banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 21:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2004, 20:13
Maran Ata je napisao:
Када кажем "не тако давна историја", онда се не мисли на задњих 10ак година, него задњих 200ак година. Врло добро је познато као и зашто су поједини Срби прешли у мухамеданску секту, у страху за своја имања, радње, положај и остало што су имали по ондашњим градовима и селима. Дакле, из чисто материјалних и себичних разлога. Требало је или плаћати харач, или постати мухамеданац... Тако су поједини Срби продали своју душу... :roll:

Оно што јесте интересантно је да су потурчењаци морали показати Турцима да су "већи мухамеданци и од самог Мухамеда", па су се онда бацили свом жестином на своју дојучерању браћу, такмичећи се у томе ко ће бити већи зулумћар. Тако је и настало оно народно - ПОТУРИЦА ГОРИ ОД ТУРЧИНА. 8)

:lol: :lol: :lol: :evil3: :lol: :lol: :lol: :notworthy: :lol: :lol: :lol:

Uh, eureka Maran Ata, hvala ti, sad si ti to meni sve fino objasnio. :roll: Samo, nisam ni ja mislila na zadnjih 200 godina, postoje valjda neke cinjenice i dokazi, neka istorija, daleko, daleko prije toga, zar ne? Cuj, tebi mozda odgovara to sto je napisano u zadnjih 200 godina, nekom drugom odgovara ono sto je napisano u zadnjih 10 godina, nekom trecem je vazno ono sto se zaista ............. :D Svima nam je jasno kako se kod nas stvarala i pisala istorija u zadnjih 100 - 200 godina. Ne, ne vrijedi ti da objasnjavas, jer kako ti tvrdis svoje, tako i drugi tvrde svoje, svako od nas ima svoju istinu.
Samo, nemoj zaboraviti da, kako su stari Bosnjani prelazili na "Muhamedansku sektu", tako su prelazili i na "Pravoslavnu sektu". Ako si ovdje mislio na Islam i Pravoslavlje. Kako poturice, tako posrbice, ako vec hoces svojim jezikom.

Citiraj:
Оно што јесте интересантно је да су потурчењаци морали показати Турцима да су "већи мухамеданци и од самог Мухамеда", па су се онда бацили свом жестином на своју дојучерању браћу, такмичећи се у томе ко ће бити већи зулумћар.

Ccccccccc! :roll: Hajde sad mi objasni koliko dugo su Turci vladali ovim nasim prostorima? Da je zaista sve tako bilo, kako stoji u "ne tako davnoj istoriji", gdje bi Srbi i sada bili? Nigdje, ne bi ih postojalo, ne bi im se traga znalo. Ne kazem da je sve bilo med i mlijeko, daleko od toga, ali nije bilo bas tako kako stoji u toj "ne tako davnoj istoriji".

Malo razmisljaj svojom glavom, nemoj prihvatati sve crno - bijelo.

Pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2004, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Ех та историја... како ли је само "погрешно" написана... тако "погрешно" да су се још за живота наших родитеља, потурице изјашњавали као Срби или Хрвати, јер каснија комунистичка измишљотина националности "муслиман" није ни постојала тада... :lol:

А како ли је историја коју су писали писци западне Европе "погрешно" написана, па су на пример, путописци из Енглеске са краја 19. века потурице 'ладно називали Србима мухамеданске вере... 8)

Како је настала народна изрека "не веруј Турчину ни ако ти је брат"? :oops: Тако што се дешавало да се од неколико браће, један потурчи, и као мухамеданац, сасвим је било у реду да се према "неверној" браћи односи онако како је Мухамед измислио у својој сатанској књизи... а то је подразумевало - све је дозвољено.. и лагање, и преваре, и уцене, и убиства, итд... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2004, 16:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Maran Ata je napisao:
Ех та историја... како ли је само "погрешно" написана... тако "погрешно" да су се још за живота наших родитеља, потурице изјашњавали као Срби или Хрвати, јер каснија комунистичка измишљотина националности "муслиман" није ни постојала тада... :lol:

А како ли је историја коју су писали писци западне Европе "погрешно" написана, па су на пример, путописци из Енглеске са краја 19. века потурице 'ладно називали Србима мухамеданске вере... 8)

