banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 19:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2014, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ma nema šta goriti ili ne goriti, meni nije jasno kakav sastav treba grobarima da kažu da su favoriti pošto je ovo ofiranje autsajdera so last year. Ako Bogdanović, Pavlović, Lovrenj, Bertans, Tepić+eventualno Kinsi i Vujošević na klupi nisu dovoljni da se neko nazove favoritom u ABA ligi onda ne znam stvarno.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 14:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kolega,priznaćeš da je to što pišeš opasan rikverc...prije mjesec dana,jedino je forumaš @šlager pisao da je sve neizvjesno,osim da će partizan osvojit prsten :wink: ......al zato u fudbalu,zabija darko lazović,kao jojić,u 90+,kad najviše boli! 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ne znam na koga si mislio :)
Ja očekujem da mi njih otresemo momački, nadao sam se i kad su oni imali zvijeri a mi skupljali košarkaše sa biroa a da se ne nadam sad kad su šanse egal. Samo me nervira ovo pravljenje alibija. Vujošević je doktorirao na tu temu kako da najočekivanije pobjede predstavi kao podvig, kontao sam da je to samo njegova bolest, al mi je jadno vidjeti da ima ljudi koji se primaju na te priče. Pa ne igraju oni u NBA već u ABA, liga gdje Cibona sa 7 igrača dolazi na F4, u takvoj konkurenciji se Partizan predstavlja kao velikomučenik, pa šta ovi iz Cibone onda trebaju reći.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Elvis Presley je napisao:
Kakva losa selekcija pobogu, vec drugi treci put citam ovu glupost? Kakva losa selekcija kada se u jednoj ekipi povrijedi 5-6 standardnih prvotimaca, pa ko jos racuna na to da ce mu se mozda povrijediti 5 standardnih igraca pa eto, odoh ja napraviti malo bolju selekciju...

Da ce titula nekog drugog tima biti manje vrijedna ako je osvoje nece, ali likovanje na toj tituli i likovanje nad nesto losijom igrom Partizana ove sezone moze doci samo od napacenih likova koji ne zele da priznaju da bi stvari bile mnogo drugacije da je Partizan kompletan.

Прво, није се повриједило 5-6 првотимаца, већ тројица. Од тога, један (Бертанс) у прошлој сезони, дакле знало се да је повријеђен и да се на њега не може рачунати до завршнице сљедеће сезоне, а други (Вестерман) практично на почетку сезоне. Дакле, једино је Милосављевићева повреда била у најнезгоднијем тренутку. Времена да се паметно размисли о замјенама је било. Уз то, скева је прилично у праву, тренутне алтернативе су можда и боље од повријеђених играча. А кад евролигашка екипа са очигледним претензијама да не буде фењераш има три скоро неупотребљива центра, ма колики они бивши таленти или потенцијали били, то је лоша селекција и ништа друго, и то није глупост већ истинита чињеница.

Мени се тражење алибија не свиђа, као ни то што Вујошевић постаје већи од клуба. Можда је то све дио његове стратегије, али ме све то подсјећа на разлоге због којих презирем Муриња, иако са аспекта професионалног спорта као савременог еквивалента гладијаторских борби, потпуно могу да разумијем употребу свих тих средстава.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 22:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
skeva je napisao:
Na ovo treba dodati da ste sa pocetka sezone sticajem nesretnih okolnosti (povreda) u sustini i pojacali sastav.
Vesterman<Tepic (koliko god smijesno bilo nekim ljudima)
Milosavljevic<Pavlovic (NBA igrac, ono sto Dragan nikad nece biti)
Kinzi-sta reci, kad neko ima 15-20 poena u rukama ne treba trositi rijeci.
Bertrans-buduci NBA igrac
Lovernj-buduci NBA igrac
Bogdan-buduci NBA igrac
Veliki talenti svog vremena, Musli, Gagic, Milutinov. Dalo prospekt za buducnost.

