banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 10:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 430 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jul 2014, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
sta sad treba da gledam ove probosanske filmove da bih opravdao ove majmune sto psuju mater cetnicku policajcu na 40km od banjaluke???

Poslednji put menjao davorr3 dana 25 Jul 2014, 00:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ево ја негирам злочине и негираћу до краја живота и своје дијете ћу учити да их негира.
можда промјеним мишљење оног дана кад се муслимани престану играти жртве и признају да су и они у прошлом рату носили пушке, имали логоре, убијали и протјеривали.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
davorr3 je napisao:
sta sad treba da gledam ove probosanske filmove da bih opravdao ove majmune sto psuju mater cetnicku policajcu na 40km od banjaluke???

Do incidenta je i doslo zbog toga sto je neko utripovao da zbog uloge zrtve za njega ne vaze saobracajni propisi.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka

i ja sam krsio saobracajne propise u hrvatskoj, pa nisam psovao drotu mater ustasku...
a mogu i ja naci stotinu klipova na youtubeu o zlocinima ustasa nad srbima

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 01:24 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
i taj video prijedorska polja je smijesan.. :roll: pravilo broj 1 - ko pre djevojci njegova je...muslimanima nije poslo za rukom i sta sad..nek se zale Aliji koji je izjavio da ce zrtvovati identitet i integritet suverene Bosne za radi mira nakon odvajanja od Juge..

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 07:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Nevjerovatno je kako se u zadnjih par dana pojabise dzihad trolovi na forumu.
odmah za njoma par 'srba' sa ni jednim postom koji pisu da se srbi trebaju pomiriti sa prosloscu svojom. Imternet kampanja je vec pocela.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 07:10 
Stara kuka
Stara kuka

pa sto je najgore mi smo se pomirili sa prosloscu... jel im neko branio da dodju i da zale svoje poginule?? naravno da nije... jel ih neko dirao?
ali izgleda da se oni nisu pomirili sa prosloscu, oni su ti koji provociraju

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 09:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da ne bude zabune,i da neko ne pomisli da je ovaj film Prijedorska polja smrti,neka istina,aksiom..ima ovdje i propagande i laži koliko hoćeš,ali onaj ko hoće da vidi,vidjeće neke stvari koje možda i nije znao...

Konkretno ja,imam svoj način na koji gledam takve stvari...A to je,da ne slušam ni njihovu propagandu kako ih je poginulo sto miliona,i to nenaoružanih,miroljubivih,i po Srebrenici i po Prijedoru...A niti našu,da su Muslimani u Prijedoru i Kozarcu imali maltene atomsku bombu.

Ne..Meni je od svega u ovom filmu najotrežnjivije kad vidim u filmu neke ljude,koje sam lično znao... svog tadašnjeg predsjednika prijedorskog SDS,Milomira Stakića,osuđenog na 40 godina...ili čak i Darka Mrđu,koji plače ko pička u Hagu i moli za oprost rodbine nevinih žrtava koje je pobio...
On je u ratu bio komandir interventne brigade prijedorske policije,i ja sam sličnog VES-a,i kao mladi vojnik i u ratu sam stalno bio okružen momcima iz tog roda,i znam da su to u 99% slučajeva baš čvrsti momci,kojima mnogo treba da zaplaču,da tako propjevaju i mole za oprost..nisu tu pare u pitanju,čujem da nema ništa,da ga je i žena napustila,da je pogubljen....Iz toga sam zaključio da mu stvarno nije lako,i da je zaista istina ono što kažu da je najteže kad se ugasi svjetlo naveče,pa ostaneš nasamo sa svojom žrtvom,ili žrtvama :( :(
I da ne postoji gora kazna,ni u Hagu,niti igdje na ovom svijetu od te :( :(
Uglavnom,djeco molite se Bogu samo da se rat ne ponovi..Ne dao Bog nikome :( :( ...Ništa lakše nego kuckat po forumu i biti pametan nakon 20 godina,i to u mirnodopskom okruženju....Rat je nešto sasvim drugo,sasvim druga matrica razmišljanja...najmirniji se pretvore u zvijeri,najveći bukači pobjegnu u Njemačku...

Bilo,ne ponovilo se.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 09:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I da..prijedorska policija je imala "pripreme" za ovu sahranu prije par dana...Čuo sam se sa nekim momcima,i kažu da je danima rađena selekcija najmirnijih,koji će obezbjeđivat ovaj skup....jer se znalo da ovi što dolaze na dzenazu,stižu kao u rat...sa crnim majicama,oznakama 17 viteške krajiške,bužimske,sile nebeske i ostalih...I samo bi još falilo da je na obezbjeđenje poslat neko sa kratkim fitiljem.

