katjar je napisao:
Djevojko draga ti si stvarno bolesna!Zar nisi shvatila da si ti kontra svima ovdje i da se jedino ti sa svima svadjas,pa ne mogu ni da predpostavim s kim se ti to volis i zivis u ljubavi,ne vidim ni jednu osobu da se ovdje slaze sa tvojim kontom!Ne znam ni zasto se uopste petljas i svadjas sa svima,jedino obrazlozenje je da nisi bas najbolja sa glavom!Procitaj malo svoje poruke od pocetka do sada pa ces skontati,valjda!Ova tema nije otvorena da bi ti praznila svoje frustracije,vec zbog neceg sasvim drugog!Zao mi je sto to jos nisi shvatila!
Usput,svima zelim sve najbolje u Novoj 2005.,puno srece ,zdravlja i ljubavi,novih prijateljstava i da svi pronadjemo svoje stare prijatelje!
Vidis katjar, ako ti malo bolje procitas iz pocetka kao sto govoris meni da trebam mozda se iznenadis i pronadjes da ste VI prvi poceli da se obracate meni nehumano i da napadate moj komentar?Jesam li upravu, naravno! Ljudi kao ti je milion na ulicama danas, isto kao ti, oni misle da su ONI najpametniji i da su ONI jedni svi ostali treba da slusaju!
NE, ti meni ne govoris sta JA treba radim!
Ja sam veoma umorna od ovog , ljudi kao ti, stvarno KOJI NE VIDE KO SU ONI PRVO BEZ ZAPINJANJA ZA DRUGE I GOVORECI MI STA JE CRNO A STA BJELO, GOVORECI MI KO SAM< I KO TREBA DA BUDEM ARRGHHHH GROSS!
MA briga mene isto tako za tvoje jebene prijatelje koje si izgubila , kad ih nadjes opet ces biti ne zadovoljna jer takva ti je je priroda, briga me sto volis nekog sto je sve cvjece ljubav, sreca svuuda,,,jer stvarno puno LAZES , nije tako, ali ako je to ono sto ti hoces onda zivi zivot u farsi.
Sto ranije prihvatis istinu, prije ces mozda pronadjes poentu u zivotu!
Ne cekaj dugo, vrjeme leti!
Hoces li mozda ti ti ovo refraziram i zvucim vise cosmopolitanski jer tako mozda zvucim vise atraktivnije tebi, i prijaznije i ljepse??Smece, ti ne poznajes mene, zbog cega uopste razgovaras sa mnom, muka mi je da slusam ISTO ISTO ISTO uvjek od vecine, samo zato sto je neko NJIMA rekao da je to ono sto treba da BUDU, e tu se nikada ne mozes poredit sa mnom, ne znajuci sta je sloboda i sve ostalo pored toga, jebes ljubav, ljubav u ovom modernom cosmo ,(ljudi puni tebe ) svjetu je fraza drugacijeg znacenja.
I svi je koriste samo da se izvuku iz svoje sopstvene mizerije,, kazajuc-ja volim ja sam bog, hey vuces me za jezik ja ovdje se spustam na tvoj nivo i pricam kao ti...
Bolje mi je da zacepim, jer imam dug put spremam se na sa bonusom koji sastoji mizeriju i horor , !! Energija ce mi trebat elsewhere.