kitopsina je napisao:
Rudar pokušao od početka sa malo otvorenijom varijantom i dobio začas dva gola.
Handžiću treba bar još jedno krilo kao Đelmić u najboljem izdanju i imaćemo ubojit napad.
Subić je razvalio, pogotovo u prvom poluvremenu. Nema gdje ga nije bilo. Osim po cijeloj lijevoj strani, ponekad je bio i na desnoj strani, a često u sredini itd.
Treba spomenuti i Acu Radulovića, pa i Sinišu dujakovića koji zadnjih nekoliko partija igraju sasvim solidno. Žižović, Grujić, Đajić takođe.
Grahovac opet ispod svojih mogućnosti. Jedna dobra stvar, pa onda neka neshvatljivo loša. Često jeftino gubi lopte. Predragović nažalost odigrao u cjelini svoju najlošiju seniorsku utakmicu. Šteta, jer je ovo bila prava utakmica da postigne gol, rasterećenije uradi neke stvari itd. Uostalom, svako iskustvo se plaća. Ali znamo da može puno bolje, i on će brzo doći na svoje.
Ne znam šta Kunić namjerava da uradi sa sobom. Vidi se da je spor, ima koji kilogram viška, loše se postavlja.
Za malog Savića se ne može puno reći. Slično je igrao i prošlu utakmicu. Nije uradio ništa posebno, ali ni loše. Dobro je to da već sad dobija finu minutažu. Bravo za Vinka. Kamo sreće da je Starčević isto tako tretirao Predragovića.
znalo se da ce rudar morati krenuti otvoreno, jer im ne bi puno znacio ni jedan bod, morali su ici na pobjedu, nama se otvorilo i dali smo golove u pravom trenutku...
slazem se za grahovca, u drugom dijelu sezone je puno rezervisan, i to se vidi na terenu... mislim da je to prvenstveno psihicki (da li mu je receno da se cuva povreda, da ne forsira, ne znam), a on bi trebalo da nam bude vodja ekipe...
zato subic i grujic igraju fantasticno, svaka cast onome ko je predlozio da se dovede djajic u Borac, momak je rodjeni stoper i pred njim je svijetla karijera... dosta se popravio i dujakovic, zizovic standardno dobar, a handzic je pokazao da je on ona vrsta "lucidnog" stopera, tj. igra sa lakocom, zeza se na terenu a daje golove, stakica je ubio u pojam

ne bih ni zaboravio radulovica koji se solidno snalazi na desnom krilu iako je to daleko od njegove prirodne pozicije (eto jos prilike za stefana dujakovica kad se oporavi, jer se zurzinov stvarno pokazao katastrofalno do sad)