Mi smo lagano trebali voditi 2-0.U prvom mecu prije veceg prekida i skljucenja igraca dosli smo na -4 a zadnja cetvrtina.Opste je poznato da mi tada najvolimo da trpamo a takodje je opste poznato da zvezdani radi bulja u takvim zavrsnicama kada igraju protiv nas.Ne uvijek ali do sada uglavnom je tako bilo.Mozda ubuduce bude drugacije.
Nego,postoji li u kosarci neka licna ili pak tehnicka za simuliranje (zuto govno slovenacko Blazic) i da li postoji neko sankcionisanje za pokusaj izazivanja incidenta (majmuncina Nelson).Izgleda da nema,ali zato se Mr.Dr.Dule kaznjava zbog skidanja sakoa.
Ja se ne bih vratio sa igracima na teren posle retardirano dosudjene licne u napadu Bertansa koji cijelo vrijeme drzi ruke u vazduhu a ono zuto govno slovenacko oblijece oko njega ko nezdrav,pa kad se prvi put sam nasadi na lakat i zabaci glavom ko da ga je ne znam sta puklo (tu je trebo biti kaznjen za simuliranje) pa onda drugi put se opet nasadi na lakat i faul Bertansa yebo te led
Pogotovo se ne bi vratio na teren nakon odluke da se igra 5 na 3 i praznjenja dvorane.Ili neka se igra 3 na 3 ili 2 na 2 kako god ili prekidaj utakmicu.Po kojem kriterijumu 5 na 3.
Ako je Partizan prije krao i otimao

kako to da se nakon frke onomad u Vrscu igralo 3 na 3.Sto se nije igralo 5 na 3 u korist Partizana ako je vec tako bilo,mislim otimanja,gepekovanja i ostala sranja.
U frci ucestvuju clanovi dviju ekipa i nema tu ovi su vise krivi a ovi manje.
Apsurd i cirkus.
I ovo sto Partizan igra bez publike je presmijesno.
Kako god mislim da ce biti jos uzbudjenja.Cijenim ipak da ce Vucic nekako pokusati da bratu donese makar titulu prvaka Srbije jer jebi ga,toliko je ulozeno novca u zadnje dvije sezone u zamrzivac-klub a za sada samo dva kupa Radivoja protivpozarnog Koraca.Nije valjda da ce poslije svega,poslije neosvajanja ABA lige u sta su se toliko uzdali prosle sezone a ove pogotovo,ostati opet kao i prosle sezone i bez drzavne titule.Samo sa dva kupa?Poslije svega vidjenog u prvom mecu i bez obzira na velicanstvenu pobjedu Partizana u drugom mecu kontam da ce biti opet nekih scena ako bude uzbudljivih zavrsnica u nastavku.Da se sve zavrsi ok potrebno je da jedna ili druga ekipa rutinski pobjedjuje protivnika sa 10-20 razlike i onda nema frke,kao sinoc.Vidjecemo.