banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 13:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 20:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Vidi golubice sto se ljuti , ti nagadjas svaciju narav i inteligenciju od tvog prvog dana na ovom forumu.
JA sa svojim prijateljima nikada nisam ni stala prema tome nema sta da pocinjemo iz pocetka. Ti koja nisi odrasla sa nama , koja nisi ni dana provela u ratu , kako se usudjujes da osudjujes ?
Potenciras puno svoju inteligenciju a omalovazavas sve druge koji ti se suprostave, gdje si to naucila???
MOje misljenje o tebi je da si iskompleksirana i neizivljena klinka kojoj treba jedna dobra balkanska obuka. zar ne vidis koliko se razlikujes od nas, bez obzira koje smo nacije, mi se druzimo, mi volimo , svadjamo se da ali opet volimo, znas li ti sta je to, da li si ikada to osjetila, ne vjerujem , ti to ne znas. Vrati se u svoj svijet maste a nas pusti da razgovaramo onako kako to samo mi mozemo i razumijemo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 20:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
BYE BYE

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2004, 01:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
O cemu ova djevojka zapravo prica?Tema je skroz promasena,svoje frustracije lijeci na neko drugom mjestu na forumu.Ljudski sam pitala raju da li ih neko zna,a ti si se nakacila sa svojim frustracijama!Vidim da te drugi ljudi ovdje vec dobro poznaju,a ja bih te zaista iskreno zamolila da me pustis da u miru potrazim svoje prijatelje,a ti nadji nekog drugog pa skaci na njega!Zahvaljujem se indijanki koja ti je u moje ime sve fino obrazlozila,jer to je zaista tako!Zahvaljujem se i djevojci koja mi je javila za Aidu,nas dve smo bile ne razdvojne od neke 3-4 godine do 6 razreda,a onda sam ja malo promjenila drustvo,jer sam upala u onu pubertetsku krizu pronalazenja samog sebe!Hvala jos jednom!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2004, 12:41 
Pripravnik
Pripravnik

[quote="Balkan Expres"]Vidi golubice sto se ljuti , ti nagadjas svaciju narav i inteligenciju od tvog prvog dana na ovom forumu.

odg----- kao i ti

JA sa svojim prijateljima nikada nisam ni stala prema tome nema sta da pocinjemo iz pocetka.

odg---- stani onda.

Ti koja nisi odrasla sa nama , koja nisi ni dana provela u ratu , kako se usudjujes da osudjujes ?

odg---- nemas pojma o meni, stoga cuti bolje ti je

Potenciras puno svoju inteligenciju a omalovazavas sve druge koji ti se suprostave, gdje si to naucila???

odg---uci i ti mozada otkrijes ko si.

MOje misljenje o tebi je da si iskompleksirana i neizivljena klinka kojoj treba jedna dobra balkanska obuka.

odg--- Mozda iskompleksirana ljudima poput tebe koji mi govore sta treba da radim i ko sam, da mozda , balkanska obuka koje vrste- , nemoj amo da je ista koja je obucavala tebe??? PLEASE
A klinka , sam prestala biti kad klike prestavnu biti klinke i nisu vise klinke, ! Valjda ovo nije rocket science.

zar ne vidis koliko se razlikujes od nas, bez obzira koje smo nacije, mi se druzimo, mi volimo , svadjamo se da ali opet volimo, znas li ti sta je to,

odg--- Ne znam jer ja ne smatram prijatelja koji me voli toliko da me mrzi???NO SORRY, Meni je zadovoljstvo razlikovati se od VAS i svih ljudi na planeti, ???

da li si ikada to osjetila, ne vjerujem , ti to ne znas. Vrati se u svoj svijet maste a nas pusti da razgovaramo onako kako to samo mi mozemo i razumijemo.

odg--- Sigurno, nema problema, ja nikada nisam te ni DRZALA od onog sto radis. MOzda te drzim za nekog veoma upropastenog i starog dovoljno da to shvati!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2004, 12:46 
Pripravnik
Pripravnik

[quote="katjar",a onda sam ja malo promjenila drustvo,jer sam upala u onu pubertetsku krizu pronalazenja samog sebe!Hvala jos jednom!

