banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 17:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9034 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Mar 2015, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Brigate BL je napisao:
Nitro klinci su u pitanju potreban im je kontinuitet, da je Savo bio umjesto jednog bilo bi puno bolje, daje im on sigurnost u skoku .
Neka njih na tom mjestu, ja sam se od titule oprostio nakon gola u Lucanima, jer koliko god Partizan kiksnuo mi cemo vise..
Kod nas je najslabija karika trener to se vidi lutanja , zasticeni igraci, alibi izjave...
Andjelkovic me podsjetio zasto smo ga zvali Noj u prvom mandatu. Dzoni kakav god je budala izmislio je fudbal za njega. Bolji centarsut, sigurniji u odbrani, doduse i skloniji nekim cudnim reakcijama

Nisam ni mislio nešto loše za Jovanovića i Lazića, mada mi ovaj drugi uliva manje povjerenja, već glavobolju izaziva činjenica da smo mi do kraja sezone osuđeni da strepimo, svaki put kad Pavićević, ne bude u timu, jer je Luković izgubljen do kraja sezone. Klinci će kiksati i to je sigurno i ja nemam problem sa tim, ali nisam siguran da Lalatović ima trenerskog i pedagoškog štofa, da od njih napravi igrače. Previše izjavama pere sebe, a prečesto svaljuje odgovornost na igrače, što mladićima nije potrebno. Poslije derbija recimo, prošle godine, on forsira priču kako bi pobijedili da je Jović dao gol iz dvije šanse koje je imao. Druga stvar je što meni i dalje nisu jasni ciljevi za ovu sezonu... Kad je došao bila je priča da će forsirati djecu, pa šta bude, jer se u trku za titulu, sa Partizanom, teško može uključiti. Na pola sezone, vidim ciljevi se mijenjaju, a Lalatović izgleda nije ni autoritet niti ima kredibilitet, da kaže "Neću tako, ja ću da odradim posao sa klincima, napravim od Grujića, Ristića, Jovanovića i Jovića igrače, pa gdje god završimo na tabeli"...

Meni taj potonji scenario, uopšte nije loš. Ovako se opet uložilo u pojačanja koja ne igraju za malo para, investiralo se u igrače koji su već u poznijim godinama, što će reći da će odnos uloženog i vraćenog, u slučaju Stojanovića, Lukovića i Anđelkovića, biti loš. Pride će Stojanović uzeti minute Ristiću, Luković se eto povrijedio i izgubljen, do kraja sezone, a eventualni benefit iz svega, ostaje samo titula.
Očigledno da se opet ne razmišlja da klub funkcioniše na održiv način. Titula sama, ne donosi finansijsku korist, već samo mogućnost igranja u LŠ, gdje sa sadašnjom igrom, igračkim kadrom, uz prateće probleme oko licenci i dugovanja, plasman u grupnu fazu predstavlja misaonu imenicu... Drugim riječima, "gdje mi uopšte gonimo"...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2015, 10:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Potpisujem to sto si napisao..
Mi gonimo u propast to je vec jasno

Od klinaca koje smo pustili za dzabe do ovih u timu mogli smo pravim radom da zaradimo milione.
Ali jbg kod njih se ne mogu ugraditi kao kod dovodjena pojacanja.
Nazalost, tek su pojedini ove godine dobili sansu a bojim se da ce alibi za njihovo sklanjanje biti neiskustvo.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2015, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Potpisujem to sto si napisao..
Mi gonimo u propast to je vec jasno

Od klinaca koje smo pustili za dzabe do ovih u timu mogli smo pravim radom da zaradimo milione.
Ali jbg kod njih se ne mogu ugraditi kao kod dovodjena pojacanja.
Nazalost, tek su pojedini ove godine dobili sansu a bojim se da ce alibi za njihovo sklanjanje biti neiskustvo.

