banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 15:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 43  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2014, 06:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Subota.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 06:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
RBA, slazem se sa tim da je u prvim minutama Tadic vodio. Ali... Dodik je, kao i svi mi, prepoznao njegovu nervozu i samo ga pustio da sam sebi iskopa rupu.

Dodik nije isao na to da pridobije nove glasace, vec da Tadicu izbije njegove. A to se ne radi brisanjem poda ;)
Sa prvim "BAJA" je stvar bila odlucena.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Ja bih dodala da Dodik, ocigledno, ima odlican tim ljudi koji radi za njega. Ne mislim prvenstveno na ovaj TV duel, nego na sve zivo sto nam plasira. Mene je ipak iznenadilo sto je uspio ostati priseban i smiren, samo se smijao, a Tadic je olovku vrtio, namjestao se u onoj stolici, bas odavao znake da je psihicki nespreman.
Kako Vaskovic pise, Tadic je htio prirediti isto ono sto Dodik radi svima ostalima, ali je pretjerao. Niti ce nas narod shvatiti da mu je to bila namjera.
Meni je bas muka.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ljudi, niko nije profitirao, zar mislite da moze profitirati neko ko kaze bivsem ratnom zarobljeniku da su ga ustase ne bi ni pustile da je bio neki bitan, ejjjjj pa to onda znaci pisanje po svim ratnim zarobljebicima, ili sa druge strane dati protivkandidatu koji te je demolirao na zadnjim izborima kazes Baja CUTI, katastrofa...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Нико није профитирао, Тадић је испушио, најстрашније. То је дио који ти не конташ.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:13 
Bič božji
Bič božji

cisto sumnjam, samo su pomogli u tome da oni koji nece glasati ipak i ovaj put ostanu kod svoje kuce...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao sto sam sinoc napisao. Dodik nije dobio ni jedan novi glas. Tadic je pustio niz vodu sve neodlucne.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:19 
Bič božji
Bič božji

ali ipak mislim da vecina stranaka ima neke ankete i tako se i ponasaju, namjerno sam spomenuo da na zadnjim izborima SNSD nije uopste ucestvovao u tv emisijama.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ja zaista ne razumijem zbog čega je Dodik ispao faca, nije se ponašao onako kako se on ponaša u 99% emisija ili javnih nastupa, nije samo iz razloga jer ga je ovaj sasjekao u prvih deset minuta i poslije mu nije dozvolio da se razmaša, izgleda da ste svi zaboravili nastup Lemija kod Duške Jurišić koja ga je izdominirala u prvih pola sata emisije i onda se uljuljkala i opustila, onda Lemac preuzima kontru i do kraja emisije sa njom briše pod. Najveći Tadićev minus je trema, koja ga je spucala i to čini mi se polovinom emisije, valjda kada je vidio da dominira, da je uspio da kao malo ko smiri Lemija, onda je počeo da guta slova, da zamuckuje, da ga guše vlastiti zubi. Realno to je za njega najveći minus sinoćne emisije.
Inače mislim da i jedni i drugi imaju neke svoje projektovane rezultate, očigledno je da SNSD nije siguran u biračko tijelo pa je eto i Lemi prista da učestvuje u TV duelu, a izgleda da ste svi zaboravili, a bilo je ne tako davno da SNSD uopšte nije htjeo da učestvuje u predizbornim emisijama u kojima je bilo kandidata opozicije.

Pa kako će taj čovjek onda kao predsjednik RS da reaguje sutra kad ode kod američkog ambasadora i ovaj kaže svojima "close the door"?
Prazan je. Dodik je za mene lopina i bahata seljačina, stranka mu je učinila ovo društvo ogrezlim u korupciji, ali Tadić je ništa. Običan samoreklamer.

Inače, još davno sam čuo za Dodika da su mu baš radili na ponašanju, na eliminisanju eksplozija koje su bili karakteristični za njega.

