Micelijus je napisao:
To što se neki lože na dotičnu gospođicu pa im to zamagljuje mogućnost objektivnog gledanja na stvari, to je njihovo pravo i privilegija.
Ja sam samo pokušao da se malo izdignem iznad čulnog i da sagleadm sve činjenice koje su upletene u priču. Od vas nisam čuo ni jednu činjenicu, osim nagađanja, šta ako..., možda nije... i sl. A to da je bolje da djeca žive sa homoseksualno orjentisanim roditeljem koji ima novca nego sa normalnim roditeljima koji su siromašni, stoji ako gledate na život jednodimenzionalno, ako gledate na tijelo bez duhovne duše.
Zamislite da je Angelina neka ružnjača, da uopšte nije privlačna. Da li biste je i onda ovako grčevito branili? Čisto sumnjam.
Sjetih se nečeg što sam pročitao kod Ničea, a smisao je od prilike ovakav: Ne postoje veća zla od onih koja su napravljena pod licem
kreposti.
Izdizanje iznad culnog nije bas svaki put toliko vrijedno, a bogami ni korisno...
Ni ti bas ne baratas cinjenicama u vezi slucaja Angeline, nego je i to samo tvoja pretpostavka... Onoliko koliko si ti siguran u svoju teoriju, toliko i ja mogu biti siguran u moju... Dokazi i cinjenice ne postoje ni za jednu, ni za drugu stranu, tako da je besmisleno optuzivati nekoga da nije izneo cinjenice na vidjelo, au srvhu odbrane svoga stava i misljenja...
Ne radi se ovdje o culnom i ne-culnom, to bi trebao znati, kada vec citas Nicea... Ja optuzujem homoseksualizam, vjerovatno vise nego ti, i sa te strane ti ne mogu nista reci o Angelini kao bisex opredjeljenoj... E, za to imas dokkaze, jer je ona to i rekla... Ali prica da ona usvaja djecu samo da bi je neko s tim djetetom uslikao i da bi njena popularnost porasla besmislena je... Za mene... Isto kao sto je, vjerovatno, moja teorija besmislena za tebe...
U svakom slucaju, nijednu cinjenicu u slucaju "Angeline koja je fotomodel pri usvajanju djece" ne mozes iznijeti, ali isto tako ne mogu ni ja dok branim svoj stav... Mozemo samo iznositi svoja MISLJENJA i njih braniti... Jer ovo je prica koja je udaljena nekoliko okeana i kontinenata od nas, a sasvim je sigurno da Angelina nece reci:"Znate, ja sam usvajala djecu zato da bi bila popularnija"!!!

Ukoliko je to radila iz tih motiva...
Pozdrav, Micelijus!