banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 18:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 444 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 22:23 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2005, 00:56 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2005, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Micelijus, mene uopste ne interesuje ta tema! Ti si prvi poceo o tome da pricas!

Micelijus je napisao:
Iznenadila bi se kada bi vidjela koliki postotak pedera i lezbejki se rađa kao takvo, tj. pati od hormonskih poremećaja, a koliki procenat postaje takvo uslijed bombardovanja bolesnim pričama i propagiranjima pederluka od strane takvih kao što je ta "žena" kojoj se diviš.

Ne boj se, ona mene ne moze okreniti da budem homo! Ja sam definitivno hetero! I uzivam u tome! :wink:
A ja jos nisam cula da je neko zbog nekog glumca ili pjevaca postao peder odnosno lezbejka! S obzirom da je tvrdnja, da je taj i taj homo, tacna; posto mediji pisu mnogo lazi. Mislim da bi ova tema trebala da ima naslov "Kako mediji uticu na nas (ili na Vadera, posto na mene ne uticu)"!

Ja se divim mnogim ljudima; ne samo njoj. Divim se majci svojoj sto me rodila i odhranila, divim se svome ocu sto nas je izveo na pravi put, divim se svojim komsijama koji su izgubili svog jedinog sina i koji su imali snage da zive dalje, divim se svim onim ljudima koji se zalazu za slabije, bolesne, sirotinju... divim se onim ljudima koji preziru rat, ....
Pa jel moram traziti sad neke greske kod tih ljudi, samo zato sto ima I BOLjih??!!
Ja stojim cvrsto na zemlji. Ja u covijeku prvo vidim one dobre strane (ako ih ima uopste)! Sto u tebe, Micelijus i u Vadera, mislim da nije slucaj.
Vi prvo vidite ono sto ne valja! Izvini ako grijesim....

I necu vise da se "prepirem" oko toga ko je peder a ko nije! Za mene je ta tema zavrsena!

Poslednji put menjao Leona dana 11 Feb 2005, 13:09, izmenjena 4 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2005, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Hmmm, šta ono bješe tema? :)
Sad više ne znam gdje da se uključim, uglavnom kad vidim neku opaku sličicu: extra zgodnog lika ili djevojku, prva asocijacija mi je broj godina 'imatelja' nicka ispod 18 i takve ne uzimam zaozbiljno, predrasude, šta da se radi... :)

Za Dove: kod Warlocka je reg. tablica policijskog golfa sa radarom i kamerom, dakle, avatar upozorenja ;)

Leona, samo opušteno ;)

Poz!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2005, 01:11 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ma, to je drug Micelijus malo paranoican, jer on u svemu vidi neku vrstu zavjere svjetskih razmjera... E, sada, ako je doticna gospodjica usvojila dijete, a s druge strane promovise homoseksualizam, ja kazem - neka... Nije da se s tim slazem... Stavise, kada budem vidio dva jelena da se krpe u sumi onda cu reci da je to prirodno... Ali to je njen izbor, i ne mozes moralisati na tu temu... To je kao da mene neko optuzuje zasto volim Balasevica kada je on pjevao muslimanima, jer ja na taj nacin medju Srbima sirim neko antisrpstvo, sta li :D ... Ili da ti neko sudi sto si vegeterijanac. :angel: ..
Neka ona usvaja djecu... A ako je cijena toga, da pomogne nekoj djeci i da im da dom bolji i ljepsi i sretniji od onog kojeg su imali, ponavljam ako je cijena toga da se ona izjasnjava kao bi - neka, brate! Sta to ima tebi da smeta?!? Hiljadu puta su gori oni sto imaju te silne milione pa ih ulazu u alkohol, svoje kucerine, nove Ferarije, objavljivanje svojih knjiga, koje su sve samo ne knjige... :D :D :D
Pa ti sad vidi... A ako jos uvijek mislis da je cilj njenih usvajanja popularizacija nje same, onda ne znam sta da ti kazem... Pored onakvog tijela, ljepote i jos koje cega definitivno joj ne treba nesto sto bi joj povecalo slavu... Narocito ne tog karaktera...
Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka

Napokon razumna dusa...... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da se razumijemo - ne podrzavam ja taj pederluk, Boze sacuvaj, ali mislim da su price o navodnoj "teoriji zavjere - slucaj Angelina Jolie" prenaduvani... Naravno da ce se svi fotoreporteri svijeta ujediniti da slikaju Angelinu kako usvaja neko dijete! Pa nece slikati valjda Aliju Sirotanovica koji je usvojio malog Mujicu iz Turbeta! :lol: To su naivna nadanja!
I jos nesto, za sve "teoreticare": ja prihvatam da je vasa teorija mozda tacna... Ali, sta cemo ako grijesite dusu, pa nepravedno optuzujete?!? MOzda njena zelja da usvoji neko dijete dolazi iz srca? A sada, to sto je ona medijska licnost i sto se pomno prati svaki njen korak je samo druga strana medalje zvane "popularnost"...
Jebi ga, valja biti nasmijan svakih pet minuta... Ali morate priznati da joj taj osmjeh dobro stoji... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 12:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 19:58
Leona je napisao:
:mad: Pa Biljana Plavsic je zena koja nema tetovazu i nije lezbejka! :P

Ne, stvarno.... Ja mislim to sto vecini vas ovde na forumu smeta, je, po mom misljenju, Homosexualnost! To je za vas absurdno, nenromalno, nesto sto je kontra od vas.... a sve sto je kontra - ne valja!

Ja nisam homo, ali nemam nista protiv onih koji jesu. Tebi, Micelijus, mislim da te ta cinjenica da je ona BI (mozda i nije, ali tako se prica u medijima) vise smeta nego njena popularnost.
Izvini ako nije tako, ali ja imam osjecaj da je tako.

Ne trebamo gledati tako pesimisticno i tako usko na neke stvari. Osvrni se malo pa vidi sta je zaista lose. Nije Homosexualnost najlosija stvar. Ima i gorih stvari, vjeruj mi.

Potpisujem

U stvari sta je to sto vecinu tjera da mrze homoseksualnost... ?
Mozda se boje da ne otkriju neku svoju mracnu sranu licnosti za koju ne znaju.. ?

Nego Leona dobar avatar... :)
Bila ona lezbo ili ne ne bi joj oprostio.. .;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 14:45 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 15:30 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 16:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Da se i ja ukljucim...
Posto vidim da sam bio prozvan imenom trebam da i ja ucestvujem i da nesto 'dokazem'.
Onaj avatar sto sam ja koristio, dosao je sasvim slucajno [ne, ne lazem ili izmisljam] sa nekog drugog foruma (ako treba dacu i link) i meni se nesto tada dopao. Stavih ga sebi za avatar cisto onako (odnosno da me opominje da sjednim ispravno, posto imam krivu kicmu), a ne da bih sada privlacio paznju (za to ima mnogo drugih nacina). Takodje, nije tu stajao ni da bi pokazao da sam ja sada 'napaljen' ili zelim nekoga da 'napalim', kao sto nije imao ni najmanje veze sa homoseksualnoscu.
Posto vidim da je to bila jedna od uvodih poruka/tema na ovoj temi, vidim da je neke provocirala (slika ta), a nije imala namjeru, promijenio sam je na neku 'normalniju'. I sami znate da je to bio prvi put da sam stavio tako nesto; prije su mi uvijek stajale neke slicice iz crtanih i sl. (osim one sa Jennifer Garner, koju sam stavio jer mi je ona najbolja, najljepsa glumica). Nadam se da je sada sve jasno u vezi sa mnom, jer mi je stajao gore navedeni avatar.

Jos nesto, sa ovim svim se slazem sa Dove:
Dove je napisao:
...I ovoliko analiziranje avatar-a po meni je mlacenje prazne slame. Nije mi nikad palo na pamet da analiziram neciji avatar, i kad sam procitala ovu vasu diskusiju pokusala sam - ali nista nisam skuzila (mozda ja nesto ne znam sto drugi znaju ).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 16:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Micelijus je napisao:
To što se neki lože na dotičnu gospođicu pa im to zamagljuje mogućnost objektivnog gledanja na stvari, to je njihovo pravo i privilegija.
Ja sam samo pokušao da se malo izdignem iznad čulnog i da sagleadm sve činjenice koje su upletene u priču. Od vas nisam čuo ni jednu činjenicu, osim nagađanja, šta ako..., možda nije... i sl. A to da je bolje da djeca žive sa homoseksualno orjentisanim roditeljem koji ima novca nego sa normalnim roditeljima koji su siromašni, stoji ako gledate na život jednodimenzionalno, ako gledate na tijelo bez duhovne duše.

Zamislite da je Angelina neka ružnjača, da uopšte nije privlačna. Da li biste je i onda ovako grčevito branili? Čisto sumnjam.

Sjetih se nečeg što sam pročitao kod Ničea, a smisao je od prilike ovakav: Ne postoje veća zla od onih koja su napravljena pod licem kreposti.
:lol: :lol:

MOzda a mozda i ne..
Ne smeta mi homoseksualnost.. niti je osudjujem.. izbor je na svakome da li ce to biti ili ne...
I mislim da veina koji to osudjuju osudjuju iz straha.. vimd po potpisu tvom i pretpostavljam da imas petlje da se suocis sa svojim mrakovima..

