banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 11:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Okt 2014, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Slageru, idemo dalje.
Iskusniji si, vjestiji od mene. Prosao si mnogo toga,znam da si isto kao i ja vjerovao u pobjedu, ali kako si i sam rekao, bili su sposobniji. Ta sposobnost se ogledala u podmetanjima, lazima i ostalim nedozvoljenim radnjama, al Boga ima, vratice im se sve. Nazalost, pola gradjana su roboti koji imaju cip u sebi i kojim upravljaju oni sa daljinskim. Od takvih treba da dignemo ruke, takvi se ne mogu vratiti na tacku realnog sagledavanja stvari.
U sds-u nisam dugo. Simpatisao sam ih i ranije, iako sam 2006. bio zadovoljan njihovim porazom, jer sam tad, iako maloljetan vjerovao da narod sa nekim novim moze bolje. Da sam se zeznuo, vidio sam nakon dvije godine, a te simpatije koje sam imao prema Dodiku su odmah nestale.
Iako mnogi misle da sam u sds-u jer mi je neko obecao posao il neke pogodnosti moram reci da to nije tacno. U stranku sam usao sam, uclanio se, stavio na raspolaganje za kampanju, potrosio dosta para na hranu, dopune, al ne zalim. U stranci sam zato sto vjerujem u nju. Vjerujem da je stranka koja je povela narod u borbu za stvaranje Republike duzna da se i brine za istu. Bilo je kriminala u nasim redovima, zato smo i pali, ali sad disemo nekim novim plucima, mladjim, iskrenijim, boljim. Pa kad udjes u prostorije doceka te Stefan i slatka Jordi, mlade osobe, a ne neki ístroseni penzosi.
Vjerujem u sds, vjerujem da mozemo napraviti nesto za nas narod.
Zato, nema odustajanja vec u borbu, jer ovi nece odsluziti pun mandat.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Da je vise ljudi kao slagerinjo.....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
ferdinand je napisao:
Da je vise ljudi kao slagerinjo.....

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Јао која доза патетике, и предбацивања СНСД-у свега што је СДС такође радио. :) Али шта да се ради. Ако ме не буде мрзило написаћу мало дужу реплику, овако, разлика између СНСД-а и СДС-а је што су ови први за класу способнији (да продају свој производ) од овиг других. И зато су на власти толико колико су.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Nisu sposobniji nego 8maju vise (tudjih) resursa.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ма јесу способнији. Како рекох раније, шта је ДАНАС у ствари производ СДС-а који би да продају?

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Nisu sposobniji nego 8maju vise (tudjih) resursa.

Pa i SDS dok je bio na vlasti imao je priliku da uradi ovo sto su oni uradili tako da to pokazuje da su ovi sposobniji, ili da je Cavic bio malo posteniji.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
šta reći u završnom postu vezanom za ove izbore...kao i obično,iskreno,vlastiti stav...

čestitati protivniku,ne na pobjedi...to ko ima želuca nek čestita,ja ne mogu...

ali na vještini,političkoj mudrosti,beskurpuloznosti,ne biranju sredstava,laktanju,posvećenosti-svakako.....ili još preciznije,na onom što se "dok je Bog hodao po zemlji",u moje vrijeme zvalo klošarluk i ljigavost,a sad se zove SPOSOBNOST.

novo je vrijeme,novi sistem vrijednosti,neodoljivi ljubavnik šmitran se "nagodi" da mu od 8 stanova ostane samo šest,sasvim je prirodno da pripadnik zbora narodne garde "brani rs i banjaluku" od mene..da zenga bude drugi čovjek banjalučkog snsd,desna ruka radojičiću,da brani banjaluku i rs od mene,a da ja budem "probosanac"....al eto,on je sposoban...

oprostio bih i zloupotrebu Patrijarha Srpskog u predizborne svrhe,i destinu budzetskih miliona lobistima za tri minuta sa Putinom,i keširanje mojih para sarajevskom šibicaru sa gorice,Emiru,pa Kecmanoviću,Lazanskom-nebitno....dovođenje Zvezde par sati pred tišinu...

ali subotu im ne mogu oprostiti,i samo zbog subote preko mojih usana ne može preći "čestitam vam pobjedu"...

koliko jadan moraš biti da 24 sata izborne ćutnje ne možeš biti ČOVJEK...??? :( :( :(

pa zar i tu subotu ona mora "obilaziti Lanaco" u novopredviđenom biznis centru,a on prvo otvarati bolnicu u Hercegovini,pa se čitav dan naslikavati sa Vladikom Grigorijem i Emirom Kusturicom u Prebilovcima :( :(

