banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 08:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3313, 3314, 3315, 3316, 3317, 3318, 3319 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 25 Mar 2014, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Markovic trazi raskid ugovora na stetu kluba

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 12:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
Cosa Nostra je napisao:
Markovic trazi raskid ugovora na stetu kluba

Problem je sto to mora ici na stetu kluba ukoliko ne bude sporazumno.On nije nacinio povredu radne obaveze definisane Ugovorom, te stoga ukoliko se zeli raskid Ugovora on mora ici na stetu jedne strane a to je Borac.Da je on pristao na sporazuman raskid, odavno bi bio u Bg-u ali naravno nece sporazum vec na stetu kluba kako naplatio Ugovorom definisana prava.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
logično i očekivano

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 12:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
đe onaj vlakanje,koji ne piše godinama ovdje,pa onda dođe i kaže nema oprosta!!! :D

ajd ne zajebavajte više,ponizili ste ga maximalno,skinuli skoro golog,izvinio se pet puta,šta još treba da se naguzi da ga karamo?? 8)

post je,vrijeme kad mi Srbi,hrišćani opraštamo i mnogo veće grijehe.....gordost i ponos su najveći grijesi u hrišćanstu,nemoj da ovaj jadni borac iz svog dzepa plaća našu gordost i ponos...

joj šta smo mi sve opraštali...tončo jakvljević spakuje kofere,i vrati se iz BG u BL dan prije najvažnije utakmice u istoriji kluba,boli ga q.. :angry4: :angry4: ...mi se ježili,al oprostimo ....

zato fino,smirite malo to,dovedite ga meni da mu opalim jednu klepku i nek igra protiv sarajeva... :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ко нас јебе кад немамо пола године јебене управе.
није се могла донијети одлука о дисциплинском кажњавању и говедо послати са тренером пјетлића да тренира у оном блату до кољена.
гдје је сада наш спасилац илић?
круна је ту одрадио мајсторски тал са менаЂером

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 13:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kazniš ga iznosom koliko treba da ga klub isplati za raskid, pošteno...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 14:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Za sta da ga kazne kad nema povrede radne obaveze po Ugovoru o radu?Domen navijaca ne spada u Ugovorne obaveze.Ako su od starta mislili da raskinu ugovor sa njim, tj ako su presjekli da je on zavrsena prica to su morali mnogo pametnije da urade(mislim na upravu)...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 14:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
sinedf je napisao:

Za sta da ga kazne kad nema povrede radne obaveze po Ugovoru o radu?Domen navijaca ne spada u Ugovorne obaveze.Ako su od starta mislili da raskinu ugovor sa njim, tj ako su presjekli da je on zavrsena prica to su morali mnogo pametnije da urade(mislim na upravu)...

za loše rezultate, izmisliš nešto ako treba, na kraju valjda je i sam svjestan da za njega ovdje nema budućnosti, ne trenira sa ekipom, nema utakmica, za tri plate koje će uštipiti na ovaj način, uništiće sam sebi sledeću sezonu, pauza igraču nikad nije donijela ništa dobro...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinedf je napisao:
(mislim na upravu)...

коју управу :lol:
ми немамо управу, чекамо је ко озебло сунце!
ваљда ћемо је дочекати 31. мада колико видим крупањски шериф није задовољан финансијским аранжманом.
очекивао је за себе већи колач.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 14:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

sinedf je napisao:

za loše rezultate, izmisliš nešto ako treba, na kraju valjda je i sam svjestan da za njega ovdje nema budućnosti, ne trenira sa ekipom, nema utakmica, za tri plate koje će uštipiti na ovaj način, uništiće sam sebi sledeću sezonu, pauza igraču nikad nije donijela ništa dobro...

Momak vjerovatno nije tolilo glup da se odrekne zagarantovanog novca gledajuci sa njegovog aspekta.Ne mozes ti izmisljati stvari, znaci momak se redovno pojavljuje na treninzima, znaci ispunjava obaveze iz Ugovora itd.Da me ne shvatis pogresno i ja sam za to da se Ugovor prekine ali nisam uopste iznenadjen kako je to amaterski odradjeno od ljudi iz kluba sta god oni predstavljali i kako god se zvali...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 14:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

evo,da poput najvećeg narcisa malo citiram sam sebe,čisto da vidite koliko sam ja pametan,i kako nikad nisam general poslije bitke :lol: :lol: ....post je od Sv Save ove godine,27 januara,i sam se sebi divim kako sam predvidio sve ove aktuelne teme,grahovac,evropa,draško ilić....

