banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 12:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 16 Feb 2015, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cuj stavili drvenu rampu... Nadam se da su im odvalili bubrege tako da im ne padnen pa et da autom izadju na autoput jer moraju kroz rampu proci

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Strasno sta sve debilima padne na pamet.Mogao je neko nastradati zbog njihove sprdnje.Nadam se da su ih naucili pameti.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 20:11 
- Vozač "fijat punta" zamolio je pešaka da se malo pomeri pošto je uska ulica. Nastala je svađa, a pešak se toliko iznervirao da je izvadio mačetu. Prerezao je nos vozaču i zatim ga ubo u preponu. Vozač je iskrvario na smrt - pričaju stanari okolnih zgrada koji su pozvali Hitnu pomoć.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/535344 ... ri-na-smrt

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Macetu?! Jbt, pa sta je sljedece, ice ljudi u setnju sa kalasnjikovim.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 20:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2015, 17:41
U jbt ja mislio neka africka zemlja,kad ono grad begova
E,al nosat macetu,pa to je bas namjera
I onda ga ostavio da umre u agoniji
Maksimalna kazna,bez puno price

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
josaBL je napisao:
Danas, nize Kajota, pored zgrade vidim forenzicare i policiju, i lezi mrtav covjek. Ne mogu na netu naci nista o tome.

I dalje nista o ovome

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Pitao sam par ljudi koji zive kod Lilesa u vezi toga. Pojma nemaju.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 20:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Otišlo sve u kurac, crna hronika je u poslednje vrijeme baš crna. :(

A što se tiče komentara, mačeta je prije svega poljoprivredna alatka. Bilo koju drugu alatku da uzmeš u ruku možeš je iskoristiti kao oružje. Sjekira, šarafciger, cijev od dizalice, motorna pila, sve to može biti oružje uz malo mašte. Samo nošenje bilo čega nikako nemože biti namjera, pa ja u torbi uvijek imam nekih sječiva i oštrih predmeta, a svi koji me poznaju mogu potvrditi da nisam nasilan. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 20:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja kad krenem u baštu često pripašem mačetu...Kakvo crno poljoprivredno oruđe, gdje kod nas imaš polja trske pa ti treba mačeta?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Slika

Jest, ovo bas moze posluziti u basti.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 21:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa mačeta jeste poljoprivredno oruđe. Al' u Južnoj Americi i na Karibima.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
josaBL je napisao:
josaBL je napisao:
Danas, nize Kajota, pored zgrade vidim forenzicare i policiju, i lezi mrtav covjek. Ne mogu na netu naci nista o tome.

I dalje nista o ovome

Ne može uvijek biti da se radi o nekom zataškavanju, možda je prirodna smrt.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 21:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
zerocool je napisao:
Slika

Jest, ovo bas moze posluziti u basti.

Jesam li ja negdje pomenuo baštu?
Ovakvo sječivo od damaskus čelika je za vitrinu i kurčenje, radne alatke su malko drugačije. :)
Mačeta je zgodna za tanko šiblje, kupine i slično, ručno krčenje terena prije svega.
Na kampovanju sam koristio za sjeckanje grana za vatru, izuzetno korisna alatka. :)
Nije mi padalo na pamet da bilo koga isječem.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
filozof sa vrbasa je napisao:
josaBL je napisao:
josaBL je napisao:

I dalje nista o ovome

Mozda, samo nisam znao da su za prirodnu smrt potrebne one zute kartice za dokaze, ne znam kako se zovu.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 21:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2015, 17:41
E,ovo je stvarno za crnu hroniku,meni se cini da je posao organizovao sin velikog vodje (daljinsko ocitavanje struje)
kako ono kazu kada zakon postane nepravda otpor je duznost
Naravno da je narod u pravu kad krade struju,mada ni to nije neko resenje
http://www.nezavisne.com/novosti/banjal ... 89423.html

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2015, 02:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika
Citiraj:
13.02.2015 09:00 | Милан Вујић
Градишка - Београдска полиција и даље не открива идентитет двојице младића који су се налазили у стану у ноћи када се десила мистериозна смрт студента Академије умјетности у Београду Александра Јањетовића (19) из Градишке.

Јањетовић је пронађен мртав у понедјељак, 9. фебруара, ујутро око шест часова, испред зграде на раскршћу Београдске и Његошеве улице у центру Београда, а сумња се да је пао са трећег спрата зграде, гдје је живио или га је неко гурнуо у смрт. Он је јуче сахрањен на локалном гробљу у Брестовчини код Градишке.

Налаз са Војномедицинске академије у Београду потврдио је да је смрт наступила насилним путем и да младић има фрактуру грудног коша.