Pa da tu subotu od 25 minuta Dnevnika Jadnog Servisa,ja 20 gledam o tome :( :(

Zbog toga im ja pobjedu čestitati ne mogu,ali "sposobnost"-mogu!!

uvijek su mediji imali uticaj na formiranje javnog mnijenja,ali po prvi put 2014 vidim da su u stanju da od ljude naprave -potpune budale :( :(

Zato mi je drago,da i pored svakovečernjeg ispiranja mozga,ima skoro 50% ljudi koji,i pored svakovečernjeg bombardovanja i ispiranja mozga, nisu povjerovali u "probosansku politiku sds" u "onoga koji nam brani republiku srpsku" u "pulene stranih ambasada koji će u izbornoj noći pokušati na silu srušiti SRBINA"......volim vas,i vi mi vraćate nadu da ćemo biti što smo nekad bili.....nema predaje!

ove izbore nismo izgubili što su nas pokrali...ne...to mogu samo plačipičke pričati.....izgubili smo ih zbog milančetovog 18 puta repeatovanog "ĆUTI BAJA....ĆUTI....GOTOVO JE...NEMA VIŠE!!!!!"

bio sam jako puno na terenu,i mogao bih roman napisati o raspoloženju naroda prije duela,i konsterniranosti i razočarenju nakon njega....od 1000 ljudi,bar 950 će vam reći ovo što i ja....

sad nam ostaje da izvučemo pouke,nadam se da nećemo postat "sposobniji"...i da se spremamo za izbore 2016,koje ćemo opet izgubiti...al ko ga jebe!!!

Dotad se ovdje neću više oglašavati,tako da ne misli neko da sam uobražen ako mu ne odgovorim na direktno pitanje....

Svjestan sam da me vrijeme prilično pregazilo,i da ni verbalno više ne mogu braniti "našu stvar"......Pogotovo što ima i ona da "narod ne može pogriješiti".....

odoh sutra da postanem drug clan

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
svaka je na mjestu, samo mi nejasno ko je "milance"?

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milance jo covjek iz Srbije koji je vodio kampanju SDS-a i zbog kojeg je Ognjen u duelu bio onakav kakav je bio.

Poslednji put menjao Raskoljnikov dana 14 Okt 2014, 17:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

a ko ga je placao, lemi :D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Cekaj bre, nije vam valjda neko savjetovao da se Tadic onako ponasa, i vi mu jos platili za to ?
LOL

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, Milance je iz Piksela, agencije koja je radila Vucicu kampanju, pa su i nasi uzeli provjeren tim. Jbga, zajebali su se. mislim da sad svi kunu dan kad je isti dosao u Bl.
http://www.youtube.com/watch?v=uUzk5EbW ... detailpage
Spoiler:
Milan Stevanović, čovek koji je stvarao imidž političara
Kako se prave pobednici

Ako političkoj kampanji pristupite sportski, imaćete sve kao na dobroj utakmici - lepe poteze, prljave igrače, potkupljene sudije, vrhunske trenere, uobražene zvezde, mnoštvo novinara i publiku koja vas nagradi po zasluži - ovako u jednoj rečenici Milan Stevanović, jedan od onih koji je stvarao predizborni imidž za Koaliciju "Zajedno" ('96), DS ('97), Mila Đukanovića, Biljanu Plavšić, DOS i Bogoljuba Karića, opisuje tajnu pobedničke izborne kampanje.

Ako političkoj kampanji pristupite sportski, imaćete sve kao na dobroj utakmici - lepe poteze, prljave igrače, potkupljene sudije, vrhunske trenere, uobražene zvezde, mnoštvo novinara i publiku koja vas nagradi po zasluži - ovako u jednoj rečenici Milan Stevanović, jedan od onih koji je stvarao predizborni imidž za Koaliciju "Zajedno" ('96), DS ('97), Mila Đukanovića, Biljanu Plavšić, DOS i Bogoljuba Karića, opisuje tajnu pobedničke izborne kampanje.