Sinoć je najvidljivije bilo u kom smo daunu. Suština nastupa oba glavna predsednička kandidata je bila da ponize onog prekoputa, a ekonomije i sl. su se dohvatali sa strane, kao pomoćnog sredstva u obračunu. Tadić je trebao, po meni, tokom cijele emisije da ispostavlja brojke jer se vidjelo da to najviše muči Lemija, kad ga se bocne, a naravno ima za šta. Međutim, njegova poenta i snaga je da je on Vučićev prijatelj. Doniejće nam firme iz propale Srbije, a tamo Vučić smanjuje plate i penzije, nema ko mu ne protestuje. Onaj pred ogledalom naučeni pokušaj "Stani, Baja!" je bio tragikomičan sa onim tonom i bojom glasa... znači transfer blama da doživiš. Sve što sam vidio je duel jednog despota sa dovoljno jakom pozicijom da ga prilično boli qratz, i pretendenta šupljaka.

Sve u svemu, profitirao Škoro, koji se sad može ženama hvaliti da je obuzdavao Vožda.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RBA, na. njihovom mjestu bih i ja tako uradio.
Sinoc je Tadic demonstrirao da se ne snalazi najbolje pod stresom i pritiskom. I to ce ostati jedino upamceno.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
prasica je napisao:
Ja bih dodala da Dodik, ocigledno, ima odlican tim ljudi koji radi za njega.

Ovo je sustina, sto govori da Dodo ipak nije samo bahati krkan vec i neko ko ima veoma dobre klikere.
Ali to smo znali i ranije.

Ono sto nismo znali, tj. mozda smo zaboravili da i Tadic ima svoje momente cobanskog ponasanja.
Samo da se prisjetimo cijepanja SRS-a i svadje oko kompjutera i kanc. materijala. :lol:
I pored toga, Tadic me poprilicno razocarao i Dodo ce ovo glat dobiti...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:35 
Bič božji
Bič božji

Ali da ne bude sve tako crno sinoc su se pobrinuli Radoncic i Lagumdzija koje je Duska Jurisic razvalila, to je potpuna blamaza i fijasko...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Najveći dobitnik duela od sinoć je Emil Vlajki, ni kriv ni dužan dobiće dosta glasova onih koji su do sinoć bili neodlučni... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Veceras bih to pogledao pa bih zamolio linak. :D

Ne znam sto ne bi duela Zeljka-Mladjo? I taj bi bio gledan.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
The_new_Statesman je napisao:
Dodik nije dobio ni jedan novi glas. Tadic je pustio niz vodu sve neodlucne.

mislim da je ovo rezultat sinoćnog duela

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
cisto sumnjam, samo su pomogli u tome da oni koji nece glasati ipak i ovaj put ostanu kod svoje kuce...

Samim tim je profitirao Dodik jer je SDS računao na te neopredjeljene da će glasati za njih. Ja sam čekao sinoć da mi Tadić pokaže zašto da glasam za njega. On to nije uradio nego se koncentrisao na na to da iznervira Dodika. Meni nije trebao razlog da ne glasam za Dodika, nego da glasam za Tadića.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Blackrose je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Dodik nije dobio ni jedan novi glas. Tadic je pustio niz vodu sve neodlucne.

mislim da je ovo rezultat sinoćnog duela

Cvrsto vjerujem i izbora ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja nisam u toj grupi. :D
Dode mi je preko glave i cekao sam vala da vidim sta i kako prica Tadic.
Moj glas nakon ovoga ide Dodi.

Teska dilema mi je jos za predsjednistvo. Ne znam ko mi je odvratniji od ono dvoje.
Zeljka koja nema mozga ili Ivanic koji me strasno razocarao posto sam mu dao glas na prvim izborima na koje se kandidovao.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
_зока je napisao:

Samim tim je profitirao Dodik jer je SDS računao na te neopredjeljene da će glasati za njih. Ja sam čekao sinoć da mi Tadić pokaže zašto da glasam za njega. On to nije uradio nego se koncentrisao na na to da iznervira Dodika. Meni nije trebao razlog da ne glasam za Dodika, nego da glasam za Tadića.

Iz prazne se IPAK .....ne puca.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 07:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Vala ni ja nisam u grupi neodlučnih, odavno znam za koga ću glasati. Pa i uprkos sinoćnom debaklu.
Zato i jesam puno očekivala od ovog duela..upravo da Ognjen uvjeri neodlučne zašto glasati za njega.
Znam masu ljudi oko sebe koji su nezadovoljni, razočarani i kojima je svega preko glave i koji govore da se nema za koga glasati a koji su sinoć vjerovatno gledali ovo.
Šteta jer Ognjena smatram i pametnijim i kulturnijim i mislim da je sinoć sam sebi uskočio u stomak.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]