banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 18:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3469, 3470, 3471, 3472, 3473, 3474, 3475 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Avg 2014, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Што није Радиновић играо? Он је најспремнији играч у тиму тренутно, по мом виђењу, исправите ме ако гријешим.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2014, 22:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Avduka na nivou, nije kriv za gol, Becelic borben, brz dobro obavio posao u odbrani u napadu rijetko isao jer je vjerovatno dobio takve instrukcije, Pilipovic najslabija karika, grijesio u predaji lopte a u odbrani nesiguran totalno(Zara u tom segmentu Kolarov za njega), Dzajic izdominirao u skokovima i vise nego solidno odigrao, Kostic u minuti dvije pogreske od kojih druga prethodila golu ali mi je uljepsao vece zakucavanjem za pobjedu i prva 3 boda, Zeravica je mnogo vise pokazao danas nego protiv SA, ima fantasticnu kontrolu lopte, bice to veliko pojacanje za ovu ekipu, Ilic se trudio, mnogo pretrcao, stalno vrsio presing dok je imao snage, moze mnogo vise i siguran sam da ce to i dokazati, Ziza prosjecan i dosta puta podvalio loptu ali nisu ga saigraci ispratili, sta reci za Jocu, postigao gol u svom stilu nakon odlicne asistencije kapitena, u prvom poluvremenu njegovi udarci sijevali pokraj lijeve i desne stative ali bez rezultata, dok nije podesio nisanske sprave kad je bilo najpotrebnije, Gruja mnogo pretrcao, zasluzan za izjednacenje nakon sjajne parabole prema Joci, za Subu je dovoljno reci da je najvise pretrcao a u 90 min. je napravio takav slalom da ljudi oko mene nisu vjerovali da neki igrac u ovoj ligi moze biti tako brz i svjez na kraju utakmice,prosto su se divili takvoj majstoriji, u subotu omeksati celik i uzeti nova 3 boda i tako kapitalizovati ovu pobjedu, u suprotnom slaba vajda od ovih bodova, necu kvariti predivnu vece, ali cu sutra napisati jos nesto u sto nisam mogao povjerovati a odnosi se na neke funkcionere

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2014, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Како су ''црвено-плави'' прославили побједу на ''Пироти'' (Видео)

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2014, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Hehe, trojica znaju himnu... Nema veze, naucice.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2014, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bajric-b ... zen/138112

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2014, 23:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
SVAKA CAST MOMCIMA !

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 00:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
velika pobjeda u travniku, uvijek nezgodan teren.
ide borac u evropu!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 02:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Tesko je nesto reci sto vec niste napisali a ja cu pokusati. Igra nam je i dalje losa, nikakva, nemamo te uigranosti, igraci nam se cesto raspravljaju na terenu i mlataraju rukama jedan ka drugom sto je ruzno za vidjeti.
Do primljenog gola igrali smo onako, imali te Jocine pokusaje, nista posebno. I onda je onaj nesretnik pljusnu sa 30 metara u raslje, Avduka samo paradom uljepsao gol. E tu se nesto desilo neki trenutak kad ekipa shvati da je dosao valjda kraj, sta li. Poslije tog gola kad se stisala domaca publika cujem nase navijace koji pojacavaju, ma cini mi se za duplo navijanje. A to je trenutak kad bi ja najradije izasao van odmah i krenuo kuci pitajuci se po milioniti put sto mi ovo treba. Naravno do sledece subote. A oni pojacavaju, i mi pocinjemo trcati, igraci nam mijenjaju mjesta jednostavno pocinju gristi za tu svaku loptu. Naravno strucni stab i dalje sjedi u nekom svom transu,nereaguje, ali reaguju igraci. Vjerovatno samovoljno. Od tog momenta igramo drugacije i dalje lose ali bar se borimo za svaku loptu. I pocinjemo stvarati pokoju priliku. Iz tog se radja taj gol, gdje zadnji vezni probija po desnoj strani , dize na penal, naravno Joco to nepromasuje. Imamo remi ali i dalje trcimo i imamo jos prilika Joco,Suba, opet Joco. I onda taj 93 min i pobjeda. Igraci su vise slavili nego kad su ligu uzimali, vjerovatno su i oni skinuli to breme pritiska sa kojima se mnogi prvi put srecu.,
Necu nikog kritikovati nevalja to kad se pobijedi pogotovo na gostovanju. Mnogo stvari se mora popraviti i to odmah, ali bar nam je trenutna situacija mnogo ljepsa na tabeli, bice lakse igrati protiv Celika. Bravo idemo sad ovjeriti ova tri boda u subotu.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 06:59 
Veteran
Veteran