Vujosevic ako sa ovim ne moze uzeti ABA neka se samoubije a i vi koji ga velicate. :wink:

Druže, vrlo rado bih ovakvog Pavlovića mjenjao za onakvog Milosavljevića pred ovaj završetak sezone. To se ne može porediti. Drugo,najveći favorit pred F4 je "crvena zvezda" i tu je kraj svake priče.Ako ove godine ne uzmete ABA ligu nakon svih napora gdina Čovića,onda ste stvarno u belaju.
Ja lično ću biti prezadovoljan da izborimo finale i EL iduće godine,sve preko toga je čist ćar.
Nakon ovakve sezone to je realnost...Bilo bi interesantno vidjeti druge timove na šta bi ličili da ih je sve ovo snašlo u jednoj takmičarskoj sezoni.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Вала то потенцијално финале између Звезде и Партизана нећу ни гледати. Лажем, хоћу, али сад је баш везе. Трофеј малтене ништа и не значи :( Некад је трофеј носио бодове за А лиценцу, а данас нога у дупе. Битније полуфинале од финала, то ниђе нема на земаљској кугли.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 22:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nemoj tako Bobane... :D ABA je spas za nas...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

što Bobane :lol: :lol: :lol: :lol: ne kontam :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma fora iz "kako je propao RNR"... "Boban i Krambabuli panč"... :D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg, velike sanse da cemo opet imaju 2 ekipe u EL i sledece sezone zbog toga.
Kontam da se i u buducnosti treba dogoditi neko cudo pa da barem jedna nasa ekipa ne igra EL..

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Максимилијан je napisao:
skeva je napisao:
Na ovo treba dodati da ste sa pocetka sezone sticajem nesretnih okolnosti (povreda) u sustini i pojacali sastav.
Vesterman<Tepic (koliko god smijesno bilo nekim ljudima)
Milosavljevic<Pavlovic (NBA igrac, ono sto Dragan nikad nece biti)
Kinzi-sta reci, kad neko ima 15-20 poena u rukama ne treba trositi rijeci.
Bertrans-buduci NBA igrac
Lovernj-buduci NBA igrac
Bogdan-buduci NBA igrac
Veliki talenti svog vremena, Musli, Gagic, Milutinov. Dalo prospekt za buducnost.

Vujosevic ako sa ovim ne moze uzeti ABA neka se samoubije a i vi koji ga velicate. :wink:

Druže, vrlo rado bih ovakvog Pavlovića mjenjao za onakvog Milosavljevića pred ovaj završetak sezone. To se ne može porediti. Drugo,najveći favorit pred F4 je "crvena zvezda" i tu je kraj svake priče.Ako ove godine ne uzmete ABA ligu nakon svih napora gdina Čovića,onda ste stvarno u belaju.
Ja lično ću biti prezadovoljan da izborimo finale i EL iduće godine,sve preko toga je čist ćar.
Nakon ovakve sezone to je realnost...Bilo bi interesantno vidjeti druge timove na šta bi ličili da ih je sve ovo snašlo u jednoj takmičarskoj sezoni.

Uci ce u suterski ritam Pavlovic a tada mu Milosavljevic nece biti ni do koljena. Jedino o cemu mozemo pricati je voljni momenat Pavlovica i kurcobolja koja kod njega definitivno postoji.

Ovo sto pises da smo u belaju ako ne osvojimo, ne slazem se nikako. Bitno je uci u Evroligu, samo je to bitno. Ako to uradimo, sledece sezone imamo kostur, za godinu dana starije mlade talente koji ce biti bolji, Djenku i Jaku a najvjerovatnije i Nelsona od stranaca(pasos Nelsonu najvjerovatnije ide pa je on stranac manje), vjerovatno bolju opciju na 4-5 od Tadije, ubitacno krilo, Bobija i Raska na 5 a ako jedan otpadne onda jos neku bolju zvijerku. Imamo dobrog trenera, stabilne finansije, odlican marketing, dobru zaledjinu, infrastrukturu, omladinsku skolu sa velikim talentima... Ne vidim ja tu belaja, ni sledece godine a ni u buducnosti.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 22:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kakav kostur ti spominješ? Koji su se to mladi igrači dokazali ove sezone 8a i prošle)? Sve se svodi na skupe strance i iskusne domaće igrače...Prostora za napredak i nadogradnju ekipe nigdje. Kakve koristi prvi tim ima od te čuvene Čovićeve škole košarke? Gotovo nikakve...mladi popunjavaju 12...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Popokatepetl je napisao:
Kakva losa selekcija pobogu, vec drugi treci put citam ovu glupost? Kakva losa selekcija kada se u jednoj ekipi povrijedi 5-6 standardnih prvotimaca, pa ko jos racuna na to da ce mu se mozda povrijediti 5 standardnih igraca pa eto, odoh ja napraviti malo bolju selekciju...

