Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Tekst bazdi na četvrtu flašu vina
Tim gore. Ako Basara poslije cetvrte flase vina napise bolji tekst od svih ravnogoraca zajedno, sta nam to govori o ravnogorcima? Uostalom, ako vam Basara nije autoritet, evo malo Lazanskog u koga su se mnogi ovde kleli.
http://www.politika.rs/pogledi/Miroslav ... da.lt.htmlLazanski je Titov pionir,sinak lažnog brastva i jedinstva iz mješanog braka.Respektujem njegovo znanje o vojnoj tehnici,naoružanju Bolje mu je da se drži takvih stvari.
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Koje budaleštine ti lupaš
Mogu da lupam samo budalastine, nikako budalestine.
Eto 1:0 za tebe
U ovoj igri ćeš me dobiti jer često griješim (i često pravim namjerne greške)
ali te ta činjenica ne amnestira od budalAštinaMilanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Portali su prepuni likova poput tebe koji su šatro antifašisti i seruckaju u stilu :"trebalo je da vas sve pobijemo (MI - to su partizani, a VAS - misle na mene, iako nemam ni ja niti iko iz moje familije ikakve veze sa Dražom, Nedićem, Ljotićem ili bilo kakve slične ekipe)"
Niko nije rekao da je sve cetnike trebalo pobiti. Ono sto mene, a vjerujem i ostale ovde nervira je to prekrajanje istorije po kojoj odjednom, i pored gomile dokaza, cetnici nikada ni slucajno nisu kolaborirali sa nacistima, kako su se uvijek borili protiv njih, kako je draza bio casni oficir, bla bla. i to "ko nas, braco, zavadi"
Navedi gdje sam ja prekrajao istoriju.
Razumijem ja da bi tebi bilo lakše raspravljati sa okorjelim ravnogorcima pa mi zbog toga i preporučuješ da ja i slični meni prestanemo kakiti i pridružimo se ostalim sljedbenicima cetnicke ideologije.Ovako ne znaš odakle da mi priđeš,sa koje strane.Jbg,ne mogu ti pomoći.