Elvis Presley je napisao:
Kakva losa selekcija pobogu, vec drugi treci put citam ovu glupost? Kakva losa selekcija kada se u jednoj ekipi povrijedi 5-6 standardnih prvotimaca, pa ko jos racuna na to da ce mu se mozda povrijediti 5 standardnih igraca pa eto, odoh ja napraviti malo bolju selekciju...
Da ce titula nekog drugog tima biti manje vrijedna ako je osvoje nece, ali likovanje na toj tituli i likovanje nad nesto losijom igrom Partizana ove sezone moze doci samo od napacenih likova koji ne zele da priznaju da bi stvari bile mnogo drugacije da je Partizan kompletan.
Прво, није се повриједило 5-6 првотимаца, већ тројица. Од тога, један (Бертанс) у прошлој сезони, дакле знало се да је повријеђен и да се на њега не може рачунати до завршнице сљедеће сезоне, а други (Вестерман) практично на почетку сезоне. Дакле, једино је Милосављевићева повреда била у најнезгоднијем тренутку. Времена да се паметно размисли о замјенама је било. Уз то, скева је прилично у праву, тренутне алтернативе су можда и боље од повријеђених играча. А кад евролигашка екипа са очигледним претензијама да не буде фењераш има три скоро неупотребљива центра, ма колики они бивши таленти или потенцијали били, то је лоша селекција и ништа друго, и то није глупост већ истинита чињеница.
Мени се тражење алибија не свиђа, као ни то што Вујошевић постаје већи од клуба. Можда је то све дио његове стратегије, али ме све то подсјећа на разлоге због којих презирем Муриња, иако са аспекта професионалног спорта као савременог еквивалента гладијаторских борби, потпуно могу да разумијем употребу свих тих средстава.