banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1703 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 86  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pucnjava i tuča
PostPoslato: 05 Jan 2014, 19:56 
http://www.glassrpske.com/hronika/crna_ ... 43441.html

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 20:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Kad cujem da ce neko sa drzavnih jasli biti suspendovan, odma mi nije dobro. Skoro su neka gospoda u UIO priznala da su nesto muljala, i ostetili drzavu za neku pristojnu cifru. I na kraju, njih premjestili u druge filijale, i to je to.

Pa radi kod privatnika, pronevjeri jedan pazar, pa bas da vidim hoce ti sutra reci, ma super si ti, al eto, ajd u nasu drugu radnju.

Sta ga ima suspendovati, noga u guzicu, i za zivota ne mozes raditi ni kod jednog jedinog budzetskog korisnika. Momcinama fali adrenalina, pa bubaju djecu po diskotekama i pekarama. Pa dje ste bili kad su se trazili dobrovoljci za Kosovo, p...a vam se ogadila. Dabogda.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
MuskoBre je napisao:
, p...a vam se ogadila. Dabogda.

:D
Ehh...i ti ih sad nagrdi. :roll:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mislio je na platu. Valjda :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovakvima kao MuskoBre, moderator nebi trebo davat pristup odje.Zbog djece i tinejdzera.

Zato mi nikad nismo ni znali pravdu dijelit.
Razumijem hajd ovaj mu slomio vrat, dobro ti mu odsjeci nogu ili ruku ali nemoj pretjerivat.... sad tu Ajhmanove metode i Mengela uvodit, i te strahote.... :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Jesi li ti ozbiljan?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
BU!

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 21:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Dobro, mozda jesam malo pretjerao sa ovim zadnjim :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

neizreverbiliziran je napisao:
Jesi li ti ozbiljan?

Pa dobro brale sto si tako zvanican i napet, pa moramo se malo salit kad MuskoBre ovakve kletve ubacuje.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ehv43wUFq4c[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2014, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ILUSTRACIJA
Masovna tuča u Banjaluci,
povređen vlasnik "Magnuma"
Vlasnik Ugostiteljskog objekta
"Magnum" u Banjaluci, čiji su
inicijali M.S. povređen je u tuči u
kojoj je učestvovalo 10 lica.
Tuča se dogodila u 3.10 časova
ispred Ugostiteljskog objekta
"Magnum", saopšteno je iz MUP-a
Republike Srpske.
Na lice mesta izašli su službenici
Policijske stanice Lazarevo, a
istraga o ovom događaju je u
toku.
http://pressrs.ba/sr/vesti/hronika/stor ... Masovna+tuča+u+Banjaluci,+povređen+vlasnik+%22Magnuma%22.html

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2014, 19:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2013, 12:06
Sta to bi u Magnumu, ko je na koga nasrn'o ?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2014, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Koliko sam uspio saznati veceras od klinca koji je bio tu. Opsta masovna tuca, ne zna se ko koga *ebe. Najgore prosli gazda lokala, inace inspektor u CJB, i njegov kolega takodje inspektor.
Sve zbog nekog neplacenog racuna od 15KM i nasrtanja na konobara. Kasnije se valjda umjesali i ovi klinci problematicni o kojima sam govorio na drugoj temi.
Uglavnom nigdje ni jednog nema, tragaju za njima. Nek im je Bog na pomoci kad ih pohvataju.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 02:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pucao u automehaničara zbog 40 maraka

