banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Najveci klub u bivsoj Jugi a uz Steauu i na Balkanu je Crvena Zvezda. Posto je u nekim procentima najvise Srba igralo i igra u Zvezdi od ostalih velikih klubova moze se reci da je i najveci Srpski klub.
To svako zna, samo se mozemo praviti budale, ili ako je nekom dosadno pa da se pise nesto. Mada evo, pored ovolike izrecene mrznje prema Zvezdi i njenim navijacima mozda je bolje da se pise o ovakvim stvarima, bar cemo pokusati zaboraviti ovo danas napisano.

Svaki put kad gledam derbi, posle onolike mrznje pokusavam se prisjetiti zasto uopste volim sport, ali vidim da ni kod manjih klubova nije drugacija situacija. Jebo takav sport, jebo sve

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
BOSS66 je napisao:
Evo ja kao neutralan reci cu,Zvezda je za mene do 91 bila najveci yugo klub (dok su igrali Prosinecki,Sabanadzovic,Pancev itd),a poslije 91 na ovamo najveci srpski,mada je Partizan imao vise uspjeha od 91 godine,bar ja tako gledam i racunam.

Slazemo se.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
заталаса je napisao:
_Krol_ je napisao:
Ovo pljuvanje prelazi sve granice i podsjeca me na vrijeme pred rat kad su navijaci na zapadu Dinamo pozdravljali aplauzom a Zvezdu isto ovako pljuvali i drzali pod barikadama u starom Zenitu.....srbi smo...malo nas je al sto smo govna cudo jedno......jebe mi se jel predizborna ovakva ili onakva utakmica....jel Zvezda jaka ili slaba....u nas grad je dosao najveci srpski klub i zato je besmisleno i ruzno pisati to sto se pise po forumu

Црвена Звезда никад неће моћи бити највећи српски клуб,због својих оснивача,због свог имена,свог грба.То је клуб за који навија највише Срба али да је највећи србски клуб,није.

Hoće li, momEk? :)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
mblm je napisao:
eric_cartman je napisao:
Stubborn je napisao:
jel iko bio veceras na druženju zvezdaša navijača sa zvezdašima igračima? kako je bilo?

elem, lešinara nece biti na tekmi, ali koliko cujem biće ih po gradu... pa polako i pažljivo, pogotovo ko nije u vecim grupama.

Ja sam se kasno sjetio, ali vidim da prijatelji sa FB-a kače slike.
Ne znam gdje je uopšte bilo?
Mogu nam pljunuti pod prozor :)

Mogu ti sad pljunuti pod prozor jel kad ce oko stadiona da bude i kurta i murta iz grada i okolnih sela,pa ces da se busas u grudi zvezdastvom,a kad odu oni opet u misiju rupuu,pa budite mudonje pa nastavite pricu i sutra,svi se zalite lesinari napadaju,kad te napadnu ti skupi ekipu iz grada koji idu na sever pa vrati,ali ne lakse je kukati nemoj tuci evo duks,necu nikad vise mame mi.Niko nije rekao da se mogu porediti delije i lesinari,po broju i jacini,jer ne mogu realno,ali ako si mudo budi mudo svaki dan a ne samo danas,a ako si mis budi dostojan sebi i ostani mis i danas :wink:

