eh ovako, da kazem koju... Prvo poluvrijeme odlicno, mozda i najboljih 45 minuta, ako uzmemo u obzir koliko je los teren, dobra kretnja, solidna kontrola lopte, brza izmjena pasova, i okomite lopte prema golu brzo su umirile publiku i protivnika, lose sudjenje, gruba igra domacina, strasne batine je dobio Jovic i Ilic, vidjelo se da cemo zabiti gol, pitanje je bilo vremena kada cemo zabiti gol i onda lijepa lopta Zeravice cini mi se, Jovic utrcava, topovski sut koji probio golmana... Nakon toga, malo smo stali, ali generalno prvo poluvrijeme smo bili dominantni. Onda drugo poluvrijeme i pad u igri nemam pojma dal svjesno ali prepustamo inicijativu, nisu nam stvorili neku sansu iz igre, ali do kraja smo strijepili kod prekida i dali ce neka frljoka da nam pokvari slavlje, uglavnom izdrzali smo na katastrofalnom terenu i sa vrlo losim sudjenjem. Ja cesto kritikujem, al znam i da pohvalim, danas cu izdvojiti trojicu koji su po meni bili odlicni, prvo Ilic, trcao puno, borio se, prenosio loptu, napravio mnogo pametnih faulova na polovini protivnika, dakle samo nastavi tako i bice nesto od tebe, drugi Jeftic, e tp je taj stoper, koji igra na iskustvo, ide na loptu prije napadaca, dominira u skoku, svaka cast, takav Jeftic nam puno znaci I treci igrac, Zeravica, bravo majstore, to je taj igrac, motor ekipe, dijeli lopte, prenosi igru, jednostavno dirigent koji vodi orkestar, koji je takav kakav jeste, ali on im je pokretac, cini se da smo dobili dobrog igraca, koji ce biti samo jos bolji kako vrijeme odmice on ce biti jos bolji, to je sigurno, jer vidi se da zna igrati fudbal, bravo momcima na bodovima, igra je jos jako losa, ali evidentan je napredak , vazno je da skupljamo bodice...
_________________ ZATO ŠTO JE NAŠ I ZATO ŠTO JE JEDINI...
|