banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2014, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nabijem ih.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ташко je napisao:
Vjerovatno i ta Evropa donosi samo troskove pa su mudro procjenili da ne treba pomoci sa 25.000.

Ne ulazim u to šta su procjenili ali istina je tako nekako. Išli bismo na neki turnir za LŠ, platili troškove, ispali. Onda bi nas prebacili u neki drugi Kup u kome po pravilu dobijemo nekog zmaja odmah na početku, imamo opet troškove organizacije i puta i opet ispadnemo. Posjeta dvorani u Evropskim utakmicama ne sjećam se kada je bila nešto zavidna. I svi znamo da rukemtni evropski kupovi ne donose novac, i još ako nema posjete to su samo troškovi. Možda i bolje ovako, pod uslovom da se konstatno ulaže u stabilizaciju kluba dok ne dostignemo organizacioni nivo da možemo bez problema igrati i evropski kup i nadati se i nekom rezultatu a ne pred svaku utakmicu štrajk igrača i pitanje da li ćemo skupiti za put.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 13:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ljudi,ajd na sekund zaboravite svoju političku opčinjenost,i recite jasno i glasno da je bruka i sramota da Republika Srpska i Banjaluka nemaju 25 000 evra za učešće Borca u kvalifikacijama za LŠ.... :( !!

A još bi taj novac bio vraćen od strane EHF!!!

Pustite se filozofije,pa jbm mu mater,valjda nam je interes Borca na prvom mjestu,a ne politička ostrašćenost...Meni nimalo teško nije bilo hvaliti SNSD-ovsku upravu FK Borac ovih dana,da se marke nisu ugradili u transfer Grahovca,i da su maksimalno štitili interes kluba,pa nemojte ni vi biti sektaši i čak i ovakve žalosne stvari uvijati u finjaka :( :(

Pričamo o momcima koji su duplu krunu upravo osvojili,i o klubu za kojeg je čitava Evropa čula,mnogo,mnogo više nego za samu Banjaluku....bivšem prvaku Evrope!!

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 13:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
PA do kad više majku vam jebem ??? Pa ovo nije realno , a svoju političku opredeljenost ostavite za neko drugo mjesto jebala vas politika da vas jeebala politika !!!

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 13:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
j ebe se meni za procijene nazovi strucnjaka i njihovih retardiranih savjetnika.ko god razmislja na nacin da se to ipak ne isplati razmislja na krajnje nakaradan nacin!
ja na to ucesce u evropi gledam na jedan vid nagrade igracima za apsolutu dominaciju u bh i kada im retardi ne mogu obezbjediti plate i premije,daj im bar omoguci da odigraju par evropskih utakmica ne bi li ih neko vidio i odveo u neki bolji klub.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Da je 250.000 pa da se covjek mozda i zamisli, ali ne igramo Evropu zbog jebenih 25.000.
Tj, 2.500 placamo fakticki, 22.5 nam vrate. Drama.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Znači 10% ostaje EHF-u, 2500 eura, 5000 KM. Pa toliko guzonje pojedu teletine za ručak jedan. Stoka na nos im izašlo!

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Tommy Vercetti je napisao:
Znači 10% ostaje EHF-u, 2500 eura, 5000 KM. Pa toliko guzonje pojedu teletine za ručak jedan. Stoka na nos im izašlo!

Upravo tako, te se pare vraćaju! Evropa kao nagrada igračima ode niz vodu zbog jebenih 50 000, dabogda vam za lijekova trebalo, stoko seljačka!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 14:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pocrkali da Bog da , ali mislim da bi trebalo nesto ozbiljnije da se org. neki protesti nesto ne znam da se glas Borčevaca čuje ! PA nije relano da je sport u Banjaluci na najnizim granama

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 14:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
AJracbo je napisao:

Pocrkali da Bog da , ali mislim da bi trebalo nesto ozbiljnije da se org. neki protesti nesto ne znam da se glas Borčevaca čuje ! PA nije relano da je sport u Banjaluci na najnizim granama

Kakvi protesti? Ove sezone je samo na jednoj utakmici bilo preko 1000 ljudi.
Inače je ista grupa od 500 ljudi koji dolaze na svaku utakmicu.
A kad je dvorana puna, tad su tu mudonje i prepičke koje su došle da budu viđene.
E to je problem.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 14:28 
Pripravnik
Pripravnik

rasta_man je napisao:
AJracbo je napisao:

Kakvi protesti? Ove sezone je samo na jednoj utakmici bilo preko 1000 ljudi.
Inače je ista grupa od 500 ljudi koji dolaze na svaku utakmicu.
A kad je dvorana puna, tad su tu mudonje i prepičke koje su došle da budu viđene.
E to je problem.

To za ljude si upravu , al kad sam mislio na prosteste mislim na sve ljude kojima je Borac u srcu i kao RK KK i FK , sve ove godine nas kradu , nema sta ne rade od nas, al opet bolje je da 150 ljudi posalje neku poruku nego niko .....

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
чек чек снсд-еовац, европска такмичења се не исплате за РК Борац и ФК Борац, али за сељачко КК Поткозарје које је на улеб купу све утакмице заједно пратило 1000 људи се исплати?
исплате се милиони за рафтинге и кајаке и падобране али се ово не исплати?

