banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Micelijus je napisao:
Em nije higijenski, em postoji velika opasnost od upale, em je brate ODVRATNO!!! Naročito ono kroz jezik ili kroz usnu, nos ili obrvu. Bljak.
Što je jedan čovjek rekao, kod nas se u selu jedino krmcima stavlja alka kroz nos, da ne ruju zemlju. :lol:

ma micelijuse brate...moze biti upala i od obicnog busenja uha.ali to je vec ono sta bi bilo kad bi bilo...
ja smatram da nije odvratno,znas.mozda ljudima koji zive i rade na selu.licno mislim da nisi jedan od tih (bez ikakve namjere da uvrijedim nekoga na selu).samo imas drugaciji ukus i to je to.kad kazes odvratno-reci da TI TO TAKO MISLIS.
pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 01:14 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 01:27 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ti si konzervativan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 01:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
micelius,pirsing je pirsing,nebitno da li je u pitanju uho ili neki drugi dio tela!!!da li si tako zadrt kada je u pitanju i mindjusa u uhu???Da li ti je i to toliko odvratno???
ali u svakom slucaju,hvala ti za ovu poslednju fotkicu,dao si mi super ideju.bas sam se pitala koji dio tela da probusim!BAS SI SRCE!!!TNX
p.s.okaci i neke fotkice infekcije uha,jer ti je to u sustini isto!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 02:21 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 02:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ohoho, raja je pochela da se pali i zari... :D :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 02:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma ja sam COOL kao BOZA,kakvo paljenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 03:18 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
@Micelijus, uz strucnu osobu koja ce to uraditi i pravilno odrzavanje ne vidim veliku sansu da dodje do nekih komplikacija. Kontriras sam sebi. Prvo ti to estetski se gadi pa spominjes infekcije onda, usta i cipele :)
Razumijem ja da tebi pirsing "ne prija" cak sta vise da ti se gadi, ali mozes to fino reci a ne oh :roll: moj boze, ponasati se kao da si jedini ti u pravu. To je samo tvoje misljenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 16:05 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Meni se piercing ne sviđa.

Imam jednu dilemu, interesuje me kako osobe koje imaju piercing nije strah da im neko drugi ili one same sebi slučajno ne zakače i povuku tu alku ili šta li je to već, recimo da povuku onu na usni, obrvi, pupku, da im garderoba zakači i povuče neku pri presvlačenju, ili da im neko malo dijete iz radoznalosti povuče alku na usni ili obrvi, ili da si na spavanju povuku neku. Mene bi stalno bio strah tako nečega.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Vader je napisao:

Imam jednu dilemu, interesuje me kako osobe koje imaju piercing nije strah da im neko drugi ili one same sebi slučajno ne zakače i povuku tu alku ili šta li je to već, recimo da povuku onu na usni, obrvi, pupku, da im garderoba zakači i povuče neku pri presvlačenju, ili da im neko malo dijete iz radoznalosti povuče alku na usni ili obrvi, ili da si na spavanju povuku neku. Mene bi stalno bio strah tako nečega.

jeb ga vader,i ja imam te tripove ali...to vazi u slucaju da si bas extremno izbusen (kao jastuce za igle)
u principu nemam problema sa tim
pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 18:34 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Micelijus je napisao:
Možete mi reći da je to samo radi ukrasa, ali ću vas ja pitati koliko vrsta nakita postoji za koji nije potrebno nikakvo silovanje svoga tijela? Ako kažete da uživate u tome da se bez potrebe povređujete, onda, oprostićete mi, moram reći da ste bolesni.

Da li je po tebi silovanje tela i busenje uha,sto uglavnom svi roditelji rade svojim cerkicama dok su jos male?
Postujem cinjenicu da ti je pirsing odvratan,ali busenje je busenje,uho ili nos(moje misljenje).stoji cinjenica da je rizik veci,zbog postojanja mreze nerava i krvnih sudova,ali ako ti to uradi strucna osoba,kao sto frxy rece,onda nema frka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vader je napisao:

Da ti iskreno kazem ,ja imam veci trip da zakacim mindjusu u uhu nego u nosu. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Micelius ti se bas potrudio da apelujes protiv pirsinga!!!
hahhahahahahahha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 18:54 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 18:58 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Micelijus je napisao:
Da vas pitam nešto. Da li bi se vama sviđalo kada bi gledali nekog lika kako se npr. kasapi žiletom. Ništa opasno po život, nrp. kao što se onaj neki pjevač, čini mi se iz grupe kiss, rezao žiletom po jeziku?
Izvinite, ali po meni je to bolesno i sa strane onog ko se povređuje i sa strane onog ko uživa da to gleda.
Meni to sve spada u domen sado mazohizma, blažeg ili žešćeg oblika, a sado mazohizam se klasifikuje kao poremećaj ličnosti, što po meni nikako ne može biti dobro i smatram da se takvim ljudima treba pružiti stručna pomoć u vidu neke psihoterapije ili nešto slično.
Molim da ovo ne smatrate za uvredu, jer ja psihičke poremećaje tretiram jednako kao i kada neko npr. ima upalu pluća. Sam poremećaj nije toliko opasan, ali negiranje istog od strane osobe kojoj se desio i od njene sredine nikako ne može voditi ka izlječenju.

Još nešto, svjestan sam da je ovaj piercing potekao iz nekih plemena u kojima je bio dio folklora i kulture tog naroda i gdje je možda značio i neki statusni simbol ili simbol zrelosti, kod nas, u našoj kulturi, taj piercing, po meni, ne znači ništa drugo nego pokušaj nekoga ko pati od određene vrste psihičkih poremećaja da se na neki način istakne i da svojoj sredini skrene pažnju na sebe i na svoje probleme.

Možete mi reći da je to samo radi ukrasa, ali ću vas ja pitati koliko vrsta nakita postoji za koji nije potrebno nikakvo silovanje svoga tijela? Ako kažete da uživate u tome da se bez potrebe povređujete, onda, oprostićete mi, moram reći da ste bolesni.

Micelijus, da li ti znash da piercing nishta ne boli, prema tome, ne vidim nikakav vid mazohizma u tome... Btw, mazohisti su ljudi koji vole sebi da nanose bol, a kad ti neko struchan uradi piercing, ne vidim tu nikakvo samopovrijedjivanje... Calm down, nije isto zilet i sicushna mindjushica u nosu... :lol:
P.S. Nemam nikakvu zelju da se istichem pred drugim ljudima, svidja mi se piercing na nosu i zato sam ga uradila...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]