Како је настала народна изрека "не веруј Турчину ни ако ти је брат"? :oops: Тако што се дешавало да се од неколико браће, један потурчи, и као мухамеданац, сасвим је било у реду да се према "неверној" браћи односи онако како је Мухамед измислио у својој сатанској књизи... а то је подразумевало - све је дозвољено.. и лагање, и преваре, и уцене, и убиства, итд... :roll:

Da, Maran Ata, vidim da je za tebe sva istorija napisana u zadnjih 100 -200 godina. I o tome ne vrijedi s tobom raspravljati. :banghead: (udri kamen od kamen).

Daj mi, molim te, reci, odakle izvlacis ove silne izreke. Je li to opet nesto, iz samo tvoje bastine? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A je li to za tebe i Biblija, Boze me oprosti, satanska knjiga, puna lazi i prevara? Mislim, pitam te kao pravog vjernika, kojim hoces da se predstavis. Ili te bole tvoji kompleksi, pa se iz sve sile trudis da pokazes ono sto nisi, a sto hoces da budes, i ne biras sredstva, sam sebi sve dozvoljavas. [-X
Neke Svete Knjige nazivas satanskim, po mom misljenju, prave vjernike poput Aharona i drugih, nazivas sektasima itd, itd. Vrlo pateticno, mizerno i oholo - zaista nisu bas odlike pravog vjernika.

Eto.
Nego, nastavi ti zivjeti u svom crno - bijelom svijetu, a ja ti od srca zelim sve najbolje.

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2004, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Моје оригинално питање и јесте било - како то да један епилептичар, педофил, пљачкаш каравана и убица попут Мујамеда може бити "посланик", па самим тим и куран сматрати и називати "светим"? И не нађе се нико да ми то објасни. :lol:

Сви библијски Божји посланици су били људи од узора, а ето... "последњи" сушта супротност. :D

Како то? :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2004, 18:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Maran Ata je napisao:
Моје оригинално питање и јесте било - како то да један епилептичар, педофил, пљачкаш каравана и убица попут Мујамеда може бити "посланик", па самим тим и куран сматрати и називати "светим"? И не нађе се нико да ми то објасни. :lol:

Сви библијски Божји посланици су били људи од узора, а ето... "последњи" сушта супротност. :D

Како то? :oops:

Kakvo pitanje, takav odgovor. :D Sve dok budes na takav nacin formulisao svoja ORGINALNA pitanja, ORGINALNE odgovore ces i dobivati, tj. nikakve ili na koje ces se braniti malogradjanstinom drugih, ili kako to istina boli itd. :D

Eto tako to! :D

Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2004, 01:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Dec 2003, 01:29
Citiraj:
"KRV_I_PONOS"]Zanima me puno koliko znate o svojoj vjeri,

Pozdrav,
Znamo onoliko koliko nam je Allah dz.s dozvolio da znamo,ni manje ni vise.

Citiraj:
zalosno je to puno na seheru se ljudi furaju na ISLAM,
a ni sami neznaju sta je to,

to je zalosno ali tacno :(

Kod:
a koliko vidim ,
jedan covjek  ne treba ga spominjat,
tu je on sa vama,
nista mu nemozete,sta god da vas pita,
vi odgovora nemate.
Znate o kome se radi.

Nemozemo?:)
Jedan pravi vjerink,cista srca,(bilo koje vjere)ako je pravi vjernik,netreba da bude zadrt,jer ko sto napomenuh,znanjem je obdaren svaki covjek onoliko koliko mu je Svevisnji dozvolio ni trunkice vise ni trunkice manje :) zato se nekome ne moze pojasniti,niti dokazati pa mu taman i zvijezde s neba spustio.Takve je i sam Allah napustio i sa takvima ne treba imati ama u opste posla:)

Dali shvatas ti tu cinjenicu ili dali si imao mozda iskustva kad nekome nesto milion puta pojasnjavas a on ne kapira i ne kapira? :)

Citiraj:
SRPSKA SRBIMA SRBIN ZA SRBINA.
[/quote]

na ovo bih samo rekla,budi ono sto jesi,cuvaj svoje ali postuj tudje.Nacionalizam i zadrtost i misljenje na jacinu jacu od samoga Boga je veoma pogresan stav

Svako dobro s moje strane:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2004, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dzenita je napisao:
budi ono sto jesi,cuvaj svoje ali postuj tudje.

