...dobro,2.jula...
Od 2.minute i isključenja sam vapio za bunkerom,oštro,muški i na 0-0...niste poslušali...
u 15-minuti sam rekao da ima previše prostora za protivnika i da će Zvezda izgubiti...
Na poluvremenu pisao da ni 0-1 nije loše..da predstoji revanš
I opet ja kriv
Uglavnom,jedino sam ljut na Grofa,i već u prvoj utakmici kod mene ima veliki minus...Mourinha,sa Čelzijem i igračkim kadrom od milijardu evra,ne bi bilo sramota sa igračem manje se zatvoriti i vrebati iz opasnih kontri,kad se ukaže prilika...A Grofa je sramota...Akcije završava sa petoricom,šestoricom,a iza polje čitavo ostaje....da ne kažem,da bi iz tih kontri Zvezda sigurno stvorila i više šansi nego što je bila ona jedna,jedina,Parkerova...
I u pravu je Ziri...Ovo je NAJTEŽI evropski poraz Zvezde...Ne rezultatski,već po tome što se niko,za ovih 35 godina otkad pratim,nije ovako šetao kroz šesnaesterac Zvezde i stvorio ovoliko stopostotnih šansi...Samo njihova dekoncentrisanost jedan na jedan,i ČUDESNI,ČUDESNI,Rajković su sinoć spriječili da Zvezda ne doživi najveću blamažu i sramotu u svojoj istoriji...i zato sam na Božovića jako ljut...
E,jedino,ako si mislio na moj baksuzluk,jer zadnjih dvadesetak puta kad sam govorio da treba "stojeći gledati neku utakmicu",od Široki-Borac,proljetos,do Partizan-Ludogorec dva puta,do Reprezentacije jedno deset puta-svaki put smo popušili

...Samo to priznajem kao svoj grijeh...
Inače,slažem se i sa Erazmom....lopta je okrugla,sportski je nadati se,i ako Zvezda da gol na vrijeme u revanšu-sve je moguće!!
Svaka čast i publici sinoć na kraju...Prepoznali su BORBU i igrače Zvezde ovacijama ispratili sa terena.