ajkula je napisao:
Phoenix je napisao:
NEma mi ništa gluplje nego imati u isto vrijeme po 5 maskara koje se suše, 10 parfema koji lape, 15 gelova za tuširanje da ti "potrefe raspoloženje" kako jedna moja drugarica kaže.

Jedan proizvod (eventualno dva) koje trošiš dok ne potrošiš a onda ako ti je dosadio ili hoćeš da eksperimentišeš, kupiš drugi.
A sta tebi smeta sta drugi rade i koliko parfema i gelova imaju?

Svasta ljudima danas smeta a najmanje sa njihovim zivotima ima veze

Meni ne smeta, čini mi se da tebi smeta moj komentar.
Nisam napisala da mi smeta nego da mi je
glupo, postoji razlika. Evo i zašto. Dobra drugarica je svojevremeno radila sa Avonom i Oriflameom, a sama po sebi je prilično nezajažljiva kad je sve u pitanju. Imala je otvorene i neupotrebljene kozmetike za litavu parfimeriju, čim se pojavi nešto novo, ona to kupi, a uvijek kratka s parama.
Dakle iz čisto praktičnih razloga, zašto će nekom 10 maskara?
A.J.V.A.R. je napisao:
bingolina je napisao:
nikad mi se ne desi da mi svega nestane u isti mah, vjerovatno jer konstantno navlacim kao hrcak

Ovako je i kod mene

. Plus sto navlacim i sto mi treba i sto mi ne treba. Znate ono, nesto vidite u prodavnici, ucini se kao super ideja u tom trenutku, kupite, dodjete kuci, ostavite i zaboravite na tu stvar. Ili u najboljem slucaju, kupim, probam, koristim par dana i batalim, ko dvogodisnje dijete sa igrackama

.
Evo, Ajvar lijepo objasnila. A možda to razumijemo samo mi koji moramo da pripazimo na novac koji teškom mukom zaradimo i naplatimo, pošto nemamo štelu za državni posao i muževe/očeve/ljubavnike/ostale koji nas izdržavaju, pa razmišljamo o svakoj marki koju bacimo uzaludno.
Little angel je napisao:
Phoