banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 15:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Dec 2011, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja sam gledao dok su terenima vladali Pržulj i Petrika, ovi klinci danas, nije to to :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 16:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Znam, ali šta ćeš. Odem ja svake godine, pa grehota da ne nastavim tradiciju, a i igra mi jedan kolega večeras.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 00:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2014, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Slika
sutra pocinje

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2014, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
e jest i turnir....

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2014, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
a jbg, sta bi ti, barcelonu i real? :)

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2014, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka

ne govorim o kvalitetu...ne postoji neposteniji,pokvarenii i zlonamjerniji turnir od borika.....zato i jeste otisao u kurac

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2014, 00:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Onaj ko bi prijavio ekipu za njega je bolje što su profiće otjerali u posebnu grupu, a za gledaoce ovo sa 1000 kategorija i 180 ekipa je skrojz pokvarilo sve. Borik bio pun ko šipak već na četvrfinalu dok nisu počeli razvodnjavati turnir na sve strane.
Ne znam da li Simić još prenosi i kako sad to ide, kojim danom se igra? Kad završava?

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 21:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
ozbiljan malofudbalski turnir ne smije da traje vise od sedam dana, ove budale iz dvorane ga razvukli na mjesec dana da prodaju sto vise ulaznica, e onda je sve krenulo nizbrdo, ljudi koji zive od malog fudbala ne mogu da se zajebabaju sa tim da dolaze svake sedmice dva puta u bl, dok se to ne promjeni turnir ce propadsti sve vise...
Od kad je Bole postao terorista i turnir je propao...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 21:22 
Bič božji
Bič božji

Al bas. Turnir traje ko Svjetsko prvenstvo. Ne mogu neki ljudi sa strane dolaziti po pet puta. Sjecam se prije uvijek dolazili Srbi, Slovenci, oni iz Rijeke. Sada je sve dosta losije.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka

taj turnir je otisao u kurac kad su kreteni u dvorani ....a tu ne izostavljam ni boleta ni tesu ni bilo koga od njih....pomislili da ekipe sa strane pune dvoranu i po svaku cijenu ih gurali barem do polufinala....
imao sam ekipu tamo dugo godina.....fuuuuj....ono sto sam u jednom polufinalu dozivio necu im nikad zaboraviti...od tad....vise nikada

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 21:47 
Bič božji
Bič božji

Vise i nema nasih dobrih ekipa. Mislim iz BL da dodju ljudi iz naselja da naprave ekipu i da igraju. Prosle godine osvojili ljudi koji bi imali problema sa ekipom iz balona sa kojom igram. Onaj futsal je tek sranje.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka

kako ce i biti kad jedan od sefova organizacije na moje oci sudiji kaze na stepenicam prema svlacionicama....moraju slovenci proci ovi nasi seljaci nam nece dovesti punu dvoranu....a seljacima naziva jednu generaciju Borca...sve i do jednog banjalucka djeca....dobro...sem jednog...taj je iz Vijacana :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 21:58 
Bič božji
Bič božji

Vjerujem da je bilo tako. Zato sad nema nikog u dvorani sem ponekog entuzijasta poput mene. Ali i ja posljednjih godina idem sve manje. Sjecam se jednog finala od prije kada je bila prepuna dvorana. Znaci mozda je tako samo bilo kada su igrali ovi juniori Srbije i Borac nektar. Ja starom sjedio u krilu, a kum pao u nesvijest zbog guzve. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 22:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne mislim ja da je duzina trajanja turnira problem,jer i u zlatno vrijeme turnira,trajao je jos duze...meni licno su ubili svaku draz kad su povecali golove...otad vise i ne idem...cirkus :( :(

ali dobro,ja sam pojedinac....globalno,problem je smijesan nagradni fond od 10-15 hiljada maraka sveukupno...siguran sam da je i u derventi veci nagradni fond :(

inace,igrao sam svake godine...to je bilo pod mus...u najboljim godinama ucestvovalo je blizu 200 ekipa!!

naravno,u seniorskoj konkurenciji jer ovog ostalog sviranja q nije ni bilo...zivjelo se za to,i od samog predtakmicenja dvorana je bila fino ispunjena,a u zavrsnici se nije moglo prici dvorani...

i dan danas pamtim ekipe koje su tu igrale iz godine u godinu i obiljezile banjalucki turnir...

malta,sa orhanom (kuvar) koji je bio jedan od najboljih tehnicara sa loptom..

mostar-sa filipom i ostalima koji su cugali u toj kafani...solidna ekipica,koju smo jednom pobjedili :(

mahala-sa mustafom ligicem i ostalim uglavnom igracima jedinstva iz vrbanje..

granap-sa bracom grahovac,zlatanom ramicem,zdenom knezevicem,toncom jakovljevicem

drugari iz zenice

dzamferi iz kostajnice

cevapi iz kotor varosa,marko dzomba i ostali,pojacani sa bombarderom raosom i esadom beharicem

parni valjak iz slavicke,trias iz omarske...

onda svake godine su juniori borca imali ekipu,dvije...imena su se mijenjala,najcesce plavi devet,ali i express kikiriki itd...

kao najupecatljivije finale sam zapamtio jugoprogres-karioke.....slavko roguljic vlasnik jugoprogresa,u finalu,ionako prejaku ekipu,pojacao nebojsom vucicevicem i jos nekima iz partizana,a sa druge strane igraci naseg borca,ona generacija koja je osvojila kup otprilike....uzeo jugoprogres 6-4 u utakmici i atmosferi za kakvu ne vjerujem da ce banjalucki turnir ikada vise dozivjeti...

ili onu sezonu kad je granap dosao do polufinala,i svi ga tu smatrali ausajderom....a oni prvo uzmu petar drapsin za kojeg su igrali stjepan deveric,cana,krasnici i sve prvoligaski igraci sfrj ....inace,tu ekipu je svake godine vodio goran sivac,a za nju su igrali profesionalni fudbaleri koji sluze jna u banjaluci.....a nakon te pobjede u polufinalu,gdje je tonco odbranio ne znam ni ja koliko penala,u finalu na opste iznenadjenje pobjede mocne cevape,ni manje ni vise nego 5-0!!!...briljirali zlatan ramic i zdeno knezevic...

uglavnom,uz kutiju sibica,daleko najbolji turnir smo imali...sjebali smo ga kao i sve ostalo :( :( ....mislim da sam zadnji put isao na ono finale kad je igrao slavko koncar i sa svojom ekipom izgubio 4-3od nekih srbijanskih profica..ali vec tad sam isao preko neke stvari,samo zato sto sam dobar sa njim.. :(

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka

hehehehhe
Brazil je bila ekipa svih ekipa....cigani sa veleslog

Mujkic,Mujkic,Mujkic,Mujkic,Mujkic i golman Mujkic sa sve drvenom nogom

nikad vise toga......

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 22:38 
Bič božji
Bič božji

Volio bih da sam vidio tu ekipu. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka

slagere napomeni me da ti ispricam kako sam otisao na svoju prvu sluzbu u gardu i op....primim gustera na odsluzenje...Koncu

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 22:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
erazmo,ti su ispadali uvijek u prvom kolu ubjedljivim rezultatima :lol: :lol:

nisu imali sportske srece 8)

krol,hocu :D

inace,on je za mene mozda jedan od najboljih igraca malog fudbala kojeg je banjaluka dala....a i velikog,samo da je htio trenirati :( ...i ofk beograd i dinamo su mu nudili ugovore jos kao junioru

sve mu je Bog dao,gradju,tehniku,sportsku inteligenciju...ali jbg,previse je volio zene :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]