Brigate BL je napisao:
Nitro klinci su u pitanju potreban im je kontinuitet, da je Savo bio umjesto jednog bilo bi puno bolje, daje im on sigurnost u skoku .
Neka njih na tom mjestu, ja sam se od titule oprostio nakon gola u Lucanima, jer koliko god Partizan kiksnuo mi cemo vise..
Kod nas je najslabija karika trener to se vidi lutanja , zasticeni igraci, alibi izjave...
Andjelkovic me podsjetio zasto smo ga zvali Noj u prvom mandatu. Dzoni kakav god je budala izmislio je fudbal za njega. Bolji centarsut, sigurniji u odbrani, doduse i skloniji nekim cudnim reakcijama
Nisam ni mislio nešto loše za Jovanovića i Lazića, mada mi ovaj drugi uliva manje povjerenja, već glavobolju izaziva činjenica da smo mi do kraja sezone osuđeni da strepimo, svaki put kad Pavićević, ne bude u timu, jer je Luković izgubljen do kraja sezone. Klinci će kiksati i to je sigurno i ja nemam problem sa tim, ali nisam siguran da Lalatović ima trenerskog i pedagoškog štofa, da od njih napravi igrače. Previše izjavama pere sebe, a prečesto svaljuje odgovornost na igrače, što mladićima nije potrebno. Poslije derbija recimo, prošle godine, on forsira priču kako bi pobijedili da je Jović dao gol iz dvije šanse koje je imao. Druga stvar je što meni i dalje nisu jasni ciljevi za ovu sezonu... Kad je došao bila je priča da će forsirati djecu, pa šta bude, jer se u trku za titulu, sa Partizanom, teško može uključiti. Na pola sezone, vidim ciljevi se mijenjaju, a Lalatović izgleda nije ni autoritet niti ima kredibilitet, da kaže "Neću tako, ja ću da odradim posao sa klincima, napravim od Grujića, Ristića, Jovanovića i Jovića igrače, pa gdje god završimo na tabeli"...
Meni taj potonji scenario, uopšte nije loš. Ovako se opet uložilo u pojačanja koja ne igraju za malo para, investiralo se u igrače koji su već u poznijim godinama, što će reći da će odnos uloženog i vraćenog, u slučaju Stojanovića, Lukovića i Anđelkovića, biti loš. Pride će Stojanović uzeti minute Ristiću, Luković se eto povrijedio i izgubljen, do kraja sezone, a eventualni benefit iz svega, ostaje samo titula.
Očigledno da se opet ne razmišlja da klub funkcioniše na održiv način. Titula sama, ne donosi finansijsku korist, već samo mogućnost igranja u LŠ, gdje sa sadašnjom igrom, igračkim kadrom, uz prateće probleme oko licenci i dugovanja, plasman u grupnu fazu predstavlja misaonu imenicu... Drugim riječima, "gdje mi uopšte gonimo"...