banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 13:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3463, 3464, 3465, 3466, 3467, 3468, 3469 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 14 Avg 2014, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Puno je za ove mutave lige,takav transfer nije odradjen U bosni ima 5-6 godina

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 10:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
kojih 200k oera? 300k pa APP :)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 10:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Cosa Nostra je napisao:
Puno je za ove mutave lige,takav transfer nije odradjen U bosni ima 5-6 godina

Zolotic je otisao za 300k

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 10:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
gdje je ovo objavljeni, da nije nedaj boze Basara pisao...

A ko bi drugi.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 10:39 
Bič božji
Bič božji

skypostman je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
gdje je ovo objavljeni, da nije nedaj boze Basara pisao...

A ko bi drugi.

Basaru za tim menadzera...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel bude taj Basara ikad na stadionu ? imal to obraza

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 10:45 
Bič božji
Bič božji

Нова Варош je napisao:
Jel bude taj Basara ikad na stadionu ? imal to obraza

Bio je prije nego je odselio u Prijedor, poslije ga ja nisam vidjao

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
skypostman je napisao:
Citiraj:
Poslije dva odigrana kola u novoj sezoni Premijer lige BiH banjalučki Borac je na posljednjem mjestu sa dva poraza, od Mladosti (0:2) i Sarajeva na svom terenu (1:3).
U trećem kolu Banjalučani gostuju Travniku, a u slučaju novog neuspjeha, kako smo saznali od izvora bliskih velikanu iz Platonove, šef stručnog štaba Vinko Marinović biće smijenjen. Prema istom izvoru u fotelju šefa prvog tima trebalo bi ponovo da „uskoči“ sadašnji sportski direktor Slobodan Starčević, a opet, umjesto Starčevića bivši kapiten Banjalučana Damir Špica.
Navodno, čelnici kluba žele, da loše rezultate na startu sezone, natovare na leđa mladom stručnjaku i tako pronađu žrtvu za loše obavljen prelazni rok u kojem su mahom dovođena pojačanja iz Srbije „po preporukama“.
Biće zanimljivo sačekati vikend i epilog utakmice na „Piroti“...

:lol:

Neka dođe Bobo na klupu, pa neka on trenira igrače koje on doveo, a ''skaut služba pomno pratila'' :angry4:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 11:04 
Bič božji
Bič božji

ako je bobo zamjena, onda neka Marin bude doživotni trener...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 11:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
red je i da Bobo dobije drugu sansu poslije Baje i Vlade, a ako je prokocka onda opet redom u treci krug

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 11:25 
Bič božji
Bič božji

ne, nego ako ode Marin, treba da ide i Bobo, takav stav sam zagovarao ivijek, sve dok se ne ukine mjesto sportskog direktora...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
zanimljivo je da se na jednom ovako eminentnom sajtu subic jos uvijek vodi kao igrac mlade boleslav :):
http://www.transfermarkt.com/aleksandar ... ler/218284

grahovac je po njihovoj procjeni vrijedio 500 000e a otisao za 100 000... subica trenutno cijene samo na 175 000e

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
kitopsina je napisao:
Je li tebi Bobo Starčević hakovao nalog? Ili neko drugi iz te bande?