Pucao u automehaničara zbog 40 maraka
NIKOLA MORAČA - 06.02.2014 19:01
LAKTAŠI - Dragan Čalakić (24) iz Jablana kod Laktaša uhapšen je u srijedu veče pod sumnjom da je pokušao da ubije automehaničara Đuru Ubiparipa (31) kojem duguje 40 KM.
Ubiparip, otac dvoje djece, sa prostrelnom ranom lijeve noge prebačen je u KC Banjaluka. Prema riječima Vladimira Papića, načelnika Klinike za ortopediju, pacijent je zadobio prostrelnu ranu u lijevom koljenu koja je hirurški zbrinuta. Zdravstveno stanje pacijenta je zasad stabilno.
Slučaj je policiji prijavljen u srijedu oko 22 časa u lokalu "Kod Francuza", Ulica Dositejeva 9 u Trnu kod Laktaša, koji je udaljen svega nekoliko desetina metara od Policijske stanice Trn.
Šokantnom događaju, kako su ga opisali očevici, prethodila je kraća rasprava osumnjičenog Čalakića i Ubiparipa.
Bračni par Popović, Milkica i Dragan, pričaju da su u srijedu uveče sjedili s Ubiparipom, ne sluteći šta će se dogoditi.
"Normalno smo sjedili za šankom i pričali. U jednom trenutku Đuri je prišao Čalakić i nešto mu je šapnuo na uvo. Đuro je kratko odgovorio: 'Ne zanimaš me, vrati mi 40 KM', nakon čega je Čalakić otišao za drugi sto gdje je sjedio njegov brat", prisjeća se očevidac Dragan Popović.
Čalakić je ubrzo nakon razgovora s Ubiparipom izašao ispred lokala gdje je bio parkiran njegov automobil, otvorio gepek i izvadio predmet za koji su svi u lokalu prvo pomislili da je dizalica.

"Tek kada je ušao u kafanu i repetirao oružje shvatila sam da taj predmet nije dizalica, već automatska puška. S nama za šankom je sjedio i naš prijatelj, policajac u uniformi, koji nije bio na dužnosti, a Čalakić mu se, držeći pušku u ruci, obratio riječima: 'Razoružaj se!'. Tada je ustao Đuro i krenuo prema Čalakiću govoreći: 'Pucaj, pi...!' Vidjevši da mu Đuro prilazi, Čalakić je cijev automatske puške okrenuo prema dolje i ispalio kratki rafal u pravcu Đurinih nogu", ispričala je Milkica Popović.
Nakon ranjavanja Ubiparip je istrčao iz lokala i krenuo bježati prema Policijskoj stanici, a osumnjičeni je s puškom u ruci izjurio za njim.
Kako ga nije mogao stići, Čalakić je automatskom puškom počeo lupati automobil žrtve parkiran u blizini ugostiteljskog objekta, a nedugo nakon toga stigla je policijska patrola i uhapsila ga.
Za to vrijeme Ubiparip je otrčao do kuće koja se nalazi iza Policijske stanice, odakle su ga odvezli u Hitnu pomoć.
Očevici su ispričali da je Čalakić bio u alkoholisanom stanju, te da je nakon pucnjave i demoliranja automobila automehaničara djelovao izgubljeno.
Otežavajuća okolnost na strani osumnjičenog je to što je ispalio kratki rafal u žrtvu iz automatske puške i to što je doveo u opasnost više osoba, odnosno gostiju u lokalu.
Iz CJB Banjaluka danas je, uz navođenje inicijala osumnjičenog, saopšteno da će Čalakić biti sproveden u Okružno tužilaštvo Banjaluka na dalje postupanje.

Osumnjičeni na dijalizi
Osumnjičeni Dragan Čalakić iz Jablana kod Laktaša u javnosti je poznat kao mladić za koga se od 2012. godine prikuplja 100.000 KM novčane pomoći za transplantaciju bubrega u Rusiji.
Kako nam je danas potvrđeno, Čalakić je nakon kriminalističke obrade odveden na dijalizu u KC Banjaluka.

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 29977.html

Kakvu je antireklamu uradio sam sebi. Sad kada kucaš njegovo ime neće izaći rezultati vezano za pomoć, već vijesti kako je htio ubiti čovjeka zbog 40 marki.

