banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 08:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 16 Jun 2014, 21:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Bogdane ustaso

http://www.dodaj.rs/f/1m/DL/iytGfFP/ew0odpsla64.gif

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
mandrak četnik iz švacke

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 22:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
cestitke na pobjedi

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Zahvaljujući Saletu Daniloviću i igračima koji su insistirali da igraju,Partizan je danas izašao na teren. Moje mišljenje je da je to pogrešan potez jer se opet prelazi preko mnogih stvari a to nije trajno riješenje. Umjesto da se nekim radikalnim mjerama pokuša očistiti riba koja uveliko smrdi,zbog nekog lažnog mira u kući neće se riješiti ama baš ništa i sa istim problemima i tenzijama će se ući i u novu sezonu. Apsolutno mi se hebe za ovom titulom,u prvenstvu gdje je glavna zvijezda neki Gogić,a marionetske konce povlači grupa tajkuna i političara,ali bar uživam gledajući jedan biser u našoj bašti koji
pokazuje tek nagovještaj kakav igrač bi mogao da bude.
Bogdan Bogdanović.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 23:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
Jest mi zao sto gagator nije upisao dabl-dabl.... jedan pisljivi skok :-?
Utakmica skandalozna,Vucic da reaguje i drzava duradi nesto,kako ocekuju da zvezda igra 5v5...... :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 07:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Aj Maksi ne rise. Riba smrdi od glave al' tu glavu dobrim dijelom čini i uprava Partizana.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 09:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Malo sam zaboravan a sad me jedan drug podsjeti.neko je postavljao ovde a nije napisao kad je bila tuca partizana i hemofarma.tad su oni ostali na 3 igraca a partizan na 4,ali su nasi odigrali sa 3 igraca.a ne ko ovi limeni jedva pobjedise sa 5 na 3
Dule opet izdominirao na konferenciji.i rada :-))

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 09:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Simonovic se seta sludjen po terenu i samo ponavlja : sto je 'vaka guzva, sto je 'vaka guzva...

:'(

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 10:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
mandrak je napisao:
Malo sam zaboravan a sad me jedan drug podsjeti.neko je postavljao ovde a nije napisao kad je bila tuca partizana i hemofarma.tad su oni ostali na 3 igraca a partizan na 4,ali su nasi odigrali sa 3 igraca.

То је тачно.
Такође, истом том Хемофарму је 2004. неко "фурнуо" са црте. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neko je i aba ligu predo hemofarmu

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 11:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
На шта мислиш?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 15:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Aj Maksi ne rise. Riba smrdi od glave al' tu glavu dobrim dijelom čini i uprava Partizana.

Која управа Партизана? Партизан је у рукама Даниловића и Вујошевића тренутно,не постоји нико више ко ради за Партизан. Вујошевић је преузео на себе сав тај прљави посао "клања" са црвенима и због тога ће се повући врло вјероватно. То и није проблем,он је споран нека оде...
Шта ћемо са другом страном? Хоће ли они очистити коначно редове од оних којим није мјесто у спорту? Партизану то није проблем,али код њих неће онда остати нико осим Павловића.

Neko je i aba ligu predo hemofarmu
Можеш тако гледати на то,а може се исто тако рећи да је Партизан апсолутно болио крц за то финале и да је у том времену био у отвореном рату са Лорбеком и компанијом. Исто тако је играо у Лашком са јуниорима па је добио казну.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Postoje li ikakve šanse da se domognemo kvalifikacija ako Cibona odustane?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 16:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zqitIol2trA[/youtube]

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 17:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
mandrak je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zqitIol2trA[/youtube]

:lol: :lol: :lol:

Cudo kako nije uhvatio sudiju za vrat :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 17:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
enc0re je napisao:
Postoje li ikakve šanse da se domognemo kvalifikacija ako Cibona odustane?

WC, postoji sansa, ako Zvezda dobije WC kao sto je i receno ako Cibosi odustanu onda cete igrati kvalifikacije

