Ali kakva atmosfera u Stožicama. Vratite Tivoli majke vam. Onaj došao u dresu Zvezde i ko veli zanimljiv je
Opet su Musli i Dule kumovali onoj velikoj razlici dobivši obojica po tehničku. Muslija i razumijem, na ponovljenom snimku se vidjelo da ga kontakta nije bilo, nego je Joksimović nakaradno tjelom balansirao, ali čemu ulazak Duleta na teren ?

PA za ono se leti vani, ko u Zadru. Nemoj te mi sad grobari govoriti da ja imam nešto protiv Duleta, naprotiv, ali ono ne radi trener ozbiljnog kluba i to maltene svaku 4-5 utakmicu, šeta po terenu koliko mu volja. Ali realno nije to kumovalo porazu.
Nikad, dosad koliko ja pratim košarku PArtizan nije živeo i umirao od šuta. bilo je utakmica kad centre ne ide, pa onda šargijaj, ali to su 2-3 za sezonu. Bogdan mi počinje ići na živce, baš se uživio u ulogu Durenta pomiješan sa Jordanom, pa svaku manje više palija preko ruke bezmalo sa 7-8 metara.
Centara nema od početka. Tu bi stavio Duletov inat na snagu. Pa vidiš majstore da ne ide s njima. Ajd nije bilo para na početku, ali daj odredi bar koje prvi centar pa da se igra. Nek igra Musli 30 minuta pa šta uradi. Daj Bezbradicu na poziciju 4, ne može biti gore od Gagića pa da hoće.
Lovernj od početka igra robotizovano. Momak koji nije ništa inteligentiji od Gagića i Muslija.
Milutinov, šta bi momku, prošle sezone odigra majstorski. Svaku situaciju solidno iskoristi. Ne bole promašaji, niti gubljenje lopte, niti neke greške, koliko ona teleća faca i bezkrvnost. A neki od vas bi ga u reprezantaciju vodili.
Bogda, Tarens i Dragan su Partizan. Sada Sale mjesto Dragana. Ostali šta urade bonus jeste.
A da, Partizan ide na F4 sigurno, i vrlo vjerovatno da će ga osvojiti, ali opet neke stvari baš nisu rezonski odrađene. znam ja da se trofeji brojee i da ovo paćenje tokom sezone neće niko spomenuti, ali treba i u novu sezonu ići.
Ako dođe do okršaja Zvezda-PArtizan na F4....nisam pametan. Otom potom.