1. Нисте оно што јесте, јер сте СРБИ, па макар и ПОТУРЧЕНИ.

2. Не чувате своје, јер да чувате били бисте оно што и ваши прадедови, а то значи - ПРАВОСЛАВНИ.

3. Не поштујете туђе, јер да поштујете, не би народ морао да говори: "потурица гори од Турчина".

Толико о карактеру мухамеданаца са Балкана. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2004, 22:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Citiraj:
1. Нисте оно што јесте, јер сте СРБИ, па макар и ПОТУРЧЕНИ.

Ja sam MUSLIMANKA,jer kad bih bila srbin,odmah bi primila Islam,nebih dozvolila da imam bracu poput tebe

Citiraj:
2. Не чувате своје, јер да чувате били бисте оно што и ваши прадедови, а то значи - ПРАВОСЛАВНИ.

Sta je to pravoslavlje?ah,da,da ne navodim.... :)
Moj pra-pradjeda je bio musliman,moj deda musliman,moj otac musliman i ja sam musliman.Zivjecu i umrijeti kao musliman.

Citiraj:
3. Не поштујете туђе, јер да поштујете, не би народ морао да говори: "потурица гори од Турчина".

ah da,evo ga kontekst pravoslavlja....poturica gori od turcina...
da....i tvoji su vjerovatno bili poturceni,pa ste se vratili pravoslavlju pa zivite ni tamo ni amo poznavajuci obje vjere pa vam udarilo uglavu
ah marane kako se ja i ti dobro znamo.
i pozdravi mi pradjedove,ako ih gdje sretnes :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 16:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Отпад српског народа је одувек доказивао да нијеништа друго доли - отпад. :wink:

Мада, лично познајем и оне који су схватили грешку својих предака, покајали се, вратили у веру Православну, вратили и презиме које су некад носили, и славу, и сада су поново Срби. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 19:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Maran Ata je napisao:
Отпад српског народа је одувек доказивао да нијеништа друго доли - отпад. :wink:

Мада, лично познајем и оне који су схватили грешку својих предака, покајали се, вратили у веру Православну, вратили и презиме које су некад носили, и славу, и сада су поново Срби. :D

:D otpad? heheh

neznam samo odakle proizilazi tolika mrznja,tolika gorcina,toliki jad prema sunarodnicima???
Pa zar je bila muslimanska ruka koja je klala,usta koja su krv pila,ljudi koji su silovali muslimanske djevojcice,ko je bio narod koji je ucinio toliko krvoprolice??????
Ko su pedofili??????????
ko su siledzije?????????
zar je ljudski izvaditi iz majcine utrobe bebu baciti je u vazduh i nisaniti bajonetom,samo zato sto je u utrobi muslimance?Zar je to ljudctvo?
Zar su to ljudi?
necemo Marane o otpadima......jer istina cesto puta zna da zaboli.
Pomenuo si jednom prilikom kako smo mi muslimani u ratu sa cijelim svijetom.Eh,a zalosna je i ta cinjenica da vi izvan srbije nemozete pomenuti ko ste i sta ste.Ni za milion godina niti vas hiljadu okeana nemoze oprati od krvi!!!

Kakva vam je to vjera da u crkvama odrzavate politicke razgovore???Kakav si ti vjernik kad i sam brkas pojmove,jer vjera i nacionalizam ili teznja za ciscenjem drugih naroda nikako ne idu skupa.
Jao,jao,samo me ne vuci za jezik,jer cu mozda govoriti tvojim tonom.
pacemo vidjeti ko je kakav
pa mozda posaljem slike onih krvavih bradonja sa krstom od pola metra
kako siliju neduznu djevojcicu i piju njenu krv,a sto?
U slavu bozju,fuj
cuti,cuti i zavucite se u misju rupu

Neka mi Uzviseni oprosti sto razgovaram sa ovakvima poput tebe
Za takve je najvisa boljka kad ih neko ignorise.
Ovo je bio moj zadnji post upucen tebi.
Neka mi oproste vjernici,bilo koje vjere.Jer svakog vjernika volim u ime Allaha

Eto tiliko.Dakle zadnji post...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 19:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Мада, лично познајем и оне који су схватили грешку својих предака, покајали се

Samo, pitanje je da li ces ti ikada shvatiti svoju. :roll:

Citiraj:
Отпад српског народа је одувек доказивао да нијеништа друго доли - отпад.