Mada ni ovo ne valja...ne treba mu dozvolit da se kurči ko majmun neotesani.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 09:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Aj sad cetnici priznajte ko se kurci na kljiksu i prenosi zokine podatke o partizanima?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 09:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Prepisao čova post....al' "prognoze" :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 09:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Schlager takvi su ljudi.Normalno je da su spremni na sve da bi se izvukli i dobili blaze kazne,jer ionako su osudjeni bili krivi ili ne,,pa i da priznaju nepostojece zlocine itd
Najbolji ti je primjer Biljana Plavisic koji je sve priznala a kad je izasla iz zatvora to opovrgla.
Nisu muslimani imali atomsku bombu ali su htjeli rat i dobili su ga a u ratu se i gine na svim stranama.Rat budi ono najgore i najbolje u ljudima a istina je uvjek negde na sredini

Ocigledno je da se iza ove izmisljene price i glumljenja zrtve i upiranja prsta u Srbe kao zlocince i koljace kriju zle namjere i da zanjih rat jos uvjek nije zavrsen

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 09:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ocigledno je da se iza ove izmisljene price i glumljenja zrtve i upiranja prsta u Srbe kao zlocince i koljace kriju zle namjere i da zanjih rat jos uvjek nije zavrsen

Slažem se...sva njihova politika se svela na priču o (jedinoj) žrtvi poslednjeg rata...To im je jedini nacionalni koncept,kojim pokušavaju progurat priču o potrebi ukidanja genocidnog entiteta.

Ne kapiram kako ne shvata da mu Evropa neće dat da se širi ovdje i pravi usred Evrope centre za obuku najradikalnijih islamista :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ako se zarati svi cemo mi kod tnse u Amburg da radimo u tamosnje Viktor Lencu :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 13:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Schlager je napisao:
Citiraj:

Slažem se...sva njihova politika se svela na priču o (jedinoj) žrtvi poslednjeg rata...To im je jedini nacionalni koncept,kojim pokušavaju progurat priču o potrebi ukidanja genocidnog entiteta.

Ne kapiram kako ne shvata da mu Evropa neće dat da se širi ovdje i pravi usred Evrope centre za obuku najradikalnijih islamista :-? :-?

U proslom ratu smo SVI bili zrtve...bolesnih ideologija i ratnih profitera, uglavnom. I bilo je zrtava na svim stranama.

Ali Srbi trebaju prestati izjednacavati OMJER stradanja i tvrditi da su svi stradali isto...jer nisu. A sto je jos gore - tvrditi da rukovodstvo tadasnje RS i VRS nije napravilo velike zajebe koji ce vam uvijek ostati mrlja...i oni koji te doktrine brane samo izazivaju veci revolt i odbojnost.

Al' eto, ne da mi se "truniti" o ovim stvarima...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vise nije bitan broj zrtava na raznim stranama, nego ovo muslimansko sahranjivanje na rate

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 13:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Vise nije bitan broj zrtava na raznim stranama, nego ovo muslimansko sahranjivanje na rate

Na rate se nazalost ljudi i nalaze...koliko je jos "nestalih" u ovoj zemlji?

Je'l ti fakat vjerujes da neko zdravog razuma inscenira da je nasao oca, majku, brata, dijete? I ide tamo u neku vukojebinu da ih "lafo" sahranjuje?

Please reci da ne vjerujes u to, jer je to zalosna premisa (koja se mnogo koristi i za Srebrenicu).

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Srebrenica je prica za sebe, pa je ne bih potezao. A ovde je konkretno rec o manipulaciji sa nevinim zrtvama, jer su mnogi od nevinih koje sahranjuju na rate u stvari bili borci koji su poginuli sa puskom u rukama. Ali kada godinama filujes bosnjake sa pricom kako su svi ubijani na svirep nacin bez mogucnosti da se branis, onda jednostavno, nakon toliko godina medijskog ispiranja mozga, mozes sve zrtve prikazati kao nevino ubijene. Nije da muslimanima koji dolaze na te sahrane preterano smeta takav scenario, jer oni vec 20 godina prikazuju sebe kao zrve koje su ubijene, proganjane i zlostavljane i to sve vreme dok su drzali belu zastavu u jednoj i buket cveca u drugoj ruci

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 14:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Srebrenica je prica za sebe, pa je ne bih potezao. A ovde je konkretno rec o manipulaciji sa nevinim zrtvama, jer su mnogi od nevinih koje sahranjuju na rate u stvari bili borci koji su poginuli sa puskom u rukama. Ali kada godinama filujes bosnjake sa pricom kako su svi ubijani na svirep nacin bez mogucnosti da se branis, onda jednostavno, nakon toliko godina medijskog ispiranja mozga, mozes sve zrtve prikazati kao nevino ubijene. Nije da muslimanima koji dolaze na te sahrane preterano smeta takav scenario, jer oni vec 20 godina prikazuju sebe kao zrve koje su ubijene, proganjane i zlostavljane i to sve vreme dok su drzali belu zastavu u jednoj i buket cveca u drugoj ruci

Prikazivanje poginulih boraca kao nevinih zrtava ne podrzavam, jebiga, bio je rat...
Ali nisam siguran da toga ima toliko koliko pokusavate prikazati, posebno kad se radi o ovim sto su stradali 92. godine... jer se zna da smo mi 92' bili u k*rcu...kakva vojska kakvi bakraci...a pogotovo u istocnoj bosni i bas u predjelima Prijedora, Bijeljine...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 430 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]