mozda je tu gdje si napravila malu zvrc gresku, umjesto pronalazenja sebe ti trazis druge ljude. I kad upadnes u tu krizu (kao sto ti vec kazes da jesi) potrajace vremena dok ustvari pronadjes ono sto si trazio na prvom mjestu, SEBE!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2004, 16:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Djevojko draga ti si stvarno bolesna!Zar nisi shvatila da si ti kontra svima ovdje i da se jedino ti sa svima svadjas,pa ne mogu ni da predpostavim s kim se ti to volis i zivis u ljubavi,ne vidim ni jednu osobu da se ovdje slaze sa tvojim kontom!Ne znam ni zasto se uopste petljas i svadjas sa svima,jedino obrazlozenje je da nisi bas najbolja sa glavom!Procitaj malo svoje poruke od pocetka do sada pa ces skontati,valjda!Ova tema nije otvorena da bi ti praznila svoje frustracije,vec zbog neceg sasvim drugog!Zao mi je sto to jos nisi shvatila!
Usput,svima zelim sve najbolje u Novoj 2005.,puno srece ,zdravlja i ljubavi,novih prijateljstava i da svi pronadjemo svoje stare prijatelje!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2004, 19:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
tough je napisao:
Mozda iskompleksirana ljudima poput tebe koji mi govore sta treba da radim i ko sam, da mozda , balkanska obuka koje vrste- , nemoj amo da je ista koja je obucavala tebe??? PLEASE
A klinka , sam prestala biti kad klike prestavnu biti klinke i nisu vise klinke, ! Valjda ovo nije rocket science.

:lol: :lol: :lol: veoma iskompleksirana, za koju se nadam da je jos uvijek klinka, ne vjeujem da odrasla osoba moze da se ponasa poput tebe i da jos uvijek u nekom zrelom dobu ima komplekse kao osobe u adolescentnom dobu. Mene ne interesuje ko si, sta si , odakle si, koliko para imas , koju si skolu zavrsila ako i jesi ,koliko si " inteligentna"... nema potrebe za dokazivanjem jer takve stvari ne vjerujem da ce impresionirati ikoga stoga spusti se na zemljicu dragu i ako zelis normalno razgovarati bujrum a ako ne onda Adio

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2004, 20:01 
Pripravnik
Pripravnik

katjar je napisao:
Djevojko draga ti si stvarno bolesna!Zar nisi shvatila da si ti kontra svima ovdje i da se jedino ti sa svima svadjas,pa ne mogu ni da predpostavim s kim se ti to volis i zivis u ljubavi,ne vidim ni jednu osobu da se ovdje slaze sa tvojim kontom!Ne znam ni zasto se uopste petljas i svadjas sa svima,jedino obrazlozenje je da nisi bas najbolja sa glavom!Procitaj malo svoje poruke od pocetka do sada pa ces skontati,valjda!Ova tema nije otvorena da bi ti praznila svoje frustracije,vec zbog neceg sasvim drugog!Zao mi je sto to jos nisi shvatila!
Usput,svima zelim sve najbolje u Novoj 2005.,puno srece ,zdravlja i ljubavi,novih prijateljstava i da svi pronadjemo svoje stare prijatelje!

Vidis katjar, ako ti malo bolje procitas iz pocetka kao sto govoris meni da trebam mozda se iznenadis i pronadjes da ste VI prvi poceli da se obracate meni nehumano i da napadate moj komentar?Jesam li upravu, naravno! Ljudi kao ti je milion na ulicama danas, isto kao ti, oni misle da su ONI najpametniji i da su ONI jedni svi ostali treba da slusaju!
NE, ti meni ne govoris sta JA treba radim!

Ja sam veoma umorna od ovog , ljudi kao ti, stvarno KOJI NE VIDE KO SU ONI PRVO BEZ ZAPINJANJA ZA DRUGE I GOVORECI MI STA JE CRNO A STA BJELO, GOVORECI MI KO SAM< I KO TREBA DA BUDEM ARRGHHHH GROSS!

MA briga mene isto tako za tvoje jebene prijatelje koje si izgubila , kad ih nadjes opet ces biti ne zadovoljna jer takva ti je je priroda, briga me sto volis nekog sto je sve cvjece ljubav, sreca svuuda,,,jer stvarno puno LAZES , nije tako, ali ako je to ono sto ti hoces onda zivi zivot u farsi.
Sto ranije prihvatis istinu, prije ces mozda pronadjes poentu u zivotu!
Ne cekaj dugo, vrjeme leti!

