banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 23:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 941 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 48  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: BHTV 1
PostPoslato: 23 Jun 2014, 13:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Maj 2007, 10:35
drug je napisao:
Hrvati su, cini se,jos veci strucnjaci. Imati 4 programa i ne uspjeti rasporediti utakmice je nevidjeni idiotizam.

na HRT3 i HRT4 zakonski smije ići sport samo uz saglasnost Vlade RH u slučaju velikih sportskih sadržaja važnih na nacionalnom nivou (do sada se to desilo samo 2x, oba puta igrali HR klubovi i na HRT2 i na HRT4), dok na HRT1 gotovo nikad (iliti jako jako rijetko) ide sport .. tako da se već znalo da HRT neće prenositi obje utakmice, nikad ne prenosi u ovakvim slučajevima pošto na 3 i 4 zakonski ne smije, a na HRT1 ne znam šta se treba desiti da ide tamo..

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Baš ću provjeriti na FIFA stranicama imamo li kakavu otvorenu opciju za stream. Po meni je dobar izbor jer Španija više nema šanse a jedino je šteta Kamerun-Brazil. HRT je to dobro odradio. Oni su stavili u 20:00 odmah snimak prve duple utakmice (AUS-ŠPA) dok snimak Kamerun-Brazil ide odmah u 01:00 h.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 14:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
escon je napisao:
drug je napisao:
Hrvati su, cini se,jos veci strucnjaci. Imati 4 programa i ne uspjeti rasporediti utakmice je nevidjeni idiotizam.

na HRT3 i HRT4 zakonski smije ići sport samo uz saglasnost Vlade RH u slučaju velikih sportskih sadržaja važnih na nacionalnom nivou (do sada se to desilo samo 2x, oba puta igrali HR klubovi i na HRT2 i na HRT4), dok na HRT1 gotovo nikad (iliti jako jako rijetko) ide sport .. tako da se već znalo da HRT neće prenositi obje utakmice, nikad ne prenosi u ovakvim slučajevima pošto na 3 i 4 zakonski ne smije, a na HRT1 ne znam šta se treba desiti da ide tamo..

To za HRT 3 i 4 nisam imao pojma, da su im uveli takva ( korejska ) pravila :D Salim se. Mada realno, moglo se to rasporediti malo prvi malo drugi kanal, da je bilo dobre volje. Ocito nije.

No, potpuno mi je nebitno stanje u Hrvatskoj, time neka se bave pretplatnici HRT-a, mi ovdje pretplatu placamo Javnim servisima u BiH, imamo 3 kanala na narodnoj sisi, i oni su trebali ovu situaciju rijesiti. Ako ne moze, odmraci onoga ko moze. Toliko terora vidjesmo u saopstenjima BHT-a zadnjih dana, a nisu u stanju izvesti ovo Prvenstvo kako treba.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HRT 1 je prenosio čini mi se rukomet kad je igrala repka koja je išla na HRT 2 jesenas tako da nije HRT 3 ni HRT 4. HRT 3 i HRT 4 su specijalizirani kanali i nesmiju emitovati redovan program. Kod nas će biti više prenosa kad se transformišu javne kuće u BHT 2 i BHT 3 dotad ništa samo snimak.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 14:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Maj 2007, 10:35
Ja sam prvi protiv da se sport prenosi na svim kanalima sto recimo rts radi jako cesto, bez obzira ucestvovala srbija ili ne. Ima ljudi koji ne vole sport i ne mozes ih prisiljavat da gledaju jebeno sp na svim kanalima, posebno ako to nema bas nikakvog znacaja za tu zemlju, a nema. hrt1 radi po tom principu i stavi se tamo prenos ono jednom u pet godina ako stvarno ide nesto turbo vazno za cijelu naciju i poklopi se sa hrt2, i to mi je skroz ok. sada sa tematskim kanalima bi mogli biti malo fleksibilniji, al problem je opet zakon koji im to ne dopusta..

