banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 148  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2014, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
ajkula je napisao:
Phoenix je napisao:
NEma mi ništa gluplje nego imati u isto vrijeme po 5 maskara koje se suše, 10 parfema koji lape, 15 gelova za tuširanje da ti "potrefe raspoloženje" kako jedna moja drugarica kaže. :roll: Jedan proizvod (eventualno dva) koje trošiš dok ne potrošiš a onda ako ti je dosadio ili hoćeš da eksperimentišeš, kupiš drugi.

A sta tebi smeta sta drugi rade i koliko parfema i gelova imaju? :oops: Svasta ljudima danas smeta a najmanje sa njihovim zivotima ima veze :)

Meni ne smeta, čini mi se da tebi smeta moj komentar. :wink:

Nisam napisala da mi smeta nego da mi je glupo, postoji razlika. Evo i zašto. Dobra drugarica je svojevremeno radila sa Avonom i Oriflameom, a sama po sebi je prilično nezajažljiva kad je sve u pitanju. Imala je otvorene i neupotrebljene kozmetike za litavu parfimeriju, čim se pojavi nešto novo, ona to kupi, a uvijek kratka s parama.
Dakle iz čisto praktičnih razloga, zašto će nekom 10 maskara?

A.J.V.A.R. je napisao:
bingolina je napisao:
nikad mi se ne desi da mi svega nestane u isti mah, vjerovatno jer konstantno navlacim kao hrcak :D

Ovako je i kod mene :D. Plus sto navlacim i sto mi treba i sto mi ne treba. Znate ono, nesto vidite u prodavnici, ucini se kao super ideja u tom trenutku, kupite, dodjete kuci, ostavite i zaboravite na tu stvar. Ili u najboljem slucaju, kupim, probam, koristim par dana i batalim, ko dvogodisnje dijete sa igrackama :D.

Evo, Ajvar lijepo objasnila. A možda to razumijemo samo mi koji moramo da pripazimo na novac koji teškom mukom zaradimo i naplatimo, pošto nemamo štelu za državni posao i muževe/očeve/ljubavnike/ostale koji nas izdržavaju, pa razmišljamo o svakoj marki koju bacimo uzaludno. :wink:

Little angel je napisao:
Phoenix je napisao:
10 parfema koji lape, 15 gelova za tuširanje da ti "potrefe raspoloženje" kako jedna moja drugarica kaže. :roll: Jedan proizvod (eventualno dva) koje trošiš dok ne potrošiš a onda ako ti je dosadio ili hoćeš da eksperimentišeš, kupiš drugi.

Ja uvijek imam dva - tri gela za tusiranje :D
Nekako volim mijenjati mirise, a parfema imam tako 10- ak :oops:
I nije istina da parfemi "lape" ako ih čuvaš pravilno. Neke imam i tri - četiri godine, a nisu ni malo promijenili miris.

A kako čuvaš parfeme da ne izlape/promjene miris? Pitam pošto sam imala problema sa ovim. Imala sam "Lolitu Lempicku" koja je poslije godinu dana meni počela da smrdi (ionako je to baš jak parfem), a isti slučaj je bio i sa "Light Blue", koji je čak promijenio boju nakon nekog dužeg vremena. (Oba totalni promašaji za mene, nisam ih nešto trošila pošto mi se nisu sviđali...)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Light Blue sam potrošila u rekordnom roku :D pa ne znam kako se ponaša kad odstoji, a što se tiče parfema neke imam godinama i uvijek su isti.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Phoenix je napisao:

Evo, Ajvar lijepo objasnila. A možda to razumijemo samo mi koji moramo da pripazimo na novac koji teškom mukom zaradimo i naplatimo, pošto nemamo štelu za državni posao i muževe/očeve/ljubavnike/ostale koji nas izdržavaju, pa razmišljamo o svakoj marki koju bacimo uzaludno. :wink:

Nisko 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 19:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Ja jedino cega imam viska su samponi i razne gluposti za kosu zato jer sam opsednuta svakom dlakom na svojoj glavi,al mi nisu jasne zene koje imaju 5 pudera,maskara,gluposti bla bla truc i onda se pitaju kako im sve zapekne i skori se.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Phoenix je napisao:
Meni ne smeta, čini mi se da tebi smeta moj komentar. :wink:

Nisam napisala da mi smeta nego da mi je glupo, postoji razlika.

Ako mozda ulozis malo vise u sminku mozda i ti nadjes stelu za drzavni posao ili muza/ljubavnika/dojebnika pa ces i ti moci kupovati vise sminke, posto skolom i pamecu ocito ne ide.

Kad vec moramo na ovom nivou da komuniciramo 8)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
:oops:
imam desetak parfema i svi mirišu isto kao prvog dana..dobro, ono..ne čuvam ih po 5 godina..obnavljam svoje omiljene plus uvijek uleti i po neki novi.
sad idu još brže jer je i klinka otkrila čari parfema :cry:

odem danas da obnovim kozmetiku...kupujem svoju omiljenu maskaru..i cura mi ponudil Collistar infinito maskaru. Inače košta 43.30 sad snižena na 29.90. Ubiću je ako mi je podvalila!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 22:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Phoenix je napisao:
A kako čuvaš parfeme da ne izlape/promjene miris? Pitam pošto sam imala problema sa ovim. Imala sam "Lolitu Lempicku" koja je poslije godinu dana meni počela da smrdi (ionako je to baš jak parfem), a isti slučaj je bio i sa "Light Blue", koji je čak promijenio boju nakon nekog dužeg vremena. (Oba totalni promašaji za mene, nisam ih nešto trošila pošto mi se nisu sviđali...)

