banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 19:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3343, 3344, 3345, 3346, 3347, 3348, 3349 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Apr 2014, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Мариновић: Издржали смо велики притисак (Видео)

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Одлично смо играли...
Али, Ханџић, Жижа и Суба су били испред осталих. Мајсторски одрађено.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Rudar pokušao od početka sa malo otvorenijom varijantom i dobio začas dva gola.
Handžiću treba bar još jedno krilo kao Đelmić u najboljem izdanju i imaćemo ubojit napad.
Subić je razvalio, pogotovo u prvom poluvremenu. Nema gdje ga nije bilo. Osim po cijeloj lijevoj strani, ponekad je bio i na desnoj strani, a često u sredini itd.
Treba spomenuti i Acu Radulovića, pa i Sinišu dujakovića koji zadnjih nekoliko partija igraju sasvim solidno. Žižović, Grujić, Đajić takođe.
Grahovac opet ispod svojih mogućnosti. Jedna dobra stvar, pa onda neka neshvatljivo loša. Često jeftino gubi lopte. Predragović nažalost odigrao u cjelini svoju najlošiju seniorsku utakmicu. Šteta, jer je ovo bila prava utakmica da postigne gol, rasterećenije uradi neke stvari itd. Uostalom, svako iskustvo se plaća. Ali znamo da može puno bolje, i on će brzo doći na svoje.
Ne znam šta Kunić namjerava da uradi sa sobom. Vidi se da je spor, ima koji kilogram viška, loše se postavlja.
Za malog Savića se ne može puno reći. Slično je igrao i prošlu utakmicu. Nije uradio ništa posebno, ali ni loše. Dobro je to da već sad dobija finu minutažu. Bravo za Vinka. Kamo sreće da je Starčević isto tako tretirao Predragovića.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 12:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Nov 2013, 12:28
Ja bih pored svih igraca pohvalio i Vinka. Vidi se da je radio sa ekipom... dosta duze drze loptu u nogama, ima i u igranih akcija a posebno mi se svidja kako kod protivnickih kornera svi stanu u 16-erac sa Subom na ivici spremnim da trci u kontru. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kitopsina je sve napisao, samo bi još da kažem da mi je žao što ona Grujićeva lopta u prvom poluvremnu bi prejaka, kad je lobom gurnu Fedoru, inače bi pao gol sigurno.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rekao bih još da je uživanje gledati kako Handžić igra pametno. Na prvi pogled bi se reklo da dobija skokove i ostale duele isključivo zbog svoje visine i snage, ali u stvari on se postavlja ispravno, uvijek je prvi na pravom mjestu, pa protivniku ostaje samo da mu skače na leđa, napravi faul nad njim, a što Handžić često koristi da jednostavno pusti loptu da propadne i da je onda u okretu pokupi, otrese igrača sa leđa i krene prema golu.
Na utakmici protiv Zrinjskog, koju je takođe odigrao sjajno, izradio je sebi takođe bar dvije situacije za šut slične onim sinoćnjim, ali je oba puta tukao u golmana. Sinoć je namjestio nišane. Svaka čast. Samo nastavi tako i tražiće te opet ozbiljniji klubovi kao na početku karijere.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
A niko ne spominje prečku :-D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ziza je ucutkao pljuvace. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nikada ugodni Mladen Zizovic, mekano stopalo iz Roge. :-D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
A niko ne spominje prečku :-D

Prečku i "UPRAVA NAPOLJE!".

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 16:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
A sad kad' su se kockice konacno poslozile iskreno bih volio da zadrzimo kostur tima za sljedecu sezonu.Ako Handzic ima do ljeta ugovor odma' produziti,kao i ostalima kojima istice.Osim Zurzinovu naravno.Na lejto nam je zadatak naci dobro,ubojito krilo i nekoga za klupe i mislim da bi mogli opet praviti dar mar po ovoj ligi kao proslu jesen. AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
tatamata je napisao:
Nikada ugodni Mladen Zizovic, mekano stopalo iz Roge. :-D

:lol:

Ziza je nikad mladji.
Trenutno je u cvijetu mladosti!