Ovde ti je Dzenita dobro opisala "otpad srpskog naroda". Samo je zaboravila naglasiti da se ovde radi o "otpadu" a ne o srpskom narodu. :wink:

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 20:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

tasha04 je napisao:
Citiraj:
Мада, лично познајем и оне који су схватили грешку својих предака, покајали се

Samo, pitanje je da li ces ti ikada shvatiti svoju. :roll:

Citiraj:
Отпад српског народа је одувек доказивао да нијеништа друго доли - отпад.

Ovde ti je Dzenita dobro opisala "otpad srpskog naroda". Samo je zaboravila naglasiti da se ovde radi o "otpadu" a ne o srpskom narodu. :wink:

Pozdrav!

Pozdrav Tasha

Naravno da ne mislim na sve,zato sam i navela da sve vjernike volim u ime Allaha.Jer pravi vjernik nije nasilnik
svako dobro :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 20:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Naravno da ne mislim na sve,zato sam i navela da sve vjernike volim u ime Allaha.Jer pravi vjernik nije nasilnik
svako dobro

Ma, kuzim ja, ali znas da nekima ovde treba sve crtati. :dontknow:

I ja tebi zelim svako dobro! :hello2:

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Аух... јадне потурице... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 21:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Maran Ata je napisao:
Аух... јадне потурице... :lol:

Je li to, ko god se ne slaze sa tobom, mora biti poturica, il´mu nema druge? Jadan si ti Maran Ata, zaista jadan........ :cry:

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 23:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sjetimo se npr....Cecine(Raznatovic)ogrlice

pljackarosi???
ko su pljackarosi?? :-?
Dok je gospodjica Svetlana udobno sjedila na svojoj fotelji u studiju sa ogrlicom tezom od nje,javlja se Gospodja iz Bosne.
Primjetila je svoje unikatne dijamante na cecinom vratu,i zamolila gospodjicu Cecu da joj kaze koji su inicijali na pozadini ogrlice.Doticna gospodja je naravno znala svoje inicijale pri cemu pink odmah iskljucuje kanal.

Nestalo je mnogo bosanskih dragulja....ko su bili pljackarosi bosanskih karavana????Koja je to vjera ,pa je naucila svoje pripadnike kradji???
KO su kradljivci? :roll:
A dali ovaj moj post ima nekakve veze sa duhovnoscu i religijom????
Ima,ovo su oni vjernici koji u slavu bozju pljackaju,ubijajau,pustose Allahove kuce:)ali,Allah je velik.Onaj ko je htio "VELIKU" dobio je "MALU",pa cak ce biti toliko malesna da nece moci da stane ni pod sjenku od kruske.

http://www.islambosna.com/stranica.php? ... tegorija=4
pogledajmo kako je lijepo biti musliman :)

jos jedna veoma korisna stranica.Predocenje od brata istoriju kojoj pripadaju mnogi toboze "vjernici" nasih bivsih YU-prostora,bujrum
http://www.trebinje.com/modules.php?op= ... 497&page=4

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2004, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Зашто не објавиш овде слике одсечених српских глава од стране мухамеданских сатаниста који у свом крвавом пиру увек призивају тог вашег паганског бога алаха? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2004, 20:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ko su satanisti???

Zar je ljucki i vjernicki,zavezati majku,izsibati je i natjerati je da prisustvuje silovanju svoje kceri???

Zar redaljka od 11.ljudi(subhanAllah)"ljudi" je sasvim pogresan izraz,na jednu nevinu maloljetnu djevojcicu,nece ostaviti dusevne posljedice na i majku i kcer?Zar to moze neko da uradi ko je vjernik?Zar to moze normalan neko da uradi?I odakle 11 odjednom da je nenormalno?