Koju Lolitu si imala? Ja trenutno imam tri, "SI" sam kupila prije četiri godine, a prvu koja se zove samo "Lolita Lempica" i "L de Lolita" možda prije dvije godine i niti jedna ni malo nije promijenila miris. A ni drugi parfemi. Ostanu takvi kakvi su.
Tamno, suvo, hladno ( ne mislim frizider, nego normalno) mjesto.
Kupatilo ni slučajno! Izbjegavam i mjesta gdje direkno sunce "udara" ( makar to bilo zatvoreno kao ormar).

Što se maskara i pudera tiče sa tim sam saglasna sa Phoenix, to je glupo gomilati, ako ne uspiješ potrošiti, jer ćeš baciti na kraju.
Kao što neko reče: gelove za tuširanje, losione za tijelo, pa i dezodoranse volim imati po dva - tri različita, jer koristim naizmjenično, ali i to se svakako stalno troši.

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 08:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Phoenix je napisao:
A.J.V.A.R. je napisao:
bingolina je napisao:
nikad mi se ne desi da mi svega nestane u isti mah, vjerovatno jer konstantno navlacim kao hrcak :D

Ovako je i kod mene :D. Plus sto navlacim i sto mi treba i sto mi ne treba. Znate ono, nesto vidite u prodavnici, ucini se kao super ideja u tom trenutku, kupite, dodjete kuci, ostavite i zaboravite na tu stvar. Ili u najboljem slucaju, kupim, probam, koristim par dana i batalim, ko dvogodisnje dijete sa igrackama :D.

Krajnje neodmjeren i neumjesan komentar, ako smijem primijetiti.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 08:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Naravno da je neumjesan. Sta koga briga kako neko trosi novac i na sta. Pogotovo sto ispada da se sminkaju samo one zene sa bogatim tatom, muzem ili sa drzavnom platom. Ove druge kupe jednu maskaru i to razvuku na 2 godine.
Meni takodje, nikad se jos parfem nije usmrdio ili sta vec. Imam ih otprilike 5-6 u opticaju, kako kad. Ali ih i koristim i normalno cuvam i nikad mi se nije desilo da se neki "pokvari". Neke brze potrosim a neki se vuku, ali se ne kvare.
Maskare i puder imam 2-3, nekad ostanem na jednoj, a nekad kad je akcija kupim 2 i sve se to potrosi. Totalno mi je glupavo komentarisati to sta i koliko zene trose na sminku. Njihova licna stvar. Ja koristim samo puder i maskaru od te sminke i volim dobre parfeme. Al to je stvarno licna stvar.
Mada sto neko rece, mozda bi nekima ulaganje u sminku ili parfem kao i svakodnevno koristenje iste bilo dobra investicija. 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
U nekom napadu ludila uradim trajni lak iako sam rekla da.necu vise nikad:) drecavo narandzasti i za sad prezadovoljna,cura je tako super uradila,a svratila u prolazu
:)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Razbij Azdajo ovu napetost, vidis da se kuva..

Nego, hocu savjet, da li ste ikad koristile onu masku za oci I podocnjake, ono sto je kao pvc vrecica sa nekim gelom unutra pa stavis na oci. Imam problem da kacim slike na ovom laptopu.
Da li koristite, kakvi su efekti, gdje to ima kupiti I koliko kosta?
Hvala.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Koliko traje taj ´trajni lak´ dok se vrhovi ne iskrzaju :D? Meni na prstima nista ne uspijeva preko 3-4 dana :(.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Šta je trajni lak? Je li to u stvari geliranje u boji ili neka slična fora? :D

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lolly, moja tetka, koja inace izuzetno drzi do sebe, koristila je godinama sto znaci da nije losa.

A.J.V.A.R. imam crveni trajni lak u kombinaciji sa gelom, bez ikakvih problema 3 sedmice, danas ga skidam jer mi je dosadio ali jos uvijek izgleda vise nego solidno.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma da, to je kao gel u boji. Ne krza se on, mozes ga nositi po mjesec I po, dok ti ne izraste.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Lolly,ne'am pojma,vidjala sam vani u bipi,mozda dm ima,ajvarko,ja jednom stavila, cca 15-20 dana,meni su se nokti bas poceli listati i nerviraju me,pa ajd da.probam,10 km kosta i cura za manje od pola sata stavila i lijepo,uredno izgleda,ja imam bas kratke nokte i lak izgleda kao obicni

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Moze li se french uraditi na noktima u kombinaciji sa tim gelom da traje duze? Racunam da bi me to smirilo bar na dvije sedmice. Kod mene su nokti dosta siroki, a ne mogu funkcionisati kako treba ako su bas dugi, pa izbjegavam jarke boje na njima jer izgleda ruzno. Zato me zanima french :).

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 14:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Može, samo što frenč ne izgleda baš lijepo na kratkim noktima. Radila sam kod dvije različite tete, prva se baš potrudila i poslušala me u vezi oblika koji sam željela (ovalni) i fino izvukla sve gelom, a drugoj se nije ništa dalo i nalijepila mi je frenč plastične nokte pa onda gelom prešla preko toga što je meni bilo odvratno, ali se nije dala ubijediti. Uglavnom, počelo je samo da spada već drugi - treći dan i ja sam ih sama skinula. Svakako ih nisam mogla gledati, bijeli dio mi počinjao od polovine nokta...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja to redovno radim jednom mjesecno (cak i koji dan duze) i iskreno, french mi je najbolja opcija, u boji samo nekad uradim za promjenu :)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2014, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Trajni lak je odlicna stvar ako se ide na godisnji pa ne moras razmisljati o noktima ali meni licno, oba puta nakon sto sam radila, mjesecima iza su nokti bili katastrofa. Listali se, pucali.. bas ruzno :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 148  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]