Кобне ноћи била је журка. Колега настрадалог под именом Стеван напустио је дружење, док је млади студент из Градишке остао са двојицом непознатих особа, чији је идентитет полиција и даље не открива. Младићи су у полицијској станици испитани, али брзо потом су пуштени на слободу.

- Први је изјаву дао Стеван, а потом остала двојица. Проблем је што се изјаве не поклапају. Двојица која су остала у стану су изјавила да је Александар изазвао тучу, њих претукао, а потом у бијесу разбио балконски прозор и скочио кроз њега. Полиција је увиђајем утврдила да туче није било - испричао је "Гласу Српске" отац несрећног младића Жељко Јањетовић, који се вратио из Београда.

Према његовим ријечима, Александров колега Стеван није желио да пуно прича у вези са овим догађајем нити је желио да се види са колегама који су испитани у полицији.

Породица Јањетовић тврди да постоје многе сумње о трагичној смрти њиховог сина, јер тврде да се младић никад не би одлучио на самоубиство, што су потврдили они који га познају и декан факултета.

- Позвао ме декан факултета из Београда и питао шта се десило и какав је обдукцијски налаз. Рекла сам да пише да је смрт наступила насилно, на шта је он одговорио да сви тако мисле на факултету - испричала је мајка несрећног младића Александра Јањетовић.

Она је казала да има осјећај да је њен син те ноћи од нечега бјежао.

- Био је јака личност, никада не би покушао самоубиство. Мислим да је он био натјеран на нешто - рекла је мајка Александра.

Без одговора
Из редакције "Гласа Српске" јуче је послат допис Републичком јавном тужилаштву у Београду, са намјером да сазнамо више детаља о овом случају. До закључења овог текста "Гласа Српске" одговоре на наша питања нисмо добили.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2015, 16:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
josaBL je napisao:
josaBL je napisao:
josaBL je napisao:

I dalje nista o ovome

Mozda, samo nisam znao da su za prirodnu smrt potrebne one zute kartice za dokaze, ne znam kako se zovu.

Ne dramite,nije prirodna smrt,niti se išta zataškava....pola Banjaluke je danas bilo na sahrani :(

Ne bih razglabao o slučaju,niti o razlozima,samo ću reći počivaj u miru,Šogi! :( :(

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2015, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dvadesetsedmogodišnji Radoslav Malić iz Banje Luke uhapšen je zbog sumnje da je u svojoj kući u selu Obrovac kod Banje Luke na proslavi svetog Trifuna usmrtio poznanika i komšiju Vaskrsiju Prtiju (61).

Radoslav Malić uhapšen jer je ubio komšiju koji mu je došao na slavu Ilustracija, (Foto: Arhiv/Klix) Podsjećamo, Prtijina smrt je prijavljena policiji 15. februara, kada ga je Malić navodno pronašao mrtvog u svojoj kući.

Tada su Malić i njegova supruga kazali policiji kako je Vaskrsija sam pao i udario glavom o tlo kada je odlazio iz njihove kuće. Prilikom pada udario je glavom o tlo, kazali su oni, a pokazalo se da je baš udarac u glavu bio koban.

Navodno, ponovo su ga vratili u kuću jer su mislili da mu je pozlilo, a tek su naknadno shvatili da je preminuo.

No, dokazi na mjestu događaja su ukazivali na drugačiju priču. Naime, Malić je tvrdio da je ubijeni pao u blato, ali je odjeća na njemu bila čista, a jakna uredno obješena na čiviluku. Navodno, ubijeni je 17 sati ležao mrtav kod njih.

Na koncu, osumnjičeni je priznao da je on ubio Vaskrsiju.

Iz CJB Banja Luka su kazali kako je utvrđeno da je osumnjičeni Vaskrsiju više puta udario u glavu.

"Nakon saslušanja osumnjičeni je predat u nadležnosti Okružnom tužilaštvu u Banjoj Luci na daljnje postupanje", saznajemo u CJB Banja Luka.

Navodno, Vaskrsija i Rodoslav su zajedno pili i popili su skoro litar rakije. U jednom trenutku izbila je svađa i tuča. Rodoslav je Vaskrsiju više puta udario u glavu, a potom je glavom udario u šporet. Pao je na pod i više nije ustao.

Iza Vaskrsije su ostala dva sina i dvije kćerke. Imao je još jednu kćerku koja je nedavno umrla u 25. godini. Sahranjen je na lokalnom groblju u selu Obrovac kod Banje Luke, a za njega svi kažu da je bio miran i povučen čovjek.

Jebem ti medije, juče su pisali da je čovjek umro na tuđoj slavi, danas javljaju da je ubijen.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2015, 03:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Slika
18.02.2015 10:02 | Srna, N. Tomašević, Foto: A. Čavić
Banjaluka - Okružno tužilaštvo Banjaluka predložilo je Okružnom sudu u ovom gradu određivanje pritvora za Radislava Malića /27/ zbog sumnje da je ubio Vaskrsija Prtiju.

Smrt Prtije prijavljena je policiji 15. februara, a Malić i njegova porodica su policiji ispričali da je Vaskrsija sam pao i udario glavom o tlo kada je odlazio iz njihove kuće.

- Kazali su da su ga nakon toga unijeli u kuću jer mu je bilo loše i da su tek kasnije shvatili da je umro. Njihove izjave se nisu poklapale sa dokazima, te je daljom istragom utvrđeno da je Radoslav usmrtio Vaskrsiju. On je, pritisnut dokazima, priznao krivično djelo - kazao je izvor blizak istrazi.

Iz CJB Banjaluka su, navodeći njihove inicijale, saopštili da je utvrđeno da je Radoslav usmrtio Vaskrsiju sa više udaraca u glavu.

- Osumnjičeni R. M. je uz izvještaj koji ga tereti za ubistvo predat banjalučkom Okružnom tužilaštvu na dalje postupanje - navodi se u saopštenju CJB Banjaluka.

Radoslavovi roditelji Radovan i Savka Malić ispričali su juče da su u subotu, 14. februara, Vaskrsija i njihov sin popili litar rakije.

- Ne znam šta je bilo među njima i zašto su se posvađali. Spavali smo kada je došlo do svađe i tuče. Znam da su se tukli i čupali. Moj sin Radoslav je dva ili tri puta ošamario Vaskrsiju i on je udario glavom o šporet na drva. Poslije je pao i ležao na podu - kazao je Radoslavov otac Radovan.

Dodao je da se ništa od ovoga ne bi dogodilo da nije otišao da spava.

- Alkohol je kriv za sve jer su oni baš puno popili. Vaskrsija i Radoslav su ostali posljednji na slavi. Svi gosti su otišli. Ne znam šta da vam kažem, nisam vidjela kako se sve dešavalo - rekla je Radoslavova majka Savka i dodala da žive veoma teško, u bijedi i da ne zna kako će sve da prebrodi.

Poznanici Prtije i Malića ispričali su da su odmah posumnjali da je Vaskrsija ubijen.

- Oni su kazali da je on pao u blato i udario glavom. Bio sam gore i vidio da Vaskrsija nije izlazio iz kuće, odjeća mu je bila čista, a jakna obješena na čiviluk. On je 17 sati ležao kod njih mrtav u kući - rekao je jedan od mještana Obrovca ne želeći da se predstavi.

Iza Vaskrsije su ostali dva sina i dvije kćerke, koji su odrasli.

- Imao je još jednu kćerku koja je nedavno od nečega umrla u 25. godini - kazao je jedan od mještana Obrovca.

Vaskrsija Prtija juče je sahranjen na lokalnom groblju u selu Obrovac kod Banjaluke. Za njega svi kažu da je bio miran i povučen čovjek.

Kuća
Porodica Radoslava Malića živi u veoma teškim uslovima i skoro bez osnovnih potreba za život. Kuća u kojoj žive nema prozore, a vrata se zatvaraju drvenom rezom. Uz to, kuća nije njihova, a od najbližih komšija udaljena je više od pola kilometra. Do njih vodi blatnjavi uzani makadamski put pun rupa. U kući postoje samo šporet na drva, sto i dvosjed, a dim iz šporeta kulja na sve strane, pa su zidovi kuće crni.

Silovanje
Osumnjičeni za ubistvo Radoslav Malić hapšen je 2013. godine zbog sumnje da je silovao svoju tetku S. K., inače duševno bolesnu osobu.

Policija je tada protiv njega podnijela izvještaj tužilaštvu koji ga tereti da je u dva navrata došao u kuću svoje tetke S. K. u Bronzanom Majdanu i potom je prisilio da s njim ima seksualni odnos.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2015, 06:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Schlager je napisao:
josaBL je napisao:
josaBL je napisao:
josaBL je napisao:

I dalje nista o ovome

Ne dramite,nije prirodna smrt,niti se išta zataškava....pola Banjaluke je danas bilo na sahrani :(

Ne bih razglabao o slučaju,niti o razlozima,samo ću reći počivaj u miru,Šogi! :( :(

cuo sam neki dan
pokoj mu dusi bio je prava raja stari izvidjac

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]