kitopsina je napisao:
Je li tebi Bobo Starčević hakovao nalog? Ili neko drugi iz te bande?
Novac od kojih se vraćaju ti dugovi potiče od transfera za koje ova uprava nije uradila ništa. Stokić, Grahovac, Handžić... Ko zna da li bi Avduka bio u klubu, a time došle i pare od učešća na SP, da se njih pitalo prošle godine. Pa zar nisu pokrenuli priču da nam treba novi golman dok je on bio u Brazilu? Igrače koje su doveli ne može prodati ni Mamić. To su škartovi koje ne bi htjela nijedna druga ekipa u PL. Samim tim oni će samo predstavljati trošak dok su tu, a zaraditi nećemo ništa kada budu odlazili.
I kao da, recimo, Šuput ne bi vraćao dugove da su te pare došle za vrijeme njegovog mandata... Ovi su kao prvi pošteni pa vraćaju dugove...
Jedini igrači za koje se interesuju strani klubovi, a to su trenutno Subić i Predragović, su na pripremama bili u drugom planu. Prvi navodno zbog toga što je imao crveni karton i morao pauzirati prve dvije utakmice. Vidjećemo sad da li je to baš tako. O Predragoviću da ne pričam. On bi sad već trebao da zabija po dva gola i ima pet asistencija po utakmici pa da dobije povjerenje struke. Bez zezancije. Ovako prednost imaju Žižović, Ilić, Jović, Kurta, Murta... Sve potencijali.
U međuvremenu je otjeran Stefan Dujaković koji je Geret Bejl za ove koji su dovedeni.
Tereni... Terene grade ljudi koji su najzaslužniji za to da oni nisu izgrađeni u posljednjih pet-šest godina! To sve smrdi do neba! O finansijskom planu za isti posao koji je napravila prošla uprava mogu da ti kažem ponešto sljedećom prilikom. Razlika u troškovima je minimum pola miliona KM. Ali možda je prethodni predsjednik neko kome se manje može vjerovati nego Iliću...
Uz sve to tu je već i poodmakla priča sa FK Krupa... Gomila pitanja i slutnji... Šta planiraju da urade? Otkud koincidencija dizanja tog kluba i preuzimanja FK Borac od istih ljudi čiji je projekat FK Krupa?
Kakva jebena stabilizacija...
Tehnicki je ovo tacno ali treba zagrebati malo dublje cisto radi istine.
Nekako sam siguran da bi Grahovac u mandatu stare uprave otisao za ono sto je i pisalo u ugovoru, znaci za upola manje.
A tek Handzic, on bi otisao gratis kao i desetine prije njega. Uzmimo samo primjer Ognjena Djelmica. Borac prvi, igramo odlicno redamo pobjede, Djelmic drugi strijelac i cini mi se prvi asistent, igra u zivotnoj formi. I mi takvog kapitalca pustimo za dz, za otpis neke 2 plate. Znate ko je dao ispisnicu i kako. Ma nemoj.Samo mozemo nagadjati koliko je doticni uzeo tada. Tako se radilo godinama i u brojnim slucajevima da nenabrajam. Para ima, uvijek ih je bilo i bice oko Borca,samo je razlika gdje zavrse u privatnim dzepovima ili u kasi kluba, da nebude zabune vjerovatno se i sad neko ugradio, ali bar su donijeli klubu te pare, pa sad nestrijepimo svake subote hocemo li igrati jer nas je tuzio trener od prije 20 godina.
Kad sam vidio ovog zadnjeg koji ima presudu sa pravom se pitam jesu li izmireni dugovi prema Gerumu, Poklepovicu, Vladici, ili Pizonu. Hoce li neko od njih izvuci odnekud kakav papiric i u sud.
Kako moze da se neracuna na Subica ako smo odbili tu ponudu za njega, pa da je tako valjda bi ga pustili. I uzeli te pare. Jednostavno racuna se da Suba vrijedi bar duplo. Ocekujem ga uz lijevu aut liniju vec na Piroti umjesto onog krepalog Pilipovica.
Sto se tice pomocnih terena grade se dobijeno je zemljiste od grada, gradjevinska dozvola, a to nismo uspijevali 50 godina.
Ko je blokirao i kako nebitno sad, znate i sami kako stvari funkcionisu u gradskoj administraciji. Neko bacio oko na zemljiste, lako se to stopira i tako. Sad je to zavrsena prica.
Doskora smo imali tu pricu o zemlji koju treba negde deponovati i za to naravno treba dozvola. Tu istu zemlju je tu gdje je sad navezao Janjetovic u onoj cuvenoj rekonstrukciji i izgradnji pomocnih terena. Jbg bilo mu lakse nego traziti dozvole gdje i sta sa njom. I jeftinije. Naravno onu spaljenu zemlju kako je zovu nasi treneri je naplatio 300 000km.
Naravno ima i losih stvari, a najlosija je upravo ona strana koja se najasnije vidi, ona sportska. Ekipa nam je losa, skrpljena,nespremna. Bobo i Celo su uz prvi tim a to nam nikad nije donijelo dobroga. Vinko je takodje upitan ali sta su mu doveli pitanje je moze li bolje. Moralo se bolje npr bolje je dovesti jednog dobrog igraca nego trojicu polovnjaka. Isto kostaju stim da od ove trojice nema nikakve koristi. To se dobro radilo prosle godine 5,6 dobrih igraca, ostalo nasi juniori. Ovo sto je sad u klubu blagi uzas.
Za te famozne pozajmice klubu davno sam govorio da to treba unijeti u statut kluba da pozajmica nema i da ce sve biti nevazece. To je jedini nacin da se borimo protiv toga.
I na sve to dodje Rico prije neki dan i naplati 60 000km od kluba za HRANU IGRACIMA, kao da su jeli slonovi i zirafe.
Da nebude zabune nisam ni na cijoj strani,nikad nisam ni bio niti cu biti, ustvari moja jedina strana je Borac. Zdrav i uspijesan, jak i mocan. Ali ako mislim da je nesto dobro to treba i reci kao i lose. Samo tako mozemo naprijed