Ај сад реално,јел се није враћало :wink:. Јел се не носе обиљежја? како ови твоји пишу да смо у паду,прошли пут 300,а данас преко 1500,сви са купљеним картама. Бар 1000 је било иѕ БЛ. Мораш признати да је и добро навијање од сељака. Ви сте у паду,знаш то и сам,када сам писао да ћете ојачати ако клинци остану наредних 5,10 година,опет се дешава да гро копа чим заврши средњу школу нестане.. Сад опет испочетка. Ок,држите град и тако ће бити и убудуће,али није баш то тако као што се пише зар не,буди реалан. Теби сам писао јер си овде можда и једини озбиљан навијач,ови што се само шире су сами себи довољни. Још ово,ако је предизборни трик,зашто нисте дошли,била је идеална прилика да карате и милу и тог вашег илића. Срушите обојицу једним ударцем :wink:. поздрав до неке друге утакмице...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 00:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ja stvarno ne kontam neke ljude. Ajde od pocetka, ok, bilo je koliko 6-7000 ljudi. I sad navijaci Borca govore kad odbijes njihove dvije hiljade to je neki prosjek u PL. Iskreno i ne sjecam se da j u poslednjih par godina prosjek na Borcevim utakmicama bio 4-5000. A i dodajte na to da je najjeftinija karta danas (tj juce) bila 10 maraka, dok je na Borcevim u PL 3 marke, nije bas mala razlika za nase uslove.
Onda, cemu tolika mrznja prema nasem (Srpskom) klubu, koji je vi to htjeli priznati ili ne, najvise pomogao Borcu, cak vise i od Vojvodine u koju se mnogi od vas kunu. Ja prvi sam rodjen u BL i isao sam na Borceve utakmice kao klinac na istok i Borac ce mi uvijek biti drag, ali jednostavno volim Zvezdu, to se ne bira, ne mozes protiv srca..
I onda ta preseravanja oko grba i ostalog, pa cek, Borac kao nije imao petokraku u grbu? Najveci uspjesi Boraca nisu bili bas u Jugoslaviji? Osvojen kup bas protiv Zvezde u finalu na koji se manje vise svi vi ponosite? To vam ne smeta reci, ali zato sto Zvezda i dalje ima petokraku u grbu rado nabijate na nos? Eto, ja imam Borcev privjesak za kljuceve (stari, iz Jugoslavije sa starim grbom Borca i pozadina stari grb Banjaluke) hocete se praviti da to nije postojalo ili sta? Najlakse je izbaciti grb i staviti neki novi, pa cak promjeniti ime i sta onda? Hoce li u tom slucaju klub biti vise Srpski, hocete li onda priznati da je Zvezda najveci Srpski klub?
Ja nisam isao na utakmicu, zato sto je organizovana samo zbog izbora, nije mi zao. Gledao sam Zvezdu dosta puta uzivo i gledacu ko zna koliko jos. Ali nisam htio da prisustvujem predizbornom cirkusu. Da je bila obicna prijateljska utakmica bio bih medju prvim na stadionu, ovako, neka hvala. Jedina dobra stvar za Zvezdu na ovoj utakmici je to sto su neki klinci dobili sansu protiv dobre i iskusnije ekipe, a za Borac to sto su dobili pare od karata (valjda, nadam se da jesu tj). Osim toga, nikakve koristi za obe ekipe, samo su uvucene u ovaj cirkus.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 06:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
fazon je sto se pricalo mjesec dana o utakmici,dato bruku karata besplatno preko partije a bilo je u vrh glave 1000 ljudi vise nego u nedelju kad smo igrali sa Zeljeznicarom,ova rasprava je besmislena al dobro

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 07:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
zerocool je napisao:
Onda, cemu tolika mrznja prema nasem (Srpskom) klubu, koji je vi to htjeli priznati ili ne, najvise pomogao Borcu, cak vise i od Vojvodine u koju se mnogi od vas kunu.

Ne bih rekao da je to mrznja. Pisacu u svoje ime.
Ja ne zelim da imamo bilo kakav prijateljski odnos sa tom kriminalnom organizacijom koja se zove C. zvezda. Isto vazi i za bilo koji drugi klub sa Balkana sa lopovskim nacinom poslovanja. Ako ta hobotnica hoce nekog naseg mladog igraca neka izvali kes i to je to, nikakvi procenti, dodjem ti "usluge" i slicna prebijanja sa kriminalcima. A ove vasarske pizdarije neka organizuju za krezube cobane na koridama.

E sad, drugi problem je sto su na celu Borca Dodikove podguzne muve sa podanickim mentalitetom.
A uz to i lopovcici sa istim nacinom razmisljanja koji ima i Terzic.

Dakle, ako vec imamo Dodikove kriminalce u klubu, ne trebaju nam i ovi iz BG-a sa svojim pipcima.
Ali to su samo moje puste zelje...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 07:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Apr 2009, 10:23
Како је добро тјешити себе.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 07:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

2 ili 3 zuba? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 07:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Maj 2013, 17:55
Zanimljivo kako navijaci Borca kad god dolazi Zvezda imaju razlog za bojkot. Zanimljivo I da nikada nisu digli glas protiv politike koja unistava Banjaluku a koja sigurno ne dolazi sa Severa!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
mislim da vas se bojimo jbg

Herc vrati se,ovi su gori

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 08:26 
Početnik
Početnik

Tijelo je mocno je napisao:
Zanimljivo kako navijaci Borca kad god dolazi Zvezda imaju razlog za bojkot. Zanimljivo I da nikada nisu digli glas protiv politike koja unistava Banjaluku a koja sigurno ne dolazi sa Severa!

