banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 15:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3522, 3523, 3524, 3525, 3526, 3527, 3528 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Sep 2014, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Ал само жалосно је кад се само против Жеље, Сарајева и Зрињском повећа број људи на трибинама, а кад долазе ови остали све се врти око 1000-1500 навијача, то мене искрено боли, јер не волим дерби навијаче и зато би кад се играју овакве утакмице запаприо улазницу, тј. повећао цијену дупло само због тих људи. И зато ми се и не свиђају цијене улазница, требали би некако одређивати према рангу клубова. ЈА ТЕ ВОЛИМ БОРЧЕ МОЈ!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 21:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ocekujemo podrobniju analizu danasnjih desavanja u BN, od momaka koji su podnijeli ogroman teret, zaputivsi se na toliki put, svaka cast i vama, ima i vaseg udjela u pobjedi

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 21:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
eh ovako, da kazem koju...
Prvo poluvrijeme odlicno, mozda i najboljih 45 minuta, ako uzmemo u obzir koliko je los teren, dobra kretnja, solidna kontrola lopte, brza izmjena pasova, i okomite lopte prema golu brzo su umirile publiku i protivnika, lose sudjenje, gruba igra domacina, strasne batine je dobio Jovic i Ilic, vidjelo se da cemo zabiti gol, pitanje je bilo vremena kada cemo zabiti gol i onda lijepa lopta Zeravice cini mi se, Jovic utrcava, topovski sut koji probio golmana... Nakon toga, malo smo stali, ali generalno prvo poluvrijeme smo bili dominantni. Onda drugo poluvrijeme i pad u igri nemam pojma dal svjesno ali prepustamo inicijativu, nisu nam stvorili neku sansu iz igre, ali do kraja smo strijepili kod prekida i dali ce neka frljoka da nam pokvari slavlje, uglavnom izdrzali smo na katastrofalnom terenu i sa vrlo losim sudjenjem. Ja cesto kritikujem, al znam i da pohvalim, danas cu izdvojiti trojicu koji su po meni bili odlicni, prvo Ilic, trcao puno, borio se, prenosio loptu, napravio mnogo pametnih faulova na polovini protivnika, dakle samo nastavi tako i bice nesto od tebe, drugi Jeftic, e tp je taj stoper, koji igra na iskustvo, ide na loptu prije napadaca, dominira u skoku, svaka cast, takav Jeftic nam puno znaci I treci igrac, Zeravica, bravo majstore, to je taj igrac, motor ekipe, dijeli lopte, prenosi igru, jednostavno dirigent koji vodi orkestar, koji je takav kakav jeste, ali on im je pokretac, cini se da smo dobili dobrog igraca, koji ce biti samo jos bolji kako vrijeme odmice on ce biti jos bolji, to je sigurno, jer vidi se da zna igrati fudbal, bravo momcima na bodovima, igra je jos jako losa, ali evidentan je napredak , vazno je da skupljamo bodice...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 21:45 
Veteran
Veteran

koje bodice, ma bodovcine su to :D , hvala kolega, jos samo da te pitam, zasto je Suba zamjenjen? ako neko ima pravu inf.nek napise

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 21:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
pa malo smo krpili sredinu jer je bio uocljiv pad kod Zize, a posebno kod Gruje, tezak teren, blatnjav je trosio igrace i u toj defanzivnoj varijanti Suba je bio bezopasan, a puno se trosio, kada je on izasao zgusnuli smo sredinu i prakticno skroz umrtvili igru, cak smo popravi i posjed, a Radinovic je na grubost odmah odgovorio istom mjerom te smirio ratoborne igrace Radnika...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Hvala vam za izvjestaje.

Protiv Rudara sa kombinovanim timom do aktivnog reza za revans, ove starije odmoriti.
I Suba treba da pauzira.
Ruzica forsirati u kupu. :)

Ako neko nadje gol na netu nek postavi link...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ziza je brazilac pa vi pricajte sta hocete 8) ... covjek prozivljava rekao bih ne drugu vec prvu mladost :lol:

CESTITKA SVIM IGRACIMA, STRUCNOM STABU!!!