Novac od kojih se vraćaju ti dugovi potiče od transfera za koje ova uprava nije uradila ništa. Stokić, Grahovac, Handžić... Ko zna da li bi Avduka bio u klubu, a time došle i pare od učešća na SP, da se njih pitalo prošle godine. Pa zar nisu pokrenuli priču da nam treba novi golman dok je on bio u Brazilu? Igrače koje su doveli ne može prodati ni Mamić. To su škartovi koje ne bi htjela nijedna druga ekipa u PL. Samim tim oni će samo predstavljati trošak dok su tu, a zaraditi nećemo ništa kada budu odlazili.
I kao da, recimo, Šuput ne bi vraćao dugove da su te pare došle za vrijeme njegovog mandata... Ovi su kao prvi pošteni pa vraćaju dugove...
Jedini igrači za koje se interesuju strani klubovi, a to su trenutno Subić i Predragović, su na pripremama bili u drugom planu. Prvi navodno zbog toga što je imao crveni karton i morao pauzirati prve dvije utakmice. Vidjećemo sad da li je to baš tako. O Predragoviću da ne pričam. On bi sad već trebao da zabija po dva gola i ima pet asistencija po utakmici pa da dobije povjerenje struke. Bez zezancije. Ovako prednost imaju Žižović, Ilić, Jović, Kurta, Murta... Sve potencijali.
U međuvremenu je otjeran Stefan Dujaković koji je Geret Bejl za ove koji su dovedeni.
Tereni... Terene grade ljudi koji su najzaslužniji za to da oni nisu izgrađeni u posljednjih pet-šest godina! To sve smrdi do neba! O finansijskom planu za isti posao koji je napravila prošla uprava mogu da ti kažem ponešto sljedećom prilikom. Razlika u troškovima je minimum pola miliona KM. Ali možda je prethodni predsjednik neko kome se manje može vjerovati nego Iliću...
Uz sve to tu je već i poodmakla priča sa FK Krupa... Gomila pitanja i slutnji... Šta planiraju da urade? Otkud koincidencija dizanja tog kluba i preuzimanja FK Borac od istih ljudi čiji je projekat FK Krupa?
Kakva jebena stabilizacija...

Tehnicki je ovo tacno ali treba zagrebati malo dublje cisto radi istine.
Nekako sam siguran da bi Grahovac u mandatu stare uprave otisao za ono sto je i pisalo u ugovoru, znaci za upola manje.
A tek Handzic, on bi otisao gratis kao i desetine prije njega. Uzmimo samo primjer Ognjena Djelmica. Borac prvi, igramo odlicno redamo pobjede, Djelmic drugi strijelac i cini mi se prvi asistent, igra u zivotnoj formi. I mi takvog kapitalca pustimo za dz, za otpis neke 2 plate. Znate ko je dao ispisnicu i kako. Ma nemoj.Samo mozemo nagadjati koliko je doticni uzeo tada. Tako se radilo godinama i u brojnim slucajevima da nenabrajam. Para ima, uvijek ih je bilo i bice oko Borca,samo je razlika gdje zavrse u privatnim dzepovima ili u kasi kluba, da nebude zabune vjerovatno se i sad neko ugradio, ali bar su donijeli klubu te pare, pa sad nestrijepimo svake subote hocemo li igrati jer nas je tuzio trener od prije 20 godina.
Kad sam vidio ovog zadnjeg koji ima presudu sa pravom se pitam jesu li izmireni dugovi prema Gerumu, Poklepovicu, Vladici, ili Pizonu. Hoce li neko od njih izvuci odnekud kakav papiric i u sud.
Kako moze da se neracuna na Subica ako smo odbili tu ponudu za njega, pa da je tako valjda bi ga pustili. I uzeli te pare. Jednostavno racuna se da Suba vrijedi bar duplo. Ocekujem ga uz lijevu aut liniju vec na Piroti umjesto onog krepalog Pilipovica.
Sto se tice pomocnih terena grade se dobijeno je zemljiste od grada, gradjevinska dozvola, a to nismo uspijevali 50 godina.
Ko je blokirao i kako nebitno sad, znate i sami kako stvari funkcionisu u gradskoj administraciji. Neko bacio oko na zemljiste, lako se to stopira i tako. Sad je to zavrsena prica.
Doskora smo imali tu pricu o zemlji koju treba negde deponovati i za to naravno treba dozvola. Tu istu zemlju je tu gdje je sad navezao Janjetovic u onoj cuvenoj rekonstrukciji i izgradnji pomocnih terena. Jbg bilo mu lakse nego traziti dozvole gdje i sta sa njom. I jeftinije. Naravno onu spaljenu zemlju kako je zovu nasi treneri je naplatio 300 000km.

Naravno ima i losih stvari, a najlosija je upravo ona strana koja se najasnije vidi, ona sportska. Ekipa nam je losa, skrpljena,nespremna. Bobo i Celo su uz prvi tim a to nam nikad nije donijelo dobroga. Vinko je takodje upitan ali sta su mu doveli pitanje je moze li bolje. Moralo se bolje npr bolje je dovesti jednog dobrog igraca nego trojicu polovnjaka. Isto kostaju stim da od ove trojice nema nikakve koristi. To se dobro radilo prosle godine 5,6 dobrih igraca, ostalo nasi juniori. Ovo sto je sad u klubu blagi uzas.

