mblm je napisao:
eric_cartman je napisao:
Stubborn je napisao:
jel iko bio veceras na druženju zvezdaša navijača sa zvezdašima igračima? kako je bilo?
elem, lešinara nece biti na tekmi, ali koliko cujem biće ih po gradu... pa polako i pažljivo, pogotovo ko nije u vecim grupama.
Ja sam se kasno sjetio, ali vidim da prijatelji sa FB-a kače slike.
Ne znam gdje je uopšte bilo?
Mogu nam pljunuti pod prozor

Mogu ti sad pljunuti pod prozor jel kad ce oko stadiona da bude i kurta i murta iz grada i okolnih sela,pa ces da se busas u grudi zvezdastvom,a kad odu oni opet u misiju rupuu,pa budite mudonje pa nastavite pricu i sutra,svi se zalite lesinari napadaju,kad te napadnu ti skupi ekipu iz grada koji idu na sever pa vrati,ali ne lakse je kukati nemoj tuci evo duks,necu nikad vise mame mi.Niko nije rekao da se mogu porediti delije i lesinari,po broju i jacini,jer ne mogu realno,ali ako si mudo budi mudo svaki dan a ne samo danas,a ako si mis budi dostojan sebi i ostani mis i danas

Ај сад реално,јел се није враћало

. Јел се не носе обиљежја? како ови твоји пишу да смо у паду,прошли пут 300,а данас преко 1500,сви са купљеним картама. Бар 1000 је било иѕ БЛ. Мораш признати да је и добро навијање од сељака. Ви сте у паду,знаш то и сам,када сам писао да ћете ојачати ако клинци остану наредних 5,10 година,опет се дешава да гро копа чим заврши средњу школу нестане.. Сад опет испочетка. Ок,држите град и тако ће бити и убудуће,али није баш то тако као што се пише зар не,буди реалан. Теби сам писао јер си овде можда и једини озбиљан навијач,ови што се само шире су сами себи довољни. Још ово,ако је предизборни трик,зашто нисте дошли,била је идеална прилика да карате и милу и тог вашег илића. Срушите обојицу једним ударцем

. поздрав до неке друге утакмице...