Imamo dobar raspored do kraja polusezone, hajmo sistnusnuti redove, hajmo pobjedjivati momci...

P.S. Protiv Rudara mora Runa igrati u obe utakmice!!!

TRI NA STRANI TRI KOD KUCE...

Protiv Zelje da grmi i zapad i istok ...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 23:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Vidim niko ne spominje u drugom poluvremenu bio je korner za nas i pukla kontra za Radnik i islo se ja msm 3 na 2 u njihovu korist i napadac Radnika dade for i okliznu se i pade,hahaha kako smo se samo slatko nasmijali.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
bravo momci, i pored svega za mene neocekivana pobjeda u bijeljini, svaka cast!!!

bravo jovicu, na najbolji moguci nacin je iskoristio priliku!

hvala kitopsini i kolegama na iscrpnim izvjestajima iz bijeljine

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 08:32 
Veteran
Veteran

u gostima od mogucih 15 osvojeno 9 bodova, kod kuce od 12 mogucih 7, procentualno vise na strani, iz cega se vjerovatno
moze zakljuciti da su pojedinci pod nekim pritiskom pred domacom publikom i ne pruzaju igre koje objektivno mogu, naravno, ne treba zaboraviti neuigranost u prvim utakmicama, odbrana je nakon dobrih igara u pripremnom periodu neshvatljivo pala, sva sreca pa je SSS dijagnosticirao problem i sad imamo 3 utakmice bez primljenog gola,ispalo je da nas je onaj teski poraz od olimpika dobro razdrmao i od tada zurimo ka vrhu i tesko da nas ko moze zaustaviti ako zadrzimo borbenost i hladnu glavu kao u prethodne 3-4 utakmice.Gdje se definitivno igra u srijedu?, moglo bi se to pogledati

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Treba pošteno priznati da su nam jače ekipe dolazile ovdje. Bojim se reći da je bio obrnut raspored ne bi mi boda na gotovanju vidjeli, ali bi dobili sve kući, što implicira da je ovako bolje, skupili smo više bodova.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
pa da, u BL su dolazile jace ekipe, od toga dvije najjace ekipe u bih siroki i sarajevo, i oni su nam jedini odnijeli bodove iz Banja Luke... a mi smo u gostima uzimali travnik, radnik i slaviju

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 11:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Ал само жалосно је кад се само против Жеље, Сарајева и Зрињском повећа број људи на трибинама, а кад долазе ови остали све се врти око 1000-1500 навијача, то мене искрено боли, јер не волим дерби навијаче и зато би кад се играју овакве утакмице запаприо улазницу, тј. повећао цијену дупло само због тих људи. И зато ми се и не свиђају цијене улазница, требали би некако одређивати према рангу клубова. ЈА ТЕ ВОЛИМ БОРЧЕ МОЈ!!!

Prezvakana tema,ne mozes covjeka natjerati da gleda nefudbal, ima nas 1000-2000 sto cemo dolaziti uvijek i kad Jovo Smanja izvodi penal i raduje se kao Ronaldo i kad Stevo Nikoilic makazicama daje go,a ovi ostali kad dodju,meni je bitan svaki navijac Borca,dobro je da i dolaze na ove derbi utakmice kakav se fudbal igra....
Ja za primjer uzimam svog starog,izvaram ga jednom godisnje da pogleda i on se uvijek vrati sa recenicom ovo vise nikad necu gledati i kakav se fudbal igrao nekada :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Ево гола са јучерашње утакмице, Јовић га је пробио.
https://www.youtube.com/watch?v=vU162n9GqmU

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Сјајна атмосфера међу ''црвено-плавима''

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Slika

:D

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Na kraju ovo ispade sasvim solidan prelazni rok.
Dujakovic suspendovan zbog 3 zuta.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
dupla kruna ove godine :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 15:39 
Veteran
Veteran

da, ako si mislio na kup grada i kup RS :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
mislio sam na ligu i kup BiH

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 15:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ваљало би напунити исток и запад против Жељезничара. Сјевер је свакако за госте резервисан
И ако може термин, недјеља 19:00, горила би земља 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3522, 3523, 3524, 3525, 3526, 3527, 3528 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]