Za te famozne pozajmice klubu davno sam govorio da to treba unijeti u statut kluba da pozajmica nema i da ce sve biti nevazece. To je jedini nacin da se borimo protiv toga.

I na sve to dodje Rico prije neki dan i naplati 60 000km od kluba za HRANU IGRACIMA, kao da su jeli slonovi i zirafe.

Da nebude zabune nisam ni na cijoj strani,nikad nisam ni bio niti cu biti, ustvari moja jedina strana je Borac. Zdrav i uspijesan, jak i mocan. Ali ako mislim da je nesto dobro to treba i reci kao i lose. Samo tako mozemo naprijed

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 15:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kolega,drago mi je da na skoro identičan način vidimo situaciju...Sinoć dok sam pisao post,mislio sam da će me ljudi iznapušavat najstrašnije pošto pominjem i dobre stvari u radu ove Uprave :lol: :lol: ...pozitivne pomake u odnosu na sve prethodne...Ocjena 3/5.....a bilo bi i 4/5 da nisu navukli nekoliko ovih poluamaterskih igrača osovinom-novi sad-dzimi-rijeka-4 opatijska cvijeta :( .....kao što reče veteran,mnogo bi bolje bilo jedan,ali pravi nego 4 koja ne pravu nikakve prevagu..tačnije,takvih i u banjaluci ima koliko hoćeš...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
veteran 1987 je napisao:
kitopsina je napisao:
Je li tebi Bobo Starčević hakovao nalog? Ili neko drugi iz te bande?

Novac od kojih se vraćaju ti dugovi potiče od transfera za koje ova uprava nije uradila ništa. Stokić, Grahovac, Handžić... Ko zna da li bi Avduka bio u klubu, a time došle i pare od učešća na SP, da se njih pitalo prošle godine. Pa zar nisu pokrenuli priču da nam treba novi golman dok je on bio u Brazilu? Igrače koje su doveli ne može prodati ni Mamić. To su škartovi koje ne bi htjela nijedna druga ekipa u PL. Samim tim oni će samo predstavljati trošak dok su tu, a zaraditi nećemo ništa kada budu odlazili.
I kao da, recimo, Šuput ne bi vraćao dugove da su te pare došle za vrijeme njegovog mandata... Ovi su kao prvi pošteni pa vraćaju dugove...
Jedini igrači za koje se interesuju strani klubovi, a to su trenutno Subić i Predragović, su na pripremama bili u drugom planu. Prvi navodno zbog toga što je imao crveni karton i morao pauzirati prve dvije utakmice. Vidjećemo sad da li je to baš tako. O Predragoviću da ne pričam. On bi sad već trebao da zabija po dva gola i ima pet asistencija po utakmici pa da dobije povjerenje struke. Bez zezancije. Ovako prednost imaju Žižović, Ilić, Jović, Kurta, Murta... Sve potencijali.
U međuvremenu je otjeran Stefan Dujaković koji je Geret Bejl za ove koji su dovedeni.
Tereni... Terene grade ljudi koji su najzaslužniji za to da oni nisu izgrađeni u posljednjih pet-šest godina! To sve smrdi do neba! O finansijskom planu za isti posao koji je napravila prošla uprava mogu da ti kažem ponešto sljedećom prilikom. Razlika u troškovima je minimum pola miliona KM. Ali možda je prethodni predsjednik neko kome se manje može vjerovati nego Iliću...
Uz sve to tu je već i poodmakla priča sa FK Krupa... Gomila pitanja i slutnji... Šta planiraju da urade? Otkud koincidencija dizanja tog kluba i preuzimanja FK Borac od istih ljudi čiji je projekat FK Krupa?
Kakva jebena stabilizacija...