Hoces li mozda ti ti ovo refraziram i zvucim vise cosmopolitanski jer tako mozda zvucim vise atraktivnije tebi, i prijaznije i ljepse??Smece, ti ne poznajes mene, zbog cega uopste razgovaras sa mnom, muka mi je da slusam ISTO ISTO ISTO uvjek od vecine, samo zato sto je neko NJIMA rekao da je to ono sto treba da BUDU, e tu se nikada ne mozes poredit sa mnom, ne znajuci sta je sloboda i sve ostalo pored toga, jebes ljubav, ljubav u ovom modernom cosmo ,(ljudi puni tebe ) svjetu je fraza drugacijeg znacenja.
I svi je koriste samo da se izvuku iz svoje sopstvene mizerije,, kazajuc-ja volim ja sam bog, hey vuces me za jezik ja ovdje se spustam na tvoj nivo i pricam kao ti...
Bolje mi je da zacepim, jer imam dug put spremam se na sa bonusom koji sastoji mizeriju i horor , !! Energija ce mi trebat elsewhere.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2004, 20:10 
Pripravnik
Pripravnik

Balkan Expres je napisao:
tough je napisao:
Mozda iskompleksirana ljudima poput tebe koji mi govore sta treba da radim i ko sam, da mozda , balkanska obuka koje vrste- , nemoj amo da je ista koja je obucavala tebe??? PLEASE

:lol: :lol: :lol: veoma iskompleksirana, za koju se nadam da je jos uvijek klinka, ne vjeujem da odrasla osoba moze da se ponasa poput tebe i da jos uvijek u nekom zrelom dobu ima komplekse kao osobe u adolescentnom dobu. Mene ne interesuje ko si, sta si , odakle si, koliko para imas , koju si skolu zavrsila ako i jesi ,koliko si " inteligentna"... nema potrebe za dokazivanjem jer takve stvari ne vjerujem da ce impresionirati ikoga stoga spusti se na zemljicu dragu i ako zelis normalno razgovarati bujrum a ako ne onda Adio

A , ne opet, uvelicavanje uvelicavanje , stavljanje rjeci u moja usta, reci mi samo je sam li ja ikada , al slusaj ovo pazljivo nemoj da ti opet umakne, je sam li ja ikada ustvari rekla da tebe zanima ko sam ja??? Zasto se ponasas ovako mene nazivas izkompleksiranom , cime zivota ti, ja bih sve dala da imam jedan kompleks , i kompleks uopste nije negatavina koliko ga ti cinis da zvuci, cjeli svjet ima kompleks ti imas religiozan komleks , ja sam atestican kompleks, vidis nije tako strasno imat kompleks, samo opet koga briga, ti jos uvjek govoris meni ko sam, ti ustvari nemas pojma koji je moj pol za pocetak, kako samo glupo zvuci ovo ne znam vidis li, ti mene zoves klinka, fine, jeli to sto zelis da budem, ok, bicu za moment il dva.

Al nikad duze

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2005, 18:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ti si stvarno kompletna budala,a te svoje fraze kojima pokusavas nekog ovdje da impresioniras,ispadas samo jos veca budala!Sa svakoim tekstom se sve vise provaljujes!Ja te iskreno zalim,majke mi!Bolesni ljudi tebaju u bolnicu!Curo draga,ili sta si vec ti procitaj iz pocetka sve,pa se prokontaj ko je koga ovdje napao!Upala si ovdje u temu i napala me da trazimo ljude koje smo otjerali odavde!da li se sjecas svoje prve recenice????Daj ne pricaj vise gluposti i ne izigravaj pacenicu koju su svi napali,kad si ti ta koja sije zlobu ovdje!I niko tebe ne omalovazava,naprotiv ti sve ljude ovdje omalovazavas i stavljas na neku stepenicu ispod,ne znam ko tebe samo postavi na tu iznad!Jedina koja tebe ovdje omalovazava je tvoja malenkost,bez veze se pravis kompletnim kretenom!Ajde zdravo i slobodno dodji opet ovdje i svadjaj se sama sa sobom,ne pada mi na pamet trositi vise svoje vrijeme na takvog bolesnika!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2005, 22:59 
Pripravnik
Pripravnik

aye aye katjar sve je kako ti kazes.
Zalosno je jedino da je ovo nacin i svjet ti zivis u.
Ja ne pokusavam da impresioniram nikog jer ovo je nacin JA SAM i tog se ne ustrucavam, ovo je ono sto JA mislim!!! Ti uvjek si na drugom mjestu za mene, kao i svaki drugi covjek, ja nevolim sebe vise nego tebe samo smatram da nisi osoba koja govori istinu i koja ima dovoljno rjeci da opise moj karakter osim TI TREBAS U BOLNICU CURO< gdje si to cula na pijaci?

ps. volim nacin na koji ti izvrnes da je moj komentar los(samo istinit)i da sam napala tebe LICNO sa mojim komentarom, jeslm li ja tebe qotirala ili nesto silcno, ne naravno, ti prvo pises o nekim ljudima i onda navaljujes kako mi (literalno) treba da znamo informaciju o njima, taj dio si preskocila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2005, 15:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
tough je napisao:
pises o nekim ljudima i onda navaljujes kako mi (literalno) treba da znamo informaciju o njima, taj dio si preskocila.