Zar je taj narod poducila ta sveta knjiga,kako se obhoditi prema onima koji se zovu muslimani?

Ko su satanisti? KO?

Dragi moji,takve je davno trebalo poklati,kamenovati ili sta ti ja znam da do toga u opste ne dodje!!!!

Zasto malena Azra nikada nece postati majka?Nikada nece osjetiti dom i toplinu doma?Zasto?? Zato sto je muslimanka,i zato sto su satanisti u slavu bozju silovali i cinili genocid!

Koja bijase to vjera?koja je to nacija,ko je taj narod tako pedofilski nastrojen?Kako se zove njihova sveta knjiga,kako se zovu njihovi vladari??

Rekao je Uzviseni Allah subhanehu vete`ala

"A vi borbu nikad prvi ne odpocinjite"

Pa tako.....znamo koje na cije dosao da :pali,pustosi,raznosi,krade,pljacka,ubija,siluje

Kako se zove taj satanisticki savez koji je pocinio sta je pocinio?A zasto?

U slavu bozju,fuj!!!!

Imam Ahmed prenosi od Ebu-Seida El-Hudrijja, koji kaže da je Allahov Poslanik, s.a.v.s., rekao:
"Neka nikoga od vas ne spriječi strah od ljudi da kaže istinu kada je vidi ili bude njen svjedok, jer spominjanje istine ili nečeg krupnog neće mu približiti smrtni čas /edžel/, niti će mu udaljiti nafaku."
(Tefsir ibn Kesir)

Imam Ahmed također prenosi od Ebu-Seida El-Hudrijja, koji kaže da je Allahov Poslanik, s.a.v.s. rekao:
"Neka niko od vas ne omalovažava samog sebe da vidi nešto vezano za Allaha o čemu bi imao šta kazati, pa ne progovori o tome....pa će mu se na danu Proživljenja reži: "Šta te je spriječilo da o tome kažeš to?" Odgovorit će: "Strah od ljudi", pa će mu /Uzvišeni Allah/ reći: "Preče je da se Mene bojiš."
(Tefsir ibn Kesir)

Ko robuje Subhanehuvete`ala,nikada nece robovati coveku niti imati od necega strah osim Njega.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2005, 15:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Dženita predlažem da se potrudiš da ne podliježeš Maran Atinim provokacijama i da mu ne uzvraćaš istom mjerom spuštajući se na njegov nivo. Takođe predlažem da se držiš svoje ispravne odluke da ga potpuno i totalno ignorišeš jer mu to mnogo gore pada nego kad mu se suprotstavalja, on je forumsko-energestki vampir koji se "puni" tako što vrijeđa i nipodaštava sve na šta naiđe a pogotovo se "hrani" time kad vidi da to drugima smeta, da im je napakostio, da ih je uznemirio, da ih je naveo da se spuste na njegov (vrlo nizak) nivo. Kratko rečeno: bolesna osoba kojoj samo Bog može pomoći a ni jedan učesnik foruma niti nešto što bi mu neko napisao.

Tebi želim sve najbolje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2005, 20:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Dženita predlažem da se potrudiš da ne podliježeš Maran Atinim provokacijama i da mu ne uzvraćaš istom mjerom spuštajući se na njegov nivo. Takođe predlažem da se držiš svoje ispravne odluke da ga potpuno i totalno ignorišeš jer mu to mnogo gore pada nego kad mu se suprotstavalja, on je forumsko-energestki vampir koji se "puni" tako što vrijeđa i nipodaštava sve na šta naiđe a pogotovo se "hrani" time kad vidi da to drugima smeta, da im je napakostio, da ih je uznemirio, da ih je naveo da se spuste na njegov (vrlo nizak) nivo. Kratko rečeno: bolesna osoba kojoj samo Bog može pomoći a ni jedan učesnik foruma niti nešto što bi mu neko napisao.

Tebi želim sve najbolje.

=D> =D> =D> =D>

Citiraj:
on je forumsko-energestki vampir
:lol: :lol: :lol:
Ne bih ga ni ja bolje opisala, samo bi jos dodala, sa svojom kristalnom kuglicom. :roll:

Pozdrav!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]