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 20:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

escon je napisao:
Ja sam prvi protiv da se sport prenosi na svim kanalima sto recimo rts radi jako cesto, bez obzira ucestvovala srbija ili ne. Ima ljudi koji ne vole sport i ne mozes ih prisiljavat da gledaju jebeno sp na svim kanalima, posebno ako to nema bas nikakvog znacaja za tu zemlju, a nema. hrt1 radi po tom principu i stavi se tamo prenos ono jednom u pet godina ako stvarno ide nesto turbo vazno za cijelu naciju i poklopi se sa hrt2, i to mi je skroz ok. sada sa tematskim kanalima bi mogli biti malo fleksibilniji, al problem je opet zakon koji im to ne dopusta..

Zakon los, treba ga mijenjat, definitivno. Izgleda da su ga pisale heklacice :D Uostalom 4 dana se poklapaju tekme, nece nikome dupe otpasti, a prava su obezbijedjena. Ipak ovo je Svjetsko prvenstvo - u fudbalu.
A jeste cinjenica, da RTS gura malo vise sporta od ostalih javnih servisa i za tu cinjinicu ide prst ka gore. Neki dan na prvom programu SP fudbal, na drugom Srbija - odbojka Svjetska liga, na HD kanalu - Srbija - vaterpolo. Extra. :thumbleft:

CopyLeft je napisao:
Kod nas će biti više prenosa kad se transformišu javne kuće u BHT 2 i BHT 3 dotad ništa samo snimak.

Pu pu pu, da Bog da se s mjesta pomjerio. :lol: Nema od toga nista. I ovaj ovakav lezilebovicki BHT treba ukinuti i zadrzati ga samo kao korporaciju tri kuce unutar BiH: RTRS, FTV 1 I FTV 2 ili kako bi se vec trebale zvati te tv kuce u Federaciji, nije ni bitno. Cisto zbog prava na sportske i druge dogadjaje. Ostalo - nista vise.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
BHRT ima otkupljena prava za TV, radio i web.
Mogli su na portalu pustiti stream obe utakmice 3. kola SP, ali i ograničiti prenos samo na BiH (k'o što ima u drugim zemljama) i "mirna Bosna" ;)
Al' bar je BHT pustio one najzanimljivije utakmice danas (Oranje - Chi, chi, chi, le, le, le i Kroješa - MeHiko)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug mislim da će prije biti obratno ali dobro dok ne bude nećemo se uzbuđivati. 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

CopyLeft je napisao:
drug mislim da će prije biti obratno ali dobro dok ne bude nećemo se uzbuđivati. 8)

Nema potrebe da su uzbudjujes, obratno nece biti sigurno. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2014, 16:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Druga paralelna utakmica na ovom službenom streamu: http://www.bhrt.ba/live-stream-brazil-2014/

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2014, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
drug je napisao:

Nema potrebe da su uzbudjujes, obratno nece biti sigurno. :D

+1 :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2014, 21:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Do kada ovi smrad0vi misle da nas terorišu ovom j3benom merlinovom pjesmom na svakom poluvremenu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2014, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izdao čovjek album za njihovu produkciju, a od poluvremena utakmice nema bolje promocije. ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2014, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aj bar ne puštaju više one debilne pjesmice tipa "Idemo ludo, idemo jako..." i sl.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

K'o da neko od realizatora čita ovaj forum, pa pustiše "Idemo loodo, idemo jako" :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kao onomad na EP ili SP u kosarci kada je non stop isla ona reklama Oooooo Bekoooo :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jes vala. Il Žika plastika onomad kad' je igrala Zvezda protiv Barse... išla reklama jedno 'iljadu puta prije, za vrijeme i poslije.
Al' jebga oni i Beko platili reklamu, a ovi u poluvremenu dobili džabnu promociju.
A možda na na računaru imaju samo te spotove :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 18:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:D

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OAzBGf6PbDI[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 941 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 48  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]