Rekoh već da je pružanje šanse kod Lalatovića više deklarativno. Jović dobije priliku, ne iskoristi nekoliko zrelih prilika, već je na meti kritike. Ristiću je pružio šansu, ali u Jagodini igra na mjestu zadnjeg veznog, a dečko je tu pogubljen. Što je još gore, ima i mladog Grujića, baš na toj poziciji, ali on opet luta i eksperimentiše i za tu utakmicu izgubio je obojicu.
Ja recimo nisam poklonik politike da se prave igrači zarad prodaje, ali shvatam to kao neminovnost u sadašnjem vremenu i ne razumijem zašto neko neće ili ne može da vidi, da je tih par talentovanih momaka, jedini opipljiv kapital u Zvezdi, u ovom trenutku. Sve ostalo je jedna ogromna imaginacija ili promašena investicija. Odnosno, da budem konkretniji, shvatam da postoje sitni interesi, zbog kojih se to radi, guranje polufudbalera zarad prodaje i menadžerske provizije, ali ne razumijem dokle ti ljudi misle da mogu jahati polumrtvo magare...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2015, 12:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Da nam titula donosi jace ugovore ,bonuse igranje nekoliko meceva u Evropi bilo bi je ispravno ganjati
Umjesto toga mi smo cak i u situacijama kad je bilo jasno da nema nista od titule dovodili stare umjesto da pustimo svoju djecu.
Klub je u dubiozi 50 miliona, jedina prava mogucnost zarade su upravo ta djeca i njihovo guranje. Da smo to uradili u nekim ranijim sezonama danas bi situacija bila bolja, jer bi imali sigurno igraca iz svog pogona. Sjetiti se samo Spajica on je nakon polusezone prodan...
I sad imamo klinaca koji mogu da izguraju Super ligu samo treba volje i hrabrosti da se presijece zacarani krug.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2015, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Klub je u dubiozi 50 miliona, jedina prava mogucnost zarade su upravo ta djeca i njihovo guranje. Da smo to uradili u nekim ranijim sezonama danas bi situacija bila bolja, jer bi imali sigurno igraca iz svog pogona. Sjetiti se samo Spajica on je nakon polusezone prodan...
I sad imamo klinaca koji mogu da izguraju Super ligu samo treba volje i hrabrosti da se presijece zacarani krug.

Mene živo zanima, ali sumnjam da će to ikada biti dostupno, odakle nama novac za pojačanja i za servisiranje postojećih potraživanja, kad smo u tolikoj dubiozi. Sa druge strane imaš klince koji ne traže enormno ulaganje, već samo da im se obezbijedi redovna plata (stipedija), adekvatni uslovi za treniranje i to je to...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2015, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nova zaduzenja? Prodaja ovih klinaca sto valjaju necemu raznoraznim menadzerima? Nesto od toga kontam, nema drugih nacina.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2015, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Nova zaduzenja? Prodaja ovih klinaca sto valjaju necemu raznoraznim menadzerima? Nesto od toga kontam, nema drugih nacina.

Vjerovatno nešto tako... Čak mislim da je dio prava na Luku Jovića već i prodat nekim zelenašima (čitaj: Investicioni fond). Ja uopšte više i ne znam ko je spreman da Zvezdi i daje nove kredite, kad nema nikakve garancije da će biti vraćeni. Na postojeća zaduženja, istoriju lošeg poslovanja, neriješene imovinsko-pravne odnose oko zemljišta i stadiona, kao jedinih realnih garancija na zaduženja, ko bi bio lud da daje nove kredite.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2015, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa logicno je da igraci za sitne pare budu prodani zelenasima, pare za plate nemamo, znaci ako ne isplatimo 3 plate igracu on moze traziti raskid ugovora, samim tim smo donji, ovako ga za sicu prodas investicionom fondu ili menadzeru, on da kintu da glavonje u vrhu pod ire svoje zasluzene plate i tako u krug. Bez stecaja ili privatizacije ne treba ocekivati da cemo nekog igraca dobro unovciti

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://fudbal.hotsport.rs/2015/03/04/po ... -probleme/
Blago nama.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hahahhaha, nema sta, odlicno se pokazao prvi put kad je bio..

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Covek zacrtao da dobije zemljiste oko stadiona i ne odustaje

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 14:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
To sve za rođendan poklon.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dajte nesto tom ubogom coveku, pa neka ide :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://mondo.rs/a775133/Foto/Sport/Crve ... 5477591032

Evo malo slika dok ne legne 11 miliona...

Je li ovo utakmica protiv Borca na slici gde je Pancev sam...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Crvena zvezda mora do 31. marta da pronađe devet miliona evra kako bi igrala naredne sezone u nekom od evropskih takmiccenjima, a spremila je izveštaj za komisiju UEFA kako bi se izbegla duža suspenzija.

Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=141341

Putuj Evropo. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa spremio je Miske 11 miliona

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 14:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Hertzog je napisao:
http://mondo.rs/a775133/Foto/Sport/Crvena-zvezda-slavi-70.-rodjendan.html#PhotoSwipe1425477591032

Evo malo slika dok ne legne 11 miliona...

Je li ovo utakmica protiv Borca na slici gde je Pancev sam...

jeste Borac,definitivno,ovo su naši dresovi :D

al si me bacio u bad jer nijednog od ove naše dvojice ne mogu prepoznati,iako sam dosad mislio da sam enciklopedija Borca 8)

ovaj u pozadini je sa 90% sigurnosti Ranko Jakovljević,ali ovog visokog štopera ne mogu ni nagovjestiti u mislima,da ga hebeš :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 14:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mozda nije stoper, mozda je lijevi bek...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E moj Slager, ovo je vec drugi put da si me danas razocarao, prvo ono sa pedofilijom, a sada ovo za Borac

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9034 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]