дај немојте више шупљирати. јебе ми се за ваше личне интересе које остварујете преко те партије, али дај мало погледајте интерес Борца.
причамо о европском шампиону, не о неком тамо квази клубу.
срамота ме да читам шта пише неко са таквим ником.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
d.a. je napisao:
јебе ми се за ваше личне интересе које остварујете преко те партије, али дај мало погледајте интерес Борца.
причамо о европском шампиону, не о неком тамо квази клубу.

Мислим да су они доста пута показали да их уопште не интересује ништа под именом Борац и да је сулудо уопште коментарисати то. Да су хтјели само мало да се потруде за пишљивих 50000, могли су их за максимално сат времена скупити.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Како се ја лоше осјећам кад прочитам у новинама и на интернету овакве информације и као неко ко прати спорт стави се у позицију ових момака којима је то посао,једино што у животу раде,а тако се односе према њима и тако пролазе у клубу за који се свим срцем боре иако због многих ствари које им се дешавају не би им мого замјерити и да није тако..Жао ми је и због тог што је некима од њих та лига шампиона сан гдје би уз мало среће могли да играју против својих узора,а све им се то одузима због јебених 5000 км...Жао ми је и кад се само замислим на њиховом мјесту,момци гризу,боре се,кидају а немају ни јебен марке од тога.Ето прилике да се и исерем на сву ову власт,ову вјештачку дружаву и спонзоре и све који су требали обезбједити тај кеш,а за неке друге ствари имају и 10тоструко више пара да издвоје,јебо им пас матер.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2014, 16:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Borac u srcu je napisao:
Ташко je napisao:
Vjerovatno i ta Evropa donosi samo troskove pa su mudro procjenili da ne treba pomoci sa 25.000.

Ne ulazim u to šta su procjenili ali istina je tako nekako. Išli bismo na neki turnir za LŠ, platili troškove, ispali. Onda bi nas prebacili u neki drugi Kup u kome po pravilu dobijemo nekog zmaja odmah na početku, imamo opet troškove organizacije i puta i opet ispadnemo. Posjeta dvorani u Evropskim utakmicama ne sjećam se kada je bila nešto zavidna. I svi znamo da rukemtni evropski kupovi ne donose novac, i još ako nema posjete to su samo troškovi. Možda i bolje ovako, pod uslovom da se konstatno ulaže u stabilizaciju kluba dok ne dostignemo organizacioni nivo da možemo bez problema igrati i evropski kup i nadati se i nekom rezultatu a ne pred svaku utakmicu štrajk igrača i pitanje da li ćemo skupiti za put.

шта, треба да играмо само ако смо 100% сигурни да нешто освајамо??? јеси ли луд или нас само зајебаваш???

реци ми који то клуб на свијету послује са добитком, по народски речено у плусу? Ниједан!!!
Врхунски клубови имају власнике, газде које дају свој кеш јер га имају на бацање!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hm, samo političarite po temi, sunce vam vaše. Oladite malo temu od politike, i vratite se sportu. Ja sam govorio sa ekonomskog aspekta da je učešće u Evropi nama neisplativo i u situaciji u kakvoj smo, zaista je pitanje da li trebamo ulupavati novac u to. Nek dokaže neko da je isplativo i da će sigurno pun Borik popratiti te Evropske nastupe. Ne ulazim uopše u odluku da se ne dadne novac ali sam analizirao situaciju i sa drugog aspekta, bez primitivizma i šablonirane priče koju vritite u krug.
Ako smo kod velikana npr. KK Bosna ili Split su otišli u tri pm i oni su velikina, sa druge strane imamo Megu ili Cedevitu ili Spars ili Igokeu koje vode uspješni ljudi i primjer su kako uspješan klub treba da funkcioniše. Ne treba to kritikovati, nego se ugledati na uspješne modele i privući uspješne ljude u naš klub. Shvatite malo vrijeme u kojem smo. Pokušali su političariti u CZ i privući glasača nekom na silu izrežiranom titulom a uzgred zamagliti oči svima da je dug enorman pa ne ide.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Borac u srcu je napisao:
... sa druge strane imamo Megu ili Cedevitu ili Spars ili Igokeu koje vode uspješni ljudi i primjer su kako uspješan klub treba da funkcioniše. Ne treba to kritikovati, nego se ugledati na uspješne modele i privući uspješne ljude u naš klub.

Реци да се зајебаваш? Помислићу да си изашао из склоништа након 15 година и да не знаш шта се све дешава у нашем спорту :-?