Da ce titula nekog drugog tima biti manje vrijedna ako je osvoje nece, ali likovanje na toj tituli i likovanje nad nesto losijom igrom Partizana ove sezone moze doci samo od napacenih likova koji ne zele da priznaju da bi stvari bile mnogo drugacije da je Partizan kompletan.

Прво, није се повриједило 5-6 првотимаца, већ тројица. Од тога, један (Бертанс) у прошлој сезони, дакле знало се да је повријеђен и да се на њега не може рачунати до завршнице сљедеће сезоне, а други (Вестерман) практично на почетку сезоне. Дакле, једино је Милосављевићева повреда била у најнезгоднијем тренутку. Времена да се паметно размисли о замјенама је било. Уз то, скева је прилично у праву, тренутне алтернативе су можда и боље од повријеђених играча. А кад евролигашка екипа са очигледним претензијама да не буде фењераш има три скоро неупотребљива центра, ма колики они бивши таленти или потенцијали били, то је лоша селекција и ништа друго, и то није глупост већ истинита чињеница.

Мени се тражење алибија не свиђа, као ни то што Вујошевић постаје већи од клуба. Можда је то све дио његове стратегије, али ме све то подсјећа на разлоге због којих презирем Муриња, иако са аспекта професионалног спорта као савременог еквивалента гладијаторских борби, потпуно могу да разумијем употребу свих тих средстава.

Svi odjednom treneri vrhunski.
Alternative bolje od povrijedjenih prvotimaca. Ono, samo dovedes lika iz picke materine u tim i to je to, bacis mu loptu i on ce zablistati samo zato sto neko u svojoj glavi misli da je individualno bolji igrac. Pricamo o jebenoj kosarci, sportu u kojem je individualni kvalitet jako malo bitan.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

. Pricamo o jebenoj kosarci, sportu u kojem je individualni kvalitet jako malo bitan.

Elaboriraj ovo, na šta tačno misliš?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ех, сад, немој и ти софизме просипати. Један "лик из п. м." је "случајно" прошао Партизанову школу и не би требало да има превише проблема да се уклопи, други је преискусни НБА играч који не би требало да има проблема да се уклопи било гдје. Не вјерујем да се било ко прави тренером овдје, али исто тако не треба ни тај позив мистификовати као што Вујошевиће покушава, нити ситуацију у Партизану приказивати тежом него што то јесте. Наравно да би било сјајно да се нико није повриједио, али мени онај "гат филинг" све вријеме говори да некако то није главни разлог што тим игра 30% слабије него што реално може.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Naravno da ima i do loše selekcije. Pa mi cjelu sezonu igramo bez klasičnog plejmejkera i bez centara. Ona dva balvana ne računam,Milutinov još može proći kao mlad i talentovan...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
. Pricamo o jebenoj kosarci, sportu u kojem je individualni kvalitet jako malo bitan.

Elaboriraj ovo, na šta tačno misliš?

Pricam o tome da nikad kosarkasku utakmicu ne moze odluciti jedan covjek. Fudbalsku moze.
Dovoditi 3-4 zamjene za povrijedjene prvotimce je sve samo ne lagan posao. A prica o uklapanju obuhvata i uklapanje uigranog tima na novog igraca, a ne samo njegovo uklapanje u igru tima.
Zasto bi iko razmisljao o selekciji igraca kada se Bertans povrijedio? Imali su igrace koji pokrivaju tu poziciju. Da su se centri ovako ispovrijedjivali prihvatio bih argument lose selekcije jer je ionako ta pozicija u ovom timu najlosija. Ovako, nidje veze.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Један човјек не може одлучити утакмицу ? Иситина за вољу не може дати све поене, али да може одлучити утакмицу и те како може. Примјера има сепет, задњи је трица Богдана против Макабија. Фудбал и кошарка су два дијаметрално супротна спорта.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne pricam o zadnjem napadu niti o jednom potezu. Neko moze uci zadnji napad i dati pobjednicki kos a da mu to budu jedini poeni na mecu i kao on je sam pobjedio protivnika?

Jesu 2 suprotna sporta ali individualni kvalitet vise dolazi do izrazaja u fudbalu, iako, paradoksalno, u fudbalu tim broji duplo vise igraca u odnosu na kosarku pa bi logican zakljucak bio da je timska igra bitnija u fudbalu. Ali nije.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U NBA redovno jedan igrac odluci utakmicu :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]