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Mi smo lagano trebali voditi 2-0.U prvom mecu prije veceg prekida i skljucenja igraca dosli smo na -4 a zadnja cetvrtina.Opste je poznato da mi tada najvolimo da trpamo a takodje je opste poznato da zvezdani radi bulja u takvim zavrsnicama kada igraju protiv nas.Ne uvijek ali do sada uglavnom je tako bilo.Mozda ubuduce bude drugacije.
Nego,postoji li u kosarci neka licna ili pak tehnicka za simuliranje (zuto govno slovenacko Blazic) i da li postoji neko sankcionisanje za pokusaj izazivanja incidenta (majmuncina Nelson).Izgleda da nema,ali zato se Mr.Dr.Dule kaznjava zbog skidanja sakoa.
Ja se ne bih vratio sa igracima na teren posle retardirano dosudjene licne u napadu Bertansa koji cijelo vrijeme drzi ruke u vazduhu a ono zuto govno slovenacko oblijece oko njega ko nezdrav,pa kad se prvi put sam nasadi na lakat i zabaci glavom ko da ga je ne znam sta puklo (tu je trebo biti kaznjen za simuliranje) pa onda drugi put se opet nasadi na lakat i faul Bertansa yebo te led :lol:
Pogotovo se ne bi vratio na teren nakon odluke da se igra 5 na 3 i praznjenja dvorane.Ili neka se igra 3 na 3 ili 2 na 2 kako god ili prekidaj utakmicu.Po kojem kriterijumu 5 na 3.
Ako je Partizan prije krao i otimao :lol: kako to da se nakon frke onomad u Vrscu igralo 3 na 3.Sto se nije igralo 5 na 3 u korist Partizana ako je vec tako bilo,mislim otimanja,gepekovanja i ostala sranja.
U frci ucestvuju clanovi dviju ekipa i nema tu ovi su vise krivi a ovi manje.
Apsurd i cirkus.
I ovo sto Partizan igra bez publike je presmijesno.
Kako god mislim da ce biti jos uzbudjenja.Cijenim ipak da ce Vucic nekako pokusati da bratu donese makar titulu prvaka Srbije jer jebi ga,toliko je ulozeno novca u zadnje dvije sezone u zamrzivac-klub a za sada samo dva kupa Radivoja protivpozarnog Koraca.Nije valjda da ce poslije svega,poslije neosvajanja ABA lige u sta su se toliko uzdali prosle sezone a ove pogotovo,ostati opet kao i prosle sezone i bez drzavne titule.Samo sa dva kupa?Poslije svega vidjenog u prvom mecu i bez obzira na velicanstvenu pobjedu Partizana u drugom mecu kontam da ce biti opet nekih scena ako bude uzbudljivih zavrsnica u nastavku.Da se sve zavrsi ok potrebno je da jedna ili druga ekipa rutinski pobjedjuje protivnika sa 10-20 razlike i onda nema frke,kao sinoc.Vidjecemo.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 22:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
Галеб je napisao:
Mi smo lagano trebali voditi 2-0.U prvom mecu prije veceg prekida i skljucenja igraca dosli smo na -4 a zadnja cetvrtina.Opste je poznato da mi tada najvolimo da trpamo a takodje je opste poznato da zvezdani radi bulja u takvim zavrsnicama kada igraju protiv nas.Ne uvijek ali do sada uglavnom je tako bilo.Mozda ubuduce bude drugacije.
Nego,postoji li u kosarci neka licna ili pak tehnicka za simuliranje (zuto govno slovenacko Blazic) i da li postoji neko sankcionisanje za pokusaj izazivanja incidenta (majmuncina Nelson).Izgleda da nema,ali zato se Mr.Dr.Dule kaznjava zbog skidanja sakoa.
Ja se ne bih vratio sa igracima na teren posle retardirano dosudjene licne u napadu Bertansa koji cijelo vrijeme drzi ruke u vazduhu a ono zuto govno slovenacko oblijece oko njega ko nezdrav,pa kad se prvi put sam nasadi na lakat i zabaci glavom ko da ga je ne znam sta puklo (tu je trebo biti kaznjen za simuliranje) pa onda drugi put se opet nasadi na lakat i faul Bertansa yebo te led :lol:
Pogotovo se ne bi vratio na teren nakon odluke da se igra 5 na 3 i praznjenja dvorane.Ili neka se igra 3 na 3 ili 2 na 2 kako god ili prekidaj utakmicu.Po kojem kriterijumu 5 na 3.
Ako je Partizan prije krao i otimao :lol: kako to da se nakon frke onomad u Vrscu igralo 3 na 3.Sto se nije igralo 5 na 3 u korist Partizana ako je vec tako bilo,mislim otimanja,gepekovanja i ostala sranja.
U frci ucestvuju clanovi dviju ekipa i nema tu ovi su vise krivi a ovi manje.
Apsurd i cirkus.
I ovo sto Partizan igra bez publike je presmijesno.
Kako god mislim da ce biti jos uzbudjenja.Cijenim ipak da ce Vucic nekako pokusati da bratu donese makar titulu prvaka Srbije jer jebi ga,toliko je ulozeno novca u zadnje dvije sezone u zamrzivac-klub a za sada samo dva kupa Radivoja protivpozarnog Koraca.Nije valjda da ce poslije svega,poslije neosvajanja ABA lige u sta su se toliko uzdali prosle sezone a ove pogotovo,ostati opet kao i prosle sezone i bez drzavne titule.Samo sa dva kupa?Poslije svega vidjenog u prvom mecu i bez obzira na velicanstvenu pobjedu Partizana u drugom mecu kontam da ce biti opet nekih scena ako bude uzbudljivih zavrsnica u nastavku.Da se sve zavrsi ok potrebno je da jedna ili druga ekipa rutinski pobjedjuje protivnika sa 10-20 razlike i onda nema frke,kao sinoc.Vidjecemo.

Hahaha :D :D ,jel i ti mislis da je Gasprom srpska firma,sta ti je ispijen mozak by Dusko Vujosevic.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jesi izvrijeđao Jaku, zato je tvoj francuz oličenje ljepote, kulture i šta svega ne. Odvadi.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jebote vise i gasprom i gospodin bez odjela.naporan si ko kurac

svaki post isto pocinje,pa promjeni nesto

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]