viewtopic.php?f=79&t=50344&start=64380

GRAHOVAC

Citiraj:
sa profesionalne starne bi mu sigurno bilo bolje da ga borac proda tamo...više bi ga cijenili neuporedivo...ovdje je uvijek bilo priča kako ga gura ovaj,onaj manager,kako je bolji od njega prvo sakan,pa aco radulović,ivetić,pa kurta i murta,pa kako porodica prodaje imanje da bi gurala njegovu karijeru...iako je bio kapiten bh u svim uzrastima,od pjetlića,pionira,kadeta,juniora,iako je igrao kod svih trenera od zukanovića pa nadalje,ovdje je bila priča kako on igra za u 21 samo zato što je selektor vlado jagodić :( :( ...ipak,ljudima iz sarajeva to ne smeta da dođu sa parama,jer vide da je on dao golove i španiji i njemačkoj u21,da je stavio u mali dzep leitnera koji igra za prvi tim borusije dortmund,jednostavno vide potencijal u njemu,igrača koji bi bio okosnica novog,evropskog sarajeva..ali nije to samo banjalučka specifičnost,davno su pametni ljudi rekli da je najteže biti prorok u svom selu....doduše,bilo je i pretjerivanja u drugom pravcu,npr za mene je on uvijek bio najbolji,i kad nije...iako svako dobronamjeran vidi da on baš ima smisla za fudbal,pregled igre,pas,šut,da trči kao lud i može dvije utakmice odigrati odjednom,ipak ostaje činjenica da on m ora popraviti duel igru,ako hoće da postane ozbiljan igrač za ozbiljnu ligu..
....i možda i najvažnije,iz šamionskog (ili bar vicešampionskog sarajeva),ogromne su mu šanse da ode u brazil,ako odigra na nivou kao i dosad,i ako ga povrede mimoiđu..pozicija zadnjeg veznog je ubjedljivo najdeficitarnija u bh reprezentaciji...elvir rahimić je bio strašan igrač,ali sa 38 godina se ne igra fudbal na tako visokom nivou...alternativa je zahirović,a ko imalo prati fudbal,zna da je za njega grahovac u svim selekcijama bio doktor fudbala...ako se tome doda da je i selektor sušić igračka legenda sarajeva,lako je zaključiti da su mu šanse za brazil baš velike otuda,a iz našeg borca bi baš teško vidio SP...iz svega navedenog,vidi se da treba najviše INSISTIRATI da borac dobije procenat od budućeg transfera,jer to bi mogle biti baš velike pare...čak više insistirati na tome,nego se cjenjkati oko nekih 50-tak hiljada maraka gore-dole...bez tog procenta,treba dobro izvagati da li ga uopšte prodavati,jer možda bi borac više para dobio kao onu naknadu za treniranje po uefinim tablicama,nego što je fixna vrijednost transfera!

EVROPA

Citiraj:
moje mišljenje je da mi jako male šanse za evropu imamo ove godine,i sa grahovcem i bez njega,zato je bolje uzeti pare i krpiti ove najurgentnije stvari,da nas bar ne tuže i ne suspenduju pred svaku utakmicu...kažem,teško ćemo u evropu,jer kad se pogleda stanje u kupu i prvenstvu,skoro je izvjesno da će se opet kao i lani,morati biti treći da bi se izborila evropa...bez obzira na ovaj dream team sarajeva koji će dominirati u godinama koje dolaze,koji će imati i jako zapažene nastupe u evropi,mislim da će ipak i ovog puta prvak biti željezničar,jer ovaj raspored kao da je pravio amar osim lično :D :D ...sarajevu čak ni pobjeda u derbiju neće donijeti titulu,jer iaju gostovanja kod nas,pa u zenici,itd,a ja uopšte ne vidim gdje će željezničar izgubiti i bod...preostaju im gostovanja njima "prijateljskim" klubovima rudaru,radniku,olimpiku,veležu i leotaru!!...kod kuće im je malo teže,ali uz uigran tim,malo sudije,malo publiku koja najbolji pritisak radi u ovoj ligi,pobjediće i te utakmice,kako tako osim sarajeva...znači,ako uzmemo da su ta dva prva mjesta skoro izvjesno rezervisana za sarajevske klubove,teško je povjerovati da ćemo mi biti baš odmah iza njih,jer se svi ostali zasad mnogo ozbiljnije spremaju od nas...onako jak olimpic,sad još pojačan zebom i sesarom,pa široki i zrinjski koji su sačuvali ekipe i dodatno se pojačali brazilcem,pa stevom nikolićem,a kojima uz to još i gostujemo...kažem,jako,jako teško ćemo i na terenu do evrope,skoro nemoguća misija...ipak,sviđa mi se kako jović razmišlja,on se čak ni titule ne odriče,a evrope pogotovo!

