banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 17:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2014, 18:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
papučar je napisao:
Bili su odlični onu sezonu kad smo se borili za opstanak. Totalna harmonija.

jesu qurac!! :lol: :lol:

igrom slucaja,jer je borac istog dana igrao na marakani,prisustvovao sam derbiju te godine...partizan vec izdominirao,ne treba mu nizasta,a zvezdi svaka pobjeda zlatna u borbi sa zadrom....nesto kao,igrace opustenije,da zvezda ne ispadne...igrali su kao da im je zadnja u zivotu,pobjedili,jos onaj lucic nesto nateze prema delijama :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 18:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Naravno da je bilo uvijek tenzija, sad je priča samo da nema Vujoševića navijači bi zajedno pjevali na tribinama, kolika bi to harmonija bila.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ma više sam mislio na to da nije bilo kmečanja kako se jednom klubu daje više para i nikom nije smetao odnos 150:1 u korist Partizana i što je Uvalin kukao kako nemamo bandaže i prašak da se dresovi operu.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
juce bandaza,danas sampon :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Juce pacenici, danas pacenici... Svakom njegova muka :D

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tebi se danas nešto opasno zamjerili :D

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma jok, nego mi dosadno :lol:

Odoh na temu o usisivacima :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 18:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

koliki smo pacenici(bar mi sa foruma) se vidi po posjetama na temama 8)

opusteno,i kad je tesko i ako ne bude sve kako treba,tu je sledeca sezona

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ali kakva atmosfera u Stožicama. Vratite Tivoli majke vam. Onaj došao u dresu Zvezde i ko veli zanimljiv je :roll:
Opet su Musli i Dule kumovali onoj velikoj razlici dobivši obojica po tehničku. Muslija i razumijem, na ponovljenom snimku se vidjelo da ga kontakta nije bilo, nego je Joksimović nakaradno tjelom balansirao, ali čemu ulazak Duleta na teren ? :-? PA za ono se leti vani, ko u Zadru. Nemoj te mi sad grobari govoriti da ja imam nešto protiv Duleta, naprotiv, ali ono ne radi trener ozbiljnog kluba i to maltene svaku 4-5 utakmicu, šeta po terenu koliko mu volja. Ali realno nije to kumovalo porazu.
Nikad, dosad koliko ja pratim košarku PArtizan nije živeo i umirao od šuta. bilo je utakmica kad centre ne ide, pa onda šargijaj, ali to su 2-3 za sezonu. Bogdan mi počinje ići na živce, baš se uživio u ulogu Durenta pomiješan sa Jordanom, pa svaku manje više palija preko ruke bezmalo sa 7-8 metara.
Centara nema od početka. Tu bi stavio Duletov inat na snagu. Pa vidiš majstore da ne ide s njima. Ajd nije bilo para na početku, ali daj odredi bar koje prvi centar pa da se igra. Nek igra Musli 30 minuta pa šta uradi. Daj Bezbradicu na poziciju 4, ne može biti gore od Gagića pa da hoće.
Lovernj od početka igra robotizovano. Momak koji nije ništa inteligentiji od Gagića i Muslija.
Milutinov, šta bi momku, prošle sezone odigra majstorski. Svaku situaciju solidno iskoristi. Ne bole promašaji, niti gubljenje lopte, niti neke greške, koliko ona teleća faca i bezkrvnost. A neki od vas bi ga u reprezantaciju vodili.
Bogda, Tarens i Dragan su Partizan. Sada Sale mjesto Dragana. Ostali šta urade bonus jeste.

A da, Partizan ide na F4 sigurno, i vrlo vjerovatno da će ga osvojiti, ali opet neke stvari baš nisu rezonski odrađene. znam ja da se trofeji brojee i da ovo paćenje tokom sezone neće niko spomenuti, ali treba i u novu sezonu ići.
Ako dođe do okršaja Zvezda-PArtizan na F4....nisam pametan. Otom potom.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Kako nemam ništa pametnije, reći ću samo da se nemojte piše zajedno :)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
A da, Partizan ide na F4 sigurno, i vrlo vjerovatno da će ga osvojiti, ali opet neke stvari baš nisu rezonski odrađene. znam ja da se trofeji brojee i da ovo paćenje tokom sezone neće niko spomenuti, ali treba i u novu sezonu ići.
Ako dođe do okršaja Zvezda-PArtizan na F4....nisam pametan

Cesto u zivotu prisustvujemo da neko svojim djelovanjem demantuje sam sebe..Mislim da sam ja jedan od najtipicnijih primjera 8) ....Pa cak i u istoj knjizi se desi da pisac protivrjeci sam sebi....Vrlo rijetko,ali ponekad se i u clanku to desi!

Ali da u istoj recenici neko demantuje sam sebe,moram priznati da mi je ovo tek drugi put u zivotu,i zato si me bas razveselio!! :lol: :lol:

Prvi je bio ovaj partizanov franjo tudjman....dobro sam zapamtio tu recenicu prije dvadesetak godina!

Uvodjenje kune,koja je inace stari htvatski novac,jako je znacajno za hrvatsku,jer cemo po prvi put u povijesti imati svoju valutu!! 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
:lol: :lol: :lol: :lol:

Caca, u dobrom si drustvu. 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A gdje sam sebe demantovo šlagzi?
Nisam napisao da će ga sigurno osvojiti nego vjerovatno, a okršaj sa Zvezdom u polufinalu, kad im Čović dadne 3000 karata, a cigana 17 000...Sudije navlače za domaćina i te priče !?

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad sam provalio da je F4 ABA i derbi u fudbalu isti vikend :D Biće zanimljivo.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

najzanimljivije će biti na forumu. Ja ću tad popiti i doći ovdje, pa ko pobjedi biti na njegovoj strani :D

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ako ne bude borac igrao taj vikend nesto vazno,tipa bilbija,ovo,ono,idem taj vikend u srpsku prestonicu!!

kombinacija first minute jeftinijeg smjestaja,kafa u launch baru marakana i u strahinjica bana,vecernjih izlazaka na skadarliju i navijanja za zvezdu u fudbalu i kosarci!! 8)

koji je to vikend konkretno?

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hahaha
Ja cu svega mi traziti od zoke da me banuje dva dana prije.a ako partizan izgubi i fucu i kosarku onda cu zamoliti da ban produzi jos sedam dan dok se ciganija ne istrese :)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

25-27 april
25-og polufinala košarka, 26-og derbi u fudbalu, 27-og finale ABA.
Takav je trenutni raspored ako ne bude nekog tumbanja mada ne bi trebalo.

Edit: - In case the two teams from the same city qualify for the final tournament and don't meet in semi-finals, the semi-final games will take place on 25 April (1st placed team against 4th placed team after regular season) and 26 April (2nd placed team against 3rd placed team after regular season). The final game will take place on 27 April.

Znači ipak bi mogao derbi padati isti dan kad i jedno polufinale.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šlagzi mi igramo sedmicu prije sa SArajevom ođe.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bravo!!

A ja vec pet minuta pokusavam bezuspjesno uci na ss.ba gdje sam jedino vidio taj raspored!!

Beograde,vidimo se!!!

ZVEZDA,OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 8) 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]