Ženska glavo niko NA TEBE NIJE NAVALJIVAO da treba da znaš informaciju o osobama koje katjar traži. NE MORAŠsvaki put kad se prijaviš nešto i napisati, ovdje NE MORAŠpisati uopšte, kontaš?? NIKO TE NE TJERA DA PIŠEŠ, prema tome, TI si preskočila veoma bitan dio:
Citiraj:
Ako znate nesto o nekome od njih molim vas da mi napisete!

posebno obrati pažnju na: "AKO" i "ZNATE NEŠTO"!

jel razumiješ ti značenje riječi KONTAKTI? ne?
Ovaj pf. je zamišljen upravo da ljudi stupe u kontakt, dakle postaviš ime i prezime osobe/a sa kojima želiš stupiti u kontakt i očekuješ da će se javiti neko ko ih poznaje i ima informaciju gdje ih možeš naći, ili ako imaš sreću da tražene osobe pročitaju ovo i lično se jave.
Ti NIKOG od osoba koje je katjar navela NE POZNAJEŠ,ali si bacila komentar koji nema vezeee s mozgom i zdravim razumom, a još manje sa temom, što znači da je SUVIŠAN,nije prvi a vjerovatno ni posljednji (na žalost) kad si ti u pitanju. ja ne bih imala obraza nakon takvih komentara, raspravljati sa ljudima koji me osudjuju, ali ti imaš jer nisi svjesna šta pišeš.
Kad već spominješ "gutanje", bar svaku drugu koju "ispljuneš" ovdje "progutaj" možda i osjetiš razliku.
u prevodu:
Najbolje bi bilo da se SUZDRŽIŠkomentara i poštediš SEBE, jer ne možeš shvatiti da SAMA SEBE svojim komentarima izlažeš tome da te ljudi osudjuju i šalju u bolnicu.
Niko za tebe ne zapinje dok se sama ne nametneš, zato ostani sama u svojoj zabludi i nemoj gurati nos gdje mu nije mjesto.

žao mi je samo što smo uzalud potrošile vrijeme i prostor, jer ovo nije mjesto za ovakve diskusije, niti joj mi možemo pomoći,..da li bi, i ko mogao..to same valjda zaključujete..
i to je najžalosnije. :cry:

pozdrav cure i sretna vam Nova godina. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2005, 12:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2004, 12:51
Alma Buco je u Rijeci, udala se i znam da ima sina.
Ostalih ne mogu da se sjetim.
Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2005, 03:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Eheheehe, opet tough upada u teme i kvari ih :) Klasika ...
Samo se pitam, sta je sa onim njenim rijecima iz poruke
http://forum.blic.net/viewtopic.php?p=223524#223524
u kojoj je napisala:
tough je napisao:
I evo ja vam isto zelim i najveci poklon vam dajem- JA ODLAZIM SA FORUMA za Ng- nece li vas to obradovati! I vjerujem da ce tad biti zadnji put da posjecujem ga.

Koliko vidim, Nova godina je prosla, a ona i dalje gnoji po forumu ;) Eh, kad se neko ne drzi ni vlastitih rijeci ... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2005, 11:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zahvljujem se zverku od srca,jako mi je drago da mi je bar neko nesto konkretno imao reci,jer ova moja tema se zahvaljujuci djevojci sa VISOKIM POGLEDIMA na ostale pretvorila u nesto drugo!Hvala,druze,jos jednom!Pozdrav svim ostalim i naravno puno srece,ljubavi i zdravlja u Novoj 2005. od katjar!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2005, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
e nema sta....opert vas je tough uspjela namamiti na 2-3 strane i par stotina redova besmislenog prtepucavanja....... :roll: :roll: :oops: ..........

tough: 'svrbljivoj guzici dugacki prsti trebaju'................

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2005, 14:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Druze,ti si ovdje starosjedilac,ko je ta djevojka i u cemu je fazon?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2005, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ja mislim da je ona otisla sa foruma.
hvala bogu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2005, 20:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Valjda je djevojka skontala da je promasila i temu i mjesto gdje treba raspravljati o takvim stvarima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2005, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ma mislim da je otisla sa cijelog foruma. bar je to najavljivala. ali najavljivala je sto godina a otisla skoro :-)
a ne bi me cudilo da ima novi nick.
ma ko je ona da trosim svoju tastaturu na nju??? :-)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]