Stevanović je svoja iskustva pretočio u knjigu pod naslovom "Kako da pobedite na izborima". On je među osobama kojima politički lideri mogu da zahvale na "friziranju" ličnosti za oči javnosti, a njegova iskustva su zaista zanimljiva.
Njegov posao je da političarima govori šta da kažu, kako da se ponašaju, šta da obuku, koju poruku da pošalju narodu... On najbolje zna koliko je teško sujetnom političaru sasuti u lice njegove mane i nedostatke i naterati ga da ih ispravi, koliko je teško pobediti njihovu "uvekupravost" i "dalekovidost".
- Za Koštunicu, na primer, ništa konkretno nismo radili, jer to nije dozvoljavao, kao što ni danas ne dozvoljava da da mu neko zbog kampanje "frizira karakter". Nasuprot tome, Milo Đukanović je bio veoma disciplinovan, jer je uvideo da je u prvom krugu izgubio čak i u rodnom Nikšiću, što je za Crnogorce strašna stvar. Tada je shvatio da ne može da radi ono što njegovi drugovi očekuju, već ono što narod od njega očekuje. To je upravo i bila njegova najveća greška - priča naš sagovornik. Tada je odleteo zajedno sa Zoranom Đinđićem i ostatkom tima - privatnim avionom koji je poslao Đukanović. To je za njih, kao opozicionare, bio potpuni šok.
Stevanović, ili Piksel, kako ga još zovu, radio je više od decenije kampanje za DS i Zorana Đinđića, a kako kaže, kampanje za Đukanovića i Biljanu Plavšić odradio je "zato što je to odgovaralo DS-u".
- Tek 2004. godine sam kao član DS-a i s dozvolom stranke vodio kampanju za Bogoljuba Karića - tvrdi Stevanović.
Kampanja za Karića ujedno je bila najteži i najveći njegov izazov u kreiranju ličnosti koju narod želi za vođu. S negativnim imidžom ekstraporfitera, kakav je Karić imao, bilo je veoma teško izboriti poverenje 18,2 odsto birača.
- S Bogoljubom je bilo teško raditi jer je on navikao da ga drugi slušaju, a ovde je morao neko, ko nije član porodice, da ga dobro iskritikuje. Rekao sam mu: "Ako želite da se bavite politikom, ne smete da mislite da ste u vek u pravu, a odluke morate da donosite hladne glave". Ljudi oko nas su pomislili da će u tom trenutku da izvadi pištolj, ali je Karić to shvatio kao posao i sve je odradio potpuno korektno - priseća se Piksel.
On i danas ima više ponuda za dolazeće predsedničke izbore. Kako kaže, među njima se nalaze stranke koje po prvi put treba da uđu u političku trku, ali i jedna koja je već na političkoj sceni. O tome kolika je razlika između svetskih političkih kampanja i naših, Milan Stevanović kaže:
Posmatrao sam nekoliko kampanja u Grčkoj i Americi i dosta teorijskih postava smo pokupili od Amerikanaca i Britanaca. Ipak, nimalo nisam zadovoljan nivoom vođenja političkih kampanja u Srbiji. Nedostaje svetska edukacija, kampanje u Srbiji su još na zdravorazumaskom i potpuno iskustvenom nivou. Kod nas čak i ne postoji dovoljna želja da se nauče kvalitetne tehnike, što je još veći problem.

Prljava igra
Kao ni ratovi, ni kampanje nisu poštene bitke - koriste se i otrovni gasovi. Prljavi igrači postoje i u fudbalu, a u kampanji morate da se pripremite da iz borbe s njima izađete kao pobednik. Svaki kandidat ima mane, samo treba naći načina kako da ih ubodete, bez posledica. Najbolje je da to uradi neko treći, a da vi ostanete čisti - objašnjava Stevanović.

Bojkot kampanja
Bojkot kampanja koju je 1997. godine radio za tada malu, opozicionu stranku DS, u sećanju mu je ostala kao najdraža. Takve kampanje je, kaže, i najteže raditi jer zapravo ne postoje lično zainteresovani kandidati.
- Bili smo pod strahovitom medijskom blokadom, usamljeni u bojkotu, a sva "teška artiljerija" SPS-a, JUL-a, radikala i SPO bila je usmerena ka nama. Međutim, tek nakon te kampanje DS je rešio sve svoje adolescentne probleme i ušao u red velikih stranaka - objašnjava Stevanović.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Evo jedan socijalisticki termin:
Promasena investicija.

Well, drugi put se osloniti na vlastite snage, ako ih ima.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

dtkbl je napisao:
a ko ga je placao, lemi :D

Рекло би се. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne znam što Ogi za savjetnika nije uzeo svog kuma Močevića iz Prajma

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Mi ne znamo...al to bi ti trebao znati :)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa nije da bi ga ovaj odbio :D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 18:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Raskoljnikov je napisao:
Medjutim, mislim da je i Micic bio kandidat da bismo isto prosli, jer je narod slijep, ne vidi nista.

Pitanje da li bi ste prošli isto...Da je MM bio kandidat ja bih izašao i glasao za njega. Ovako je bilo ili glasati za Dodika ili ne izaći uopšte. Nisam izašao. Za Tadića ne bih glasao ni u ludilu.
Apropo subote koju Schlager pominje...Ujutru se dovezao na posao, ostavio auto u garaži, u pola četiri idem po njega, a pod brisačem letak Vukanovićeve liste.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 18:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ti bi glasao za Miću Mićića? :oops:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]