Tehnicki je ovo tacno ali treba zagrebati malo dublje cisto radi istine.
Nekako sam siguran da bi Grahovac u mandatu stare uprave otisao za ono sto je i pisalo u ugovoru, znaci za upola manje.
A tek Handzic, on bi otisao gratis kao i desetine prije njega. Uzmimo samo primjer Ognjena Djelmica. Borac prvi, igramo odlicno redamo pobjede, Djelmic drugi strijelac i cini mi se prvi asistent, igra u zivotnoj formi. I mi takvog kapitalca pustimo za dz, za otpis neke 2 plate. Znate ko je dao ispisnicu i kako. Ma nemoj.Samo mozemo nagadjati koliko je doticni uzeo tada. Tako se radilo godinama i u brojnim slucajevima da nenabrajam. Para ima, uvijek ih je bilo i bice oko Borca,samo je razlika gdje zavrse u privatnim dzepovima ili u kasi kluba, da nebude zabune vjerovatno se i sad neko ugradio, ali bar su donijeli klubu te pare, pa sad nestrijepimo svake subote hocemo li igrati jer nas je tuzio trener od prije 20 godina.
Kad sam vidio ovog zadnjeg koji ima presudu sa pravom se pitam jesu li izmireni dugovi prema Gerumu, Poklepovicu, Vladici, ili Pizonu. Hoce li neko od njih izvuci odnekud kakav papiric i u sud.
Kako moze da se neracuna na Subica ako smo odbili tu ponudu za njega, pa da je tako valjda bi ga pustili. I uzeli te pare. Jednostavno racuna se da Suba vrijedi bar duplo. Ocekujem ga uz lijevu aut liniju vec na Piroti umjesto onog krepalog Pilipovica.
Sto se tice pomocnih terena grade se dobijeno je zemljiste od grada, gradjevinska dozvola, a to nismo uspijevali 50 godina.
Ko je blokirao i kako nebitno sad, znate i sami kako stvari funkcionisu u gradskoj administraciji. Neko bacio oko na zemljiste, lako se to stopira i tako. Sad je to zavrsena prica.
Doskora smo imali tu pricu o zemlji koju treba negde deponovati i za to naravno treba dozvola. Tu istu zemlju je tu gdje je sad navezao Janjetovic u onoj cuvenoj rekonstrukciji i izgradnji pomocnih terena. Jbg bilo mu lakse nego traziti dozvole gdje i sta sa njom. I jeftinije. Naravno onu spaljenu zemlju kako je zovu nasi treneri je naplatio 300 000km.

Naravno ima i losih stvari, a najlosija je upravo ona strana koja se najasnije vidi, ona sportska. Ekipa nam je losa, skrpljena,nespremna. Bobo i Celo su uz prvi tim a to nam nikad nije donijelo dobroga. Vinko je takodje upitan ali sta su mu doveli pitanje je moze li bolje. Moralo se bolje npr bolje je dovesti jednog dobrog igraca nego trojicu polovnjaka. Isto kostaju stim da od ove trojice nema nikakve koristi. To se dobro radilo prosle godine 5,6 dobrih igraca, ostalo nasi juniori. Ovo sto je sad u klubu blagi uzas.

Za te famozne pozajmice klubu davno sam govorio da to treba unijeti u statut kluba da pozajmica nema i da ce sve biti nevazece. To je jedini nacin da se borimo protiv toga.

I na sve to dodje Rico prije neki dan i naplati 60 000km od kluba za HRANU IGRACIMA, kao da su jeli slonovi i zirafe.

Da nebude zabune nisam ni na cijoj strani,nikad nisam ni bio niti cu biti, ustvari moja jedina strana je Borac. Zdrav i uspijesan, jak i mocan. Ali ako mislim da je nesto dobro to treba i reci kao i lose. Samo tako mozemo naprijed

