ko su satanisti???
Zar je ljucki i vjernicki,zavezati majku,izsibati je i natjerati je da prisustvuje silovanju svoje kceri???
Zar redaljka od 11.ljudi(subhanAllah)"ljudi" je sasvim pogresan izraz,na jednu nevinu maloljetnu djevojcicu,nece ostaviti dusevne posljedice na i majku i kcer?Zar to moze neko da uradi ko je vjernik?Zar to moze normalan neko da uradi?I odakle 11 odjednom da je nenormalno?
Zar je taj narod poducila ta sveta knjiga,kako se obhoditi prema onima koji se zovu muslimani?
Ko su satanisti? KO?
Dragi moji,takve je davno trebalo poklati,kamenovati ili sta ti ja znam da do toga u opste ne dodje!!!!
Zasto malena Azra nikada nece postati majka?Nikada nece osjetiti dom i toplinu doma?Zasto?? Zato sto je muslimanka,i zato sto su satanisti u slavu bozju silovali i cinili genocid!
Koja bijase to vjera?koja je to nacija,ko je taj narod tako pedofilski nastrojen?Kako se zove njihova sveta knjiga,kako se zovu njihovi vladari??
Rekao je Uzviseni Allah subhanehu vete`ala
"A vi borbu nikad prvi ne odpocinjite"
Pa tako.....znamo koje na cije dosao da

ali,pustosi,raznosi,krade,pljacka,ubija,siluje
Kako se zove taj satanisticki savez koji je pocinio sta je pocinio?A zasto?
U slavu bozju,fuj!!!!
Imam Ahmed prenosi od Ebu-Seida El-Hudrijja, koji kaže da je Allahov Poslanik, s.a.v.s., rekao:
"Neka nikoga od vas ne spriječi strah od ljudi da kaže istinu kada je vidi ili bude njen svjedok, jer spominjanje istine ili nečeg krupnog neće mu približiti smrtni čas /edžel/, niti će mu udaljiti nafaku."
(Tefsir ibn Kesir)
Imam Ahmed također prenosi od Ebu-Seida El-Hudrijja, koji kaže da je Allahov Poslanik, s.a.v.s. rekao:
"Neka niko od vas ne omalovažava samog sebe da vidi nešto vezano za Allaha o čemu bi imao šta kazati, pa ne progovori o tome....pa će mu se na danu Proživljenja reži: "Šta te je spriječilo da o tome kažeš to?" Odgovorit će: "Strah od ljudi", pa će mu /Uzvišeni Allah/ reći: "Preče je da se Mene bojiš."
(Tefsir ibn Kesir)
Ko robuje Subhanehuvete`ala,nikada nece robovati coveku niti imati od necega strah osim Njega.