banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 11:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2014, 09:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
MuskoBre je napisao:
@tensa, otprilike isto kao Zoka..Vas izgleda ne zanima sta je ok, sta ne, samo sta je kaznjivo (u praksi), sta ne. Sve sto zakon ne regulise kaznjivo, ili nedovoljno efikasno, vama je ok.

Lupaš gluposti. Meni da je bitno samo da li je nešto kažnjivo imao bih pun kompujter piratizovanog softvera, igrica, muzike, filmova i sl al' ja to nemam. Korištenje piratskog softvera sam sveo na minimum. OS, jedna igrica koju sam odigrao u zadnjih pet godina i poneki film ili serija, uglavnom već davno izašli iz repertoara bioskopa i odavno prikazani na tv-u.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 10:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ташко je napisao:
Ako si zaradio par milijardi na svom programu, daj narodu onda to besplatno, **** ** *****.

Postoje abnormalno bogati korporativni advokati, koji se nisu obogatili prodajuci nesto vidljivo, robu, nepokretnost. Pretpostavljam da bi trebali na proteste izaci, i traziti da podijele svoje bogatstvo. Ili da zastupaju obican narod dzaba. Cak i zakonom to traziti.

Apropo price, Gejts donira i donirao je ogromne sume u humanitarne svrhe, ali eto, tebi prvom to nije dovoljno da koristis njegov piratizovani softver. O cemu pricamo?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sta ce sirotinja iz Microsofta, kako je to Apple lepo resio, OS besplatan, a platis ono sto ne mozes piratski nabaviti :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 10:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jbt,kad se sad nisam šlagiro,neću nikad....kad vidjeh 5 ispisanih stranica nakon mog pitanja o nokiji bez toucha :lol: :lol:

odoh ja u utorak na jacapi,što bi rekao boss 8) !

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Milan je napisao:
Ovaj....preporuka za telefon?

Hvala unaprijed...sa fush win xp-a saljem, i puc puc mi sto nije regularan...

Nokia je nekad držala primat u "običnim" mobilnim telefonima na kojima je ekran služio da prikaže sliku, a tipke služile da bi se vršio unos broja/teskta. Ovo kao napomena i Schlager-u da zna. Ali Samsung je i to polako preuzeo. To čisto informacije radi.
Ovako brzinski kad pregledam m:tel-u recimo našao sam ovo:
http://www.mtel.ba/eshop-privatni/Telef ... -S3572/345
a na njega se valjda mogu instalirati tebi potrebne aplikacije (neko stručniji će da potvrdi/opovrgne) pa bi mogao da nađeš nekoga da ti ga nabavi u m:tel-u. Vjerovatno ima još pun klinac sličnih telefona koji se nalaze u ponudi telekom operatera, a to su ti uvijek jeftinije varijante od kupovine novog u prodavnici, a sigurnije i bolje od kupovine polovnog.

Ove ostale šabane-moraliste raspravljače o (ne)legalnom software-u pozivam da o tome raspravljaju na temi predviđenoj za to, a ne ovdje. A tamo ću da spucam u brk i jednoj i drugoj liniji koja se ovdje našla da pametuje....

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 20:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

E ti si nam samo falio,sa tim cocky stavom.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 20:11 
dtb_pro, hvala puno, mislim da sam vec drzao taj telefon u ruci (snajka od male kupila cerki za marku u mtelu), mislim da ce moci posluziti, samo cvu probati instalisati neki messenger...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Milan je napisao:
dtb_pro, hvala puno, mislim da sam vec drzao taj telefon u ruci (snajka od male kupila cerki za marku u mtelu), mislim da ce moci posluziti, samo cvu probati instalisati neki messenger...

Instalirati messenger na ovo je isto kao i instalirati ga na poklopac od sahta :D

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2014, 10:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dtb_pro je napisao:
Milan je napisao:
Ovaj....preporuka za telefon?

Hvala unaprijed...sa fush win xp-a saljem, i puc puc mi sto nije regularan...

Nokia je nekad držala primat u "običnim" mobilnim telefonima na kojima je ekran služio da prikaže sliku, a tipke služile da bi se vršio unos broja/teskta. Ovo kao napomena i Schlager-u da zna. Ali Samsung je i to polako preuzeo. To čisto informacije radi.
Ovako brzinski kad pregledam m:tel-u recimo našao sam ovo:
http://www.mtel.ba/eshop-privatni/Telef ... -S3572/345
a na njega se valjda mogu instalirati tebi potrebne aplikacije (neko stručniji će da potvrdi/opovrgne) pa bi mogao da nađeš nekoga da ti ga nabavi u m:tel-u. Vjerovatno ima još pun klinac sličnih telefona koji se nalaze u ponudi telekom operatera, a to su ti uvijek jeftinije varijante od kupovine novog u prodavnici, a sigurnije i bolje od kupovine polovnog.

Ove ostale šabane-moraliste raspravljače o (ne)legalnom software-u pozivam da o tome raspravljaju na temi predviđenoj za to, a ne ovdje. A tamo ću da spucam u brk i jednoj i drugoj liniji koja se ovdje našla da pametuje....

hvala kolega!

ovakav telefon,kao ovaj samsung koga si postavio mi se bas svidja,i to je to kako sam zamislio..!

nazvacu u ponedjeljak da se raspitam imaju li ga,koju pretplatu imam,koliko para na koliko mjeseci,itd...

jos samo da mi je znati jel to onaj moderni fazon da ga moras punit svaki dan,il je nesto kao ovaj sto sad imam,jednom u 10-15 dana?

ili nesto izmedju?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2014, 11:58 
Ja kupio nokiu lumiu 800...solidan telefoncic, taman dok ne ode gore da imam sta ceprkati...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2014, 12:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
@shlager
Moj drugi ima takav, baterija mu bude 7-10 dana, a ima ga već dižem vrijeme...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2014, 12:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

hvala!

samo ako ga budu imali,postajem ponosni vlasnik 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Gdje se najjeftinije moze naci S3 u gradu, ciljam na prodavnice, garancija i to. 16 GB verzija.

Kontam da je +530 mjera?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 18:57 
PRobaj kod onog momka preko puta ATV zgrade...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2014, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Otvara mi se slot u m:tel-u (VPN u firmi) pa kontam uzeti Huawei G510. Savjet? Preporuka? Uzimam džabnu varijantu ili eventualno nešto jeftino, ništa jako, dobro, ultra, mrga, giga... Kakva su vam iskustva sa "rumunom"?

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2014, 11:04 
Rumun nemoj uzimati ako ces koristiti mtelov softver, laguje da je to blagi uzas...

Ali ako ces instalisati custom rom obavezno rumuna onda, radi perfektno, baterija predobra (ima moj SS, preko 7 sati onscreen time), brz (kao sto rekoh custom rom)...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 14:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

tensa, ti si se oko toga zanimao, daj napisi koji custom je trenutno najbolji za Rumuna, treba mi za neko kompajliranje.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 15:44 
Uh, prodao sam ga prije nekoliko sedmica, ali zadnji koji sam imao i da mi je bio dobar je me! rom...

Evo link ka threadu, a saljem i pp sa download linkovima...

Kod:
http://www.androidjugaad.com/index.php?threads/released-beta-magicos-me-rom-v3-beauty-in-a-beast-the-most-amazing-rom-ever.909/

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 20:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jel neko imao iskustva sa sony z1?ovaj sa posla ima i prezadovoljan je.valjda otporan i na vodu i prasinu

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Dobar telefon, samo to za vodu i prasinu je na papiru i donekle u praksi, nek ga stavi u vodu par sati ... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]