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
kitopsina je napisao:
Rudar pokušao od početka sa malo otvorenijom varijantom i dobio začas dva gola.
Handžiću treba bar još jedno krilo kao Đelmić u najboljem izdanju i imaćemo ubojit napad.
Subić je razvalio, pogotovo u prvom poluvremenu. Nema gdje ga nije bilo. Osim po cijeloj lijevoj strani, ponekad je bio i na desnoj strani, a često u sredini itd.
Treba spomenuti i Acu Radulovića, pa i Sinišu dujakovića koji zadnjih nekoliko partija igraju sasvim solidno. Žižović, Grujić, Đajić takođe.
Grahovac opet ispod svojih mogućnosti. Jedna dobra stvar, pa onda neka neshvatljivo loša. Često jeftino gubi lopte. Predragović nažalost odigrao u cjelini svoju najlošiju seniorsku utakmicu. Šteta, jer je ovo bila prava utakmica da postigne gol, rasterećenije uradi neke stvari itd. Uostalom, svako iskustvo se plaća. Ali znamo da može puno bolje, i on će brzo doći na svoje.
Ne znam šta Kunić namjerava da uradi sa sobom. Vidi se da je spor, ima koji kilogram viška, loše se postavlja.
Za malog Savića se ne može puno reći. Slično je igrao i prošlu utakmicu. Nije uradio ništa posebno, ali ni loše. Dobro je to da već sad dobija finu minutažu. Bravo za Vinka. Kamo sreće da je Starčević isto tako tretirao Predragovića.

znalo se da ce rudar morati krenuti otvoreno, jer im ne bi puno znacio ni jedan bod, morali su ici na pobjedu, nama se otvorilo i dali smo golove u pravom trenutku...
slazem se za grahovca, u drugom dijelu sezone je puno rezervisan, i to se vidi na terenu... mislim da je to prvenstveno psihicki (da li mu je receno da se cuva povreda, da ne forsira, ne znam), a on bi trebalo da nam bude vodja ekipe...
zato subic i grujic igraju fantasticno, svaka cast onome ko je predlozio da se dovede djajic u Borac, momak je rodjeni stoper i pred njim je svijetla karijera... dosta se popravio i dujakovic, zizovic standardno dobar, a handzic je pokazao da je on ona vrsta "lucidnog" stopera, tj. igra sa lakocom, zeza se na terenu a daje golove, stakica je ubio u pojam :)
ne bih ni zaboravio radulovica koji se solidno snalazi na desnom krilu iako je to daleko od njegove prirodne pozicije (eto jos prilike za stefana dujakovica kad se oporavi, jer se zurzinov stvarno pokazao katastrofalno do sad)

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 17:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Velika vecina igraca je nezadovoljna trenutnim stanjem u klubu tako da umjesto sto neko rece razmisljamo kako da sacuvamo kostur ekipe,ne treba da nas zacudi ako se i ovo sto valja od igraca raspe na 100 strana1
ljudi ih konstantno vuku za nos i zaj.ebavaju ali neke stvari nisu za forum tako da....

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 21:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Ja sam pisao to za kostur ekipe.Ako sacuvamo ove na okupu uz par pojacanja titula je sigurna iduce sezone.U to ne sumnjam!

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka

pinkara je napisao:
Velika vecina igraca je nezadovoljna trenutnim stanjem u klubu tako da umjesto sto neko rece razmisljamo kako da sacuvamo kostur ekipe,ne treba da nas zacudi ako se i ovo sto valja od igraca raspe na 100 strana1
ljudi ih konstantno vuku za nos i zaj.ebavaju ali neke stvari nisu za forum tako da....

reci javno jbt nek se zna

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Не знам шта је у питању тачно, али мислим да не треба све да се износи јавно, познато је ваљда да има и уљеза на форуму који само чекају да прочитају такве ствари да могу да се наслађују. Како рече пинкара, није све ни за јавни дио.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 22:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
Za pocetak, para nema a svi oni igraju za platu, tako da...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka

ilic rece da ce od sad sve u klubu biti transparentno...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 22:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
i del boy je 100 puta rekao da ce sledece godine u ovo doba biti milioner...............

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3343, 3344, 3345, 3346, 3347, 3348, 3349 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]