DRAŠKO ILIĆ

Citiraj:
što se ostalih događanja u našem klubu tiče,mene sve neodoljivo podsjeća na događaje od prije tačno godinu dana..isto ovako su mrljavili,16 puta odgađali skupštinu,da bi kasnije radulj svaki intervju započinjao sa "mi smo klub preuzeli 1.aprila,kad je rok za licenciranje već bio istekao... :( ..."....ali eto,nisam ove godine nešto ni opterećen evropom,pa se i ne nerviram zbog toga....jedino me može sjebati ako se opet nešto naglo pojačamo,pa se opet naložim na rezultat...ali,nije meni rezultat nikad ni bio u prvom planu,u suprotnom bih navijao za barcelonu

da čujem,imal ko pametniji,ili će odsad bit dovoljan šlagerov osvrt na polusezonu,pa da znamo šta nas čeka? 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

све се то дало наслутити. не треба бити неки пророк, треба само активно пратити Борац пар сезона и видјети матрицу понашања.
и све стоји, сем за Граховца.
он не да није квалитет за Бразил, него је свјетлосну годину далеко од њега.
за тебе је он и даље најбољи.
за мене је неко за кога се говорило да је талентован али је једноставно остао на том нивоу и никада није направио искорак.

најсретнији би био кад би ме он сам демантовао колико у суботу и одиграо утакмицу живота.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Fulao si podebolo , jer nece ni zeljo a ni sarajevo osvojit ligu , cak dva prva mjesta rezervisan za hercegovce .
Gledam cetiri kluba iz Srpske zadnja na tabeli ....

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 15:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kristijan borik je napisao:
Fulao si podebolo , jer nece ni zeljo a ni sarajevo osvojit ligu , cak dva prva mjesta rezervisan za hercegovce .
Gledam cetiri kluba iz Srpske zadnja na tabeli ....

kristijane,to samo tako izgleda sad kad ih je ŠB odučio od fudbala :wink:

pogledaj željezničarov raspored i samo će ti se reć ko je novi-stari prvak 8)

jedsino se slažem s tobom da je ŠB jedno 4 puta bolja ekipa od njih!

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Schlager je napisao:
ja uopšte ne vidim gdje će željezničar izgubiti i bod...preostaju im gostovanja njima "prijateljskim" klubovima rudaru,radniku,olimpiku,veležu i leotaru!!...kod kuće im je malo teže,ali uz uigran tim,malo sudije,malo publiku koja najbolji pritisak radi u ovoj ligi,pobjediće i te utakmice,kako tako osim sarajeva...

mislim da bi lako njihov derbi u predzadnjem kolu mogao odlucivati prvaka

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma najviše će ih pogurat ova naša subotnja pobjeda od 2-1,nakon koje će pobjeći sarajevu na tri boda jer dobijaju lagano u trebinju.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka

Upitan derbi Borac – Sarajevo
http://wap.mtel.ba/preview_story/256542/

"Ovo je javni poziv, apel da se u naredna dva-tri dana pojavi neko da uplati sredstva koja moramo da platimo..."

a mi hocemo u evropu... :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 16:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Nov 2013, 12:28
Trebalo je da sacekaju bar petak... ne znam zasto je Drasko ovako rano zatrazio da NEKO uplati sredstva. :(

Pa jebem ti zivot, sto nisi preuzeo kormilo i formirao upravu prije nekoliko mjeseci i poceo traziti pare, kao tad nije znao da necemo moci vise praviti reprograme? Na kraju ce pricati kako ga niko nije htio na toj poziciji. Sve se bojim da bi nas i Abramovich iscupao, a kamoli on. Jadni mi i nas sport.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 17:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

šta su vama prve asocijacije kad pročitate ovakve stvari?..meni samo dvije stvari padaju na pamet

a-zatvor za one koji su doveli do ovakvih dugova

b-igokea

iako sam se maloprije hvalio da sam pametan,ovdje nisam..jer osim te dve stvari ništa dugo meni ne pada na pamet kao asocijacija :( ....igokea zato što zbog njih niko nema pristup ozbiljnim sponzorima,nijedan drugi klub..

a onda kad pročitam u Glasu da će Banjaluka u ovoj 2014 biti domaćin čak tri prestižna takmičenja,svjetskog prvenstva u padobranstvu,evropskog u raftingu,i svjetskog u kajaku,jedini poriv mi je da ugasim komp i ne dođem na net do ujutro,dok se nešto ne rasplete :( :(

čujemo se sutra :( :(

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka

ovo pod (a) se nikad nece desiti, to znas i sam...
a igokeu mrzim, blago receno... i to samo zato sto su unistili Borac, da bi ozivjela igokea

a jesu i zapeli za ovaj rafting i kajak, kao da je nas Vrbas jedina rijeka na svijetu :)
mogu samo misliti koje se pare tek tu valjaju, u organizaciji tih prvenstava

Prikačeni fajlovi:
1314_borac-leotar_3.jpg
1314_borac-leotar_3.jpg [ 220.25 KiB | Pogledano 294 puta ]

Poslednji put menjao davorr3 dana 25 Mar 2014, 17:26, izmenjena samo jedanput
Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3313, 3314, 3315, 3316, 3317, 3318, 3319 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]