Borac u srcu je napisao:
... sa druge strane imamo Megu ili Cedevitu ili Spars ili Igokeu koje vode uspješni ljudi i primjer su kako uspješan klub treba da funkcioniše. Ne treba to kritikovati, nego se ugledati na uspješne modele i privući uspješne ljude u naš klub.
Реци да се зајебаваш? Помислићу да си изашао из склоништа након 15 година и да не знаш шта се све дешава у нашем спорту
Мени је уопште глупа та дилема "европа или не"? Наравно да су играчи па и ми навијачи заслужили као награду за добру сезону да се окушамо у Европи. Финансијски је то толико мизеран напор у односу на неке друге "манифестације"... па ми се овде расправљамо о неколико хиљада евра а људи се играју милионима у кањонима, сеоским дворанама и у авионима. О чему причамо? Рк Борац је један од највећих брендова бивше Југославије, најуспјешнији колкетив ове назови државе, далеко најсвјетлији примјер спорта у РС задњих година са резултатског аспекта, и један такав колектив нема подршку!!?
Треба да подржавам егзотичне водене спортове? Коме се рукомет не свиђа, има сваких пар мјесеци свјетско и европско првенство на дивљим водама па нек ужива, а таквих је јако мало у овом граду.
Ти колега помињеш Игокеу као позитиван примјер? Позитиван примјер чега, спорта? Предузетништва? Политике?
Криминала?
Ти сеоски политички пројекти су и уништили колективе у БЛ и РС. Игокеа, Обарска, Црвена земља, Крупа, Лакташи...изградиш им стадионе и дворане, доведеш до највишег ранга, испуниш свој его и сан из младости и онда ти та играчка досади. А ти се Борче нагузи за пар хиљада евра. Мислиш да се Игокеи исплатио Еврокуп прошле године?
Најгора ствар је кад сами себе потцјењујемо, ми смо Борац, бићемо и опстаћемо, они су тренутно ту гдје јесу, сутра их неће бити. Да је морала и правде овде би сад причали о коефицијентима и могућим ривалима, домаћинству итд, а не једни другима причали о исплативости играња европе за једног европског првака.