dtb_pro je napisao:
Milan je napisao:
Ovaj....preporuka za telefon?
Hvala unaprijed...sa fush win xp-a saljem, i puc puc mi sto nije regularan...
Nokia je nekad držala primat u "običnim" mobilnim telefonima na kojima je ekran služio da prikaže sliku, a tipke služile da bi se vršio unos broja/teskta. Ovo kao napomena i Schlager-u da zna. Ali Samsung je i to polako preuzeo. To čisto informacije radi.
Ovako brzinski kad pregledam m:tel-u recimo našao sam ovo:
http://www.mtel.ba/eshop-privatni/Telef ... -S3572/345a na njega se valjda mogu instalirati tebi potrebne aplikacije (neko stručniji će da potvrdi/opovrgne) pa bi mogao da nađeš nekoga da ti ga nabavi u m:tel-u. Vjerovatno ima još pun klinac sličnih telefona koji se nalaze u ponudi telekom operatera, a to su ti uvijek jeftinije varijante od kupovine novog u prodavnici, a sigurnije i bolje od kupovine polovnog.
Ove ostale šabane-moraliste raspravljače o (ne)legalnom software-u pozivam da o tome raspravljaju na temi predviđenoj za to, a ne ovdje. A tamo ću da spucam u brk i jednoj i drugoj liniji koja se ovdje našla da pametuje....
hvala kolega!
ovakav telefon,kao ovaj samsung koga si postavio mi se bas svidja,i to je to kako sam zamislio..!
nazvacu u ponedjeljak da se raspitam imaju li ga,koju pretplatu imam,koliko para na koliko mjeseci,itd...
jos samo da mi je znati jel to onaj moderni fazon da ga moras punit svaki dan,il je nesto kao ovaj sto sad imam,jednom u 10-15 dana?
ili nesto izmedju?