Мени је уопште глупа та дилема "европа или не"? Наравно да су играчи па и ми навијачи заслужили као награду за добру сезону да се окушамо у Европи. Финансијски је то толико мизеран напор у односу на неке друге "манифестације"... па ми се овде расправљамо о неколико хиљада евра а људи се играју милионима у кањонима, сеоским дворанама и у авионима. О чему причамо? Рк Борац је један од највећих брендова бивше Југославије, најуспјешнији колкетив ове назови државе, далеко најсвјетлији примјер спорта у РС задњих година са резултатског аспекта, и један такав колектив нема подршку!!?
Треба да подржавам егзотичне водене спортове? Коме се рукомет не свиђа, има сваких пар мјесеци свјетско и европско првенство на дивљим водама па нек ужива, а таквих је јако мало у овом граду.
Ти колега помињеш Игокеу као позитиван примјер? Позитиван примјер чега, спорта? Предузетништва? Политике? Криминала?
Ти сеоски политички пројекти су и уништили колективе у БЛ и РС. Игокеа, Обарска, Црвена земља, Крупа, Лакташи...изградиш им стадионе и дворане, доведеш до највишег ранга, испуниш свој его и сан из младости и онда ти та играчка досади. А ти се Борче нагузи за пар хиљада евра. Мислиш да се Игокеи исплатио Еврокуп прошле године?

Најгора ствар је кад сами себе потцјењујемо, ми смо Борац, бићемо и опстаћемо, они су тренутно ту гдје јесу, сутра их неће бити. Да је морала и правде овде би сад причали о коефицијентима и могућим ривалима, домаћинству итд, а не једни другима причали о исплативости играња европе за једног европског првака.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 11:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Borac u srcu je napisao:
Hm, samo političarite po temi, sunce vam vaše. Oladite malo temu od politike, i vratite se sportu. Ja sam govorio sa ekonomskog aspekta da je učešće u Evropi nama neisplativo i u situaciji u kakvoj smo, zaista je pitanje da li trebamo ulupavati novac u to. Nek dokaže neko da je isplativo i da će sigurno pun Borik popratiti te Evropske nastupe. Ne ulazim uopše u odluku da se ne dadne novac ali sam analizirao situaciju i sa drugog aspekta, bez primitivizma i šablonirane priče koju vritite u krug.
Ako smo kod velikana npr. KK Bosna ili Split su otišli u tri pm i oni su velikina, sa druge strane imamo Megu ili Cedevitu ili Spars ili Igokeu koje vode uspješni ljudi i primjer su kako uspješan klub treba da funkcioniše. Ne treba to kritikovati, nego se ugledati na uspješne modele i privući uspješne ljude u naš klub. Shvatite malo vrijeme u kojem smo. Pokušali su političariti u CZ i privući glasača nekom na silu izrežiranom titulom a uzgred zamagliti oči svima da je dug enorman pa ne ide.

cuj vode uspjesni ljudi igokeu,daje nemoj srati!
reci mi da li bi rkb bio uspjesan da ima budyet kao igokea?svaka budala bi dovodila dobre igrace da ima toliko para!
sa druge strane,koji je to reper po kojem se yakljucuje da je igokea uspjesan klub!u cemu i po cemu???kosarkaska liga bh odron zesci gdje samo klinci igraju,dok su u aba ligi osim partiyana zvezde i cedevite svi klubovi u 5 deka.
smijesno je kad se kaze da je pitanje da li bi rkborac napunio dvoranu kada igra utakmice,a samo neka mi neko kaze koliko puta se napuni dvorana kada igokea igra?osim partiza i cz ona zjapi prazna a i tada dvorana nude puna jer ljudi dodju da vide beogradjane a ne igokeu!!!!
finale plej ofa u laktasima ne gleda 200 ljudi!

da je rk borac imao pola budzeta kao igokea zavrsila bi u 5 ekipa sehe!

i ono sto me najvise izbija u tvojoj licemjernosti-koji su to uspjesni ljudi koji guraju kes u onaj seljakluk!!?glavne reklame na dresu igokee su nova banka,nestro..........hocemo li se lagati i govoriti da su to sposobni ljudi nasli sponzore ili je glavni sef zaprijetio i naredio da svi oni moraju davati u klub iz aleksandrovca.

nije ni cudno sto sport umire kada vampir isisa sav kes iz okoline!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
da li ti bar pročitaš šta napišeš.
koliko si samo licemjeran i smješan.
sramota me što u niku uopšte imaš ime Borca. al bukvalno me sramota.

mi ovdje pričamo o interesima Borca, ne političarimo niti zastupamo bilo koju stranku kako ti radiš od prvog dana.
zato nemoj da prebacuješ lopticu i da budeš licemjeran.
nema potrebe, jasno je ovdje sve ljudima odavno. davno smo mi otvorili oči

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

d.a. je napisao:
da li ti bar pročitaš šta napišeš.
koliko si samo licemjeran i smješan.
sramota me što u niku uopšte imaš ime Borca. al bukvalno me sramota.

mi ovdje pričamo o interesima Borca, ne političarimo niti zastupamo bilo koju stranku kako ti radiš od prvog dana.
zato nemoj da prebacuješ lopticu i da budeš licemjeran.
nema potrebe, jasno je ovdje sve ljudima odavno. davno smo mi otvorili oči

Само ти немој о политичкој неутралности бога ти. Сва срећа па још дуго нећемо имати прилику уживати у благодетима вођења клубова, оних који су некад Борац држали на 15 мјесту лиге РС ...
Толико о политици. И немојте претварати тему клуба у политичке трибине, идите на неке политичке па тамо политичарите

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]