Што се тиче тог фамозног бојкота.... мислим да нису у питању ти разлози које они обично наводе јер би се у том случају бојкотовала и пријатељска утакмица са фк Сплитом на којој је било организованог навијања.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 08:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ajd ne lupaj majke ti kad vec nisi upucen sta se desava...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Lijepo je bilo juce vidjeti ljude kako setaju po gradu u zvezdinim dresovima. Sami, u paru, grupama, ma savrseno. Pokazalo se da je Zvezda najveca ne samo u RS vec u Banjoj Luci. Nisam isao na utakmicu, ali kad sam vidio curicu i djecacica u najljepsim dresovima nista mi vise nije bilo potrebno. Zvezda je jedini klub koji se voli, osjeca u dusi, pa kakva god ona bila, kakvi god ljudi da je vode. To drugi klubovi nemaju. Imaju par ljudi koji disu za klub, ali to je sve. Niko nema to sto Zvezda ima, a dusmani mogu samo da nam pljunu pod prozor.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Inace ne pisem na ovoj temi ali imam potrebu neke stvari reci, pa kome se svidi svidi. Utakmica kao utakmica pravi vašar, bespotrebno skroz. Sto se sjevera tice, po meni izdanje užasno, bas lose. Sto se brojnosti tice, svaka čast plus visina karte, otprilike to je to. U pravom smislu navijača mozda je bilo 100. Ostalo simpatizeri. Pjesma se bezbroj puta duplala, jako slabo navijanje bar sto sam ja očekivao. Mislim da BeograDŽani nisu ponosni toliko na izdanje momaka iz RS. Kolega koji je bio na sjeveru mi je takodje rekao da je jako malo ljudi iz Banjaluke bilo. Odakle su ostali ne znam.

I jos samo jedna stvar, ono vase dozivanje sa zapadom i istokom mozda je proslo prije 8 godina, ali izgubili ste Banjaluku kao grad. Niko vam ziv nije odgovorio, dozivali ste se sami sa sobom. Al neka tako vam i treba kad supci zelite poniziti druge. Nebitno. Šteta što nije bilo navijanja Lešinara onakvu vašu postavu ekipe, dzaba brojnost bi oduvali pjesmom.

Za kraj obično, Delije svojataju grad, Banjaluka cela crveno bela, mada se sad izgleda od toga odustalo pa cemo reci da je RS cela crveno bela, ili crno bela to se dogovorite sa Grobarima.

Incidenata nije bilo, sto je dobro ipak smo svi Srbi, uvijek ce biti poštovanje ali za kurcenje nikad.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 09:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mislim da je Benfika bila najveći srpski klub do ove godine. Sad je Tuluz malo zajebao.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Nisam isao na utakmicu.

Jel' to partija zabranila? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 09:42 
Početnik
Početnik

tatamata je napisao:
Sto se sjevera tice, po meni izdanje užasno, bas lose.

Навијање је свакако могло бити боље али једноставно ово је први пут да је на овом стадиону навијао организовано оволики број људи тако да је за почетак било више него добро.
Остаје жал што је била висока цијена улазнице и што је био тв пренос.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Meni je smiješno ovi navijači Borca što se busaju. Ne odeš na utakmicu svog kluba, u svom gradu, na svom stadionu. I onda kad se završi likuješ što protivnička ekipa nije napunila stadion nego samo trećinu ili dve. Raspad mozga.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cosa Nostra je napisao:
mislim da vas se bojimo jbg

Herc vrati se,ovi su gori

:lol:

Samo da kazem ziriju da je Borac dobio kurcinu od ulaznica, s obzirom da je sav prihod od karata isao u fond za pomoc poplavljenim... A s obzirom na iskustva koja sam licno imao u vezi pomoci za poplavljene i trosenje poklonjenih sredatava, nesto me strah da ove pare od utakmice niko od ugrozenih nece videti. Eto jos malo razloga za vulturese da pljuju po zvezdi, mada ih ima ovde dosta koji su online na forumu dok Borac ogra prvenstvene utakmice, tako da nije cudno ovakvo pisanje :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]