Avduka na nivou, nije kriv za gol, Becelic borben, brz dobro obavio posao u odbrani u napadu rijetko isao jer je vjerovatno dobio takve instrukcije, Pilipovic najslabija karika, grijesio u predaji lopte a u odbrani nesiguran totalno(Zara u tom segmentu Kolarov za njega), Dzajic izdominirao u skokovima i vise nego solidno odigrao, Kostic u minuti dvije pogreske od kojih druga prethodila golu ali mi je uljepsao vece zakucavanjem za pobjedu i prva 3 boda, Zeravica je mnogo vise pokazao danas nego protiv SA, ima fantasticnu kontrolu lopte, bice to veliko pojacanje za ovu ekipu, Ilic se trudio, mnogo pretrcao, stalno vrsio presing dok je imao snage, moze mnogo vise i siguran sam da ce to i dokazati, Ziza prosjecan i dosta puta podvalio loptu ali nisu ga saigraci ispratili, sta reci za Jocu, postigao gol u svom stilu nakon odlicne asistencije kapitena, u prvom poluvremenu njegovi udarci sijevali pokraj lijeve i desne stative ali bez rezultata, dok nije podesio nisanske sprave kad je bilo najpotrebnije, Gruja mnogo pretrcao, zasluzan za izjednacenje nakon sjajne parabole prema Joci, za Subu je dovoljno reci da je najvise pretrcao a u 90 min. je napravio takav slalom da ljudi oko mene nisu vjerovali da neki igrac u ovoj ligi moze biti tako brz i svjez na kraju utakmice,prosto su se divili takvoj majstoriji, u subotu omeksati celik i uzeti nova 3 boda i tako kapitalizovati ovu pobjedu, u suprotnom slaba vajda od ovih bodova, necu kvariti predivnu vece, ali cu sutra napisati jos nesto u sto nisam mogao povjerovati a odnosi se na neke funkcionere
|