RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ja zaista ne razumijem zbog čega je Dodik ispao faca, nije se ponašao onako kako se on ponaša u 99% emisija ili javnih nastupa, nije samo iz razloga jer ga je ovaj sasjekao u prvih deset minuta i poslije mu nije dozvolio da se razmaša, izgleda da ste svi zaboravili nastup Lemija kod Duške Jurišić koja ga je izdominirala u prvih pola sata emisije i onda se uljuljkala i opustila, onda Lemac preuzima kontru i do kraja emisije sa njom briše pod. Najveći Tadićev minus je trema, koja ga je spucala i to čini mi se polovinom emisije, valjda kada je vidio da dominira, da je uspio da kao malo ko smiri Lemija, onda je počeo da guta slova, da zamuckuje, da ga guše vlastiti zubi. Realno to je za njega najveći minus sinoćne emisije.
Inače mislim da i jedni i drugi imaju neke svoje projektovane rezultate, očigledno je da SNSD nije siguran u biračko tijelo pa je eto i Lemi prista da učestvuje u TV duelu, a izgleda da ste svi zaboravili, a bilo je ne tako davno da SNSD uopšte nije htjeo da učestvuje u predizbornim emisijama u kojima je bilo kandidata opozicije.
Pa kako će taj čovjek onda kao predsjednik RS da reaguje sutra kad ode kod američkog ambasadora i ovaj kaže svojima "close the door"?
Prazan je. Dodik je za mene lopina i bahata seljačina, stranka mu je učinila ovo društvo ogrezlim u korupciji, ali Tadić je ništa. Običan samoreklamer.
Inače, još davno sam čuo za Dodika da su mu baš radili na ponašanju, na eliminisanju eksplozija koje su bili karakteristični za njega.
Sinoć je najvidljivije bilo u kom smo daunu. Suština nastupa oba glavna predsednička kandidata je bila da ponize onog prekoputa, a ekonomije i sl. su se dohvatali sa strane, kao pomoćnog sredstva u obračunu. Tadić je trebao, po meni, tokom cijele emisije da ispostavlja brojke jer se vidjelo da to najviše muči Lemija, kad ga se bocne, a naravno ima za šta. Međutim, njegova poenta i snaga je da je on Vučićev prijatelj. Doniejće nam firme iz propale Srbije, a tamo Vučić smanjuje plate i penzije, nema ko mu ne protestuje. Onaj pred ogledalom naučeni pokušaj "Stani, Baja!" je bio tragikomičan sa onim tonom i bojom glasa... znači transfer blama da doživiš. Sve što sam vidio je duel jednog despota sa dovoljno jakom pozicijom da ga prilično boli qratz, i pretendenta šupljaka.
Sve u svemu, profitirao Škoro, koji se sad može ženama hvaliti da je obuzdavao Vožda.