Ili sam se prevario... :lol: :lol: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 16:45 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 19:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Znas li Micelijuse koja je razlika izmedju seksualnosti i seksa?

Isto takva je razlika izmedju homoseksualizma i homoseksualnosti.. ili malo brkas pojmove..

No, nebitno.. jasno mi je sta zelis reci.
Ko sto rekoh svako ima svoj izbor. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka

Micelijus je napisao:
.......Ja sam samo pokušao da se malo izdignem iznad čulnog i da sagleadm sve činjenice koje su upletene u priču. Od vas nisam čuo ni jednu činjenicu, osim nagađanja, šta ako..., možda nije... i sl.

Naravno da nisi od mene cuo cinjenicu, jer, u ovom slucaju, NIJE MOGUCE dati tacnu cinjenicu; posto ja nepoznajem licno tu osobu da je mogu samo tako osudjivati za nesto.
A te sve informacije sto kruze o njoj su dosle od medija i ljudi koji sami traze cinjenice!
I sta nam preostaje na posletku, nego da pustimo cinjenice da se ona licno brine za njih, a mi da i dalje nagadjamo....
A to sto nam ti pruzas su cinjenice o homosexualnosti, a ne o A.J! Sasvim druga tema....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2005, 22:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
evo moj govori da mi se u onoj gomili mogucih avatara nije dalo traziti odgovarajuci, pa sam poslije 5 minuta izabrala prvi koji mi se bar malo svidio

al atvarno ima glupih i bolesnih
meni najbolji ima frxy, a flash uvijek ima neki novi simpaticni avatar
grigoriev rasputiniv mi je dobar

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2005, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Micelijus je napisao:
To što se neki lože na dotičnu gospođicu pa im to zamagljuje mogućnost objektivnog gledanja na stvari, to je njihovo pravo i privilegija.
Ja sam samo pokušao da se malo izdignem iznad čulnog i da sagleadm sve činjenice koje su upletene u priču. Od vas nisam čuo ni jednu činjenicu, osim nagađanja, šta ako..., možda nije... i sl. A to da je bolje da djeca žive sa homoseksualno orjentisanim roditeljem koji ima novca nego sa normalnim roditeljima koji su siromašni, stoji ako gledate na život jednodimenzionalno, ako gledate na tijelo bez duhovne duše.

Zamislite da je Angelina neka ružnjača, da uopšte nije privlačna. Da li biste je i onda ovako grčevito branili? Čisto sumnjam.

Sjetih se nečeg što sam pročitao kod Ničea, a smisao je od prilike ovakav: Ne postoje veća zla od onih koja su napravljena pod licem
kreposti.

Izdizanje iznad culnog nije bas svaki put toliko vrijedno, a bogami ni korisno... :D
Ni ti bas ne baratas cinjenicama u vezi slucaja Angeline, nego je i to samo tvoja pretpostavka... Onoliko koliko si ti siguran u svoju teoriju, toliko i ja mogu biti siguran u moju... Dokazi i cinjenice ne postoje ni za jednu, ni za drugu stranu, tako da je besmisleno optuzivati nekoga da nije izneo cinjenice na vidjelo, au srvhu odbrane svoga stava i misljenja...
Ne radi se ovdje o culnom i ne-culnom, to bi trebao znati, kada vec citas Nicea... Ja optuzujem homoseksualizam, vjerovatno vise nego ti, i sa te strane ti ne mogu nista reci o Angelini kao bisex opredjeljenoj... E, za to imas dokkaze, jer je ona to i rekla... Ali prica da ona usvaja djecu samo da bi je neko s tim djetetom uslikao i da bi njena popularnost porasla besmislena je... Za mene... Isto kao sto je, vjerovatno, moja teorija besmislena za tebe...
U svakom slucaju, nijednu cinjenicu u slucaju "Angeline koja je fotomodel pri usvajanju djece" ne mozes iznijeti, ali isto tako ne mogu ni ja dok branim svoj stav... Mozemo samo iznositi svoja MISLJENJA i njih braniti... Jer ovo je prica koja je udaljena nekoliko okeana i kontinenata od nas, a sasvim je sigurno da Angelina nece reci:"Znate, ja sam usvajala djecu zato da bi bila popularnija"!!! :angel: Ukoliko je to radila iz tih motiva...
Pozdrav, Micelijus!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2005, 13:47 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2005, 14:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ne bi.. nasao bi drugu Angelinu..

Zadovoljna..

Ja volim ukras oko... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 444 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]