Handžića je (doveo i) prodao Krunić. Vjerovatno će tako biti i sa Subićem i Predragovićem. Koliko ja znam Krunić je takođe igrao određenu ulogu u tome da Grahovac ne ode u Sarajevo za siću. Isti slučaj sa Predragovićem proljetos.
Uz sve to Krunić nam organizuje i jedinu pravu pripremnu (i promotivnu) utakmicu u toku ovih priprema.
Nemojte, molim vas, o nekom novom trgovačkom duhu kod nove uprave. To je i u slučaju Grahovca bila sporedna stvar. Transfer u Rapid je izgleda organizovao neko sasvim drugi. Smiješni su.
Ja samo kažem da ih hvalimo za neke stvari koje bi i prošla uprava uradila da je bila u toj situaciji, tj. da su pare od tri pomenuta transfera došle u periodu kada su oni bili odgovorni.
Stvar sa terenima nije gotova. Ona tek počinje i neka nam je dragi Bog na pomoći. Upravo zato što je ta priča prethodno blokirana, a sada odblokirana od jednih te istih ljudi treba da se brinemo.
Ništa oni novoga nisu uradili. Bilo kakav novi iole unosniji ili bilo kakav isplativ transfer od novih igrača se teško može očekivati.
Možda jedino da im stavimo plus kod otpisivanja nekih dugova i reprograma. Ostalo jedna velika nula.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Da ne pričam o "udaranju temelja za omladinsku školu". Juniori koji su dovedeni su dobri igrači, ali radi se o bezobzirnoj otimačini koja će na duži rok zatvoriti svaku saradnju sa tim klubovima. U svakom slučaju u Sport Team-u će gledati da klinci što prije idu u Vojvodinu kako bi se ovaj slučaj sa Malinovićem ne bi ponovio. Bilo je tu u međuvremenu još toga. Nedavno je organizovana prava hajka na roditelje klinaca iz OFK ST. Njihov prelazak u omladinske selekcije Borca je spriječen. Ionako loši odnosi sad su dostigli vrhunac i sad možemo na duže vrijeme da se oprostimo od rezervoara talenata sa kojima oni raspolažu. A bilo je potrebno da se nađe neko razuman i sjedne sa ovima iz ST za sto i popriča o saradnji. Ne govorim o saradnji koju je planirala prošla uprava Borca, nego o nekom novom obliku saradnje koji ne bi dao prostora ovakvoj neodgovornoj i kratkovidoj praksi. Upravo pomenuta Vojvodina, kao ozbiljniji klub, radi na drugi način. Oni fino pitaju pa im se ponudi i više nego što očekuju.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Tacno da je islo preko Krune, za sta je uzeo svoj dio, sto je sasvim normalno i uobicajeno. Znaci nista ljubav prema klubu ovo ono nego politika cistih racuna i to je jedino ispravno.
Plus ovih ljudi vidim u tom da su zastitili interese kluba sto ranije nije bio slucaj.
O sport timu nebih nesto komentarisao, nisam bas upucen u to ali jednu stvar znam sa sigurnoscu.
OnOg trenutka kad se nasa omladinska skola reformise niko joj nece moci parirati. Niko. E sad samo se nadati da ce izgradnja ovih terena pratiti i pomenuta reorganizacija u os. Inace dzaba ste krecili.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Превише сам млад да би се мијешао у политику клуба, али ово ми опет не иде на добро. Супер је то што су очишћени неки дугови и да је клуб миран што се тиче блокада (ваљда), али погледајте сад колико Борац има играча на платном списку, хоће ли сваки мјесец бити редовне плате? И колике су те плате? 5-6 играча ће отићи у јануару, хоће ли и они касније тражити зараде?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 16:57 
Bič božji
Bič božji

neko rece da je sada fond plata dosza manji nego sto je bio nekada...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 17:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da,ja sam rekao da je isplaceno neki dan oko 25 000 maraka ukupno,a pinkara kaze da je 50 000...posto vjerujem i njegovim informacijama,a razlika u informaciji je duplo.pitao sam ponovo,i dobio info da je 28 000 maraka ukupna cifra za igracki pogon :( :( ...tako da je vjerovatno tacno i to sto sam ja cuo,i ovo sto je pinkara napisao,jer mozda je tih 50 000 mjesecna cifra za sve zaposlene u klubu....uglavnom,ja pricam ono sto sam cuo tamo od ljudi,niti sam ja isplacivao,niti vidio platnu listu...a nekad je bilo 90 000 mjesecno,i te dugove cemo grcat jos dugo,dugo :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3463, 3464, 3465, 3466, 3467, 3468, 3469 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]