ako citate forum, nemoj slucajno da vas dvojicu direktora vidim u lozama ili na zapadu, bez vas dvojice smo jaci duplo, brod poceo tonuti a jedan otisao odmarati od silnih ispijanja kafa ili, ko zna kojih pica, sa poznatim i nepoznatim osobama a drugi u teslic a na platnom spisku Velikana i to sa pozamasnom svotom novcanih jedinica, Borcevci do posljednjeg feninga, Mu3PM obojica, ko ih hebe, bitno je da je Borac konacno obradovao svoje pristalice, jos me drzi prelijep osjecaj pobjede nakon velikog preokreta, samo tako nastaviti, rastemo iz utakmice u utakmicu sto sam i najavio nakon SA, u subotu pravo nastupa stice Jovan Kastratovic, Joco ce biti malo rasterecen silnih dvoboja i ocekujem u dogledno vrijeme da profunkcionisu kao ubitacan tandem

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znaci, poceli smo da igramo onda kada smo poceli da trcimo. Nakon mjesec i po dana priprema trebalo bi da smo bar to u stanju.
Raduje prije svega to sto je pobjeda dosla nakon prokreta jer u takvim utakmicama pobjeda nosi vise od tri boda. U nekakve price o vracanju dugova necu da se upustam. Gol u zadnjoj minuti, onakvo radovanje u svlacionici ukazuju na cistu pobjedu.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 08:22 
Veteran
Veteran

ma pobjeda cista kao suza, da su mogli oni bi nas pregazili, te price pojedinaca oko nekakvog vracanja dugova su smjesne, da su bili prisutni vidjeli bi sve suprotno

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 08:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I sta sad?
Da li je dobro da Subic igra lijevo krilo? Jasno mi je da je u ovoj konkurenciji i na toj poziciji ispred svih. Ali, zar ne bi bilo bolje da se vrati na lijevog beka? Pilipovic los, a Suba se afirmisao tek na poziciji lijevog beka i kao takav ce se najprije prodati.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 08:54 
Veteran
Veteran

po meni, Subu vratiti na njegovu poziciju gdje se vec afirmisao, a Pilipovica na klupu(bez obzira sto Marin kaze da je odlicno igrao u pripremnom periodu), Kastratovica ubaciti a Cinu na poziciju desnog krila, dobro probija po toj strani, ostale ne dirati i eto dobitne formule za celik

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 09:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel ulazio u igru onaj mali s brojem 9, Ilić? Činimo se poslije Sarajeva bolji od Malbašića i Ilića.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka

Нова Варош je napisao:
Jel ulazio u igru onaj mali s brojem 9, Ilić? Činimo se poslije Sarajeva bolji od Malbašića i Ilića.

Nije mi bas jasno sta pitas. Ilic je igrao od pocetka i nije bas ni malen

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jebiga, pomješao sam brojeve...11 je Jović, 9 Ilić?
Reko sam mali, zbog godina...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka

kitopsina je napisao:
I sta sad?
Da li je dobro da Subic igra lijevo krilo? Jasno mi je da je u ovoj konkurenciji i na toj poziciji ispred svih. Ali, zar ne bi bilo bolje da se vrati na lijevog beka? Pilipovic los, a Suba se afirmisao tek na poziciji lijevog beka i kao takav ce se najprije prodati.

Suba mora na beka pod hitno. Pili na klupu,

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da imamo beka gurnuo bih Subija na krilo, ali posto imamo Pilipovica onda Subija vratiti na beka.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
koliko je marinovic izmjena napravio, samo jednu? dujakovic umjesto... koga, ilica ili?

edit: nasao: http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2014, 11:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Побједа нам је била потребна да дигне морал екипи прије свега и да скине притисак са леђа.Сада ову побједу треба овјерити са 3 бода против Челика.Оно што ми је симпатично јесте то да послије једне побједе,благо речено на једите јаде остварене овдје се пише Европа,Европа.Опуштено народе,треба издржати тежак распоред а о Европи не треба ни размишљати не због тога да имамо лош тим него због свима нама знаним разлога.И да додам,ово што су ћирилицом исписана презимена је велика ствар,свака част добро су се сјетили!Једна слика ми је остала упечатљива како видим на крају се спустио јак пљусак у Травнику а један Лешинар је сишао и подигао Јоцу.КЛУБ ЈЕ ПОРОДИЦА ! АЈ БОРАЦ

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3469, 3470, 3471, 3472, 3473, 3474, 3475 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]