Spoiler:
Citiraj:
Maja Jurkic · Najbolji komentar. · Banja Luka
koliko je samo koncerata za njega odigrano i u sloveniji je prosli mjesec skupljano za njega sram ga bilo pare je trosio sto je neko od svoih usta odvajao za njegovo lijecenje,kriminalac
Odgovori · 1 · Sviđa mi se · Pratite objavu · prije jednog sata

Danijela Grujic · Najbolji komentar.
Sto ga ima biti sramota nije upucao mehanicara vec barabu koja ceka sudjenje i koja ima dijela vagon iza sebe.Znaci upucao je nevidjenog lopova a ti majo nepricaj napamet neznas uopste jel trosio novac ili nije ako i jeste sam je sebi zagorco zivot

Citiraj:
Poziv za pomoć Draganu Čalakiću
Srijeda, 12 Septembar 2012 11:17 administrator E-mail Ispis PDF
LAKTAŠI - Načelnik opštine Laktaši Milovan Topolović i predsjednik Skupštine te opštine Snježana Kelečević pozvali su građane da učestvuju u humanitarnoj akciji za pomoć Draganu Čalakiću iz Jablana kod Laktaša.

Čalakiću su ljekari predložili transplataciju bubrega u Rusiji, za šta je neophodno obezbijediti 100.000 KM.

"S obzirom da je Dragan dijete bez roditelja i nezaposlen, te nije u mogućnosti obezbijediti neophodna sredstva, pozivamo Vas da se uključite u akciju i pomognete ovom mladom čovjeku da ozdravi", navodi se u pozivu.

Novac za pomoć se može uplatiti na broj tekućeg računa 552-1153-5312-565-36 kod Hipo banke, na ime Dragan Čalakić, a u akciju se građani mogu uključiti i učešćem u humanitarnom koncertu, koji će biti održan večeras u Domu Kulture u Laktašima, sa početkom u 21 sat.

http://www.banjalucani.com/apeli-za-pom ... stranica-2

Humanitarna svirka za Dragana Čalakića
http://www.gimnazijabanjaluka.org/Galer ... ip=s&lat=1

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Бањалука - Приликом масовне туче у пивници "Миг" у Филипа Мацуре у бањалучком насељу Кочићев вијенац теже и лакше је повријеђено шест особа.

Према незваничним информацијама, у тучи до које је дошло у ноћи између суботе и недјеље учествовали су полицајац из станице за обезбјеђење објеката и гости пивнице Драган Божић (26), Огњен (24) и Срђан (20) Гојић и Борис Подрашчанин (24), сви из Бањалуке, те Зоран (25) и Душко (30) Ђурашиновић, обојица из Кнежева, Слађана Весић (25) и Владана Сукур (22), обје из Бањалуке.

Божић је раније суспендован такође због насилничког понашања.

Извор близак истрази испричао је да је у овој тучи најгоре прошао Зоран Ђурашиновић који је због тешких повреда главе задржан на лијечењу у бањалучком Клиничком центру.

Осим Ђурашиновића, тешке повреде задобила је Слађана Весић којој су поломљени прсти, али је послије указане љекарске помоћи пушена на кућно лијечење.

Повреде у виду хематома по глави и тијелу задобили су Драган Божић, Душко Ђурашиновић, Владана Сукур као и Срђан Гојић.

http://www.glassrpske.com/hronika/crna_ ... 47678.html

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 19:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Aj sve, al sta su ove dve balavice htele

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Smije li se na forumu napisati "kurac"?

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Penis je primerenije

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 20:26 
Polni organ...Ups, to je policajac na sjevernom polu...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2014, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
BANJALUKA - Policija traga za licem koje je ranilo iz pištolja jednog Banjalučanina nakon svađe zbog saobraćajnog prekršaja, a potom pobjeglo sa lica mjesta, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.
Napadač je prvo pištoljem udario u glavu Banjalučanina nakon čega je došlo do opaljenja metka, koji je oštećenog pogodio u grudni koš i nadlakticu.
Do svađe je došlo 1. marta u 23.30 časova u centru Banjaluke u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića.
Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Kliničkom centru Banjaluka.
Iz policije navode da su oba lica bila učesnici u saobraćaju od kojih je jedno počinilo prekršaj, nakon čega je došlo do svađe i pucnjave.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva, koji je naredio preduzimanje neophodnih radnji na utvrđivanju činjenica događaja i pronalasku izvršioca ovog krivičnog djela.

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 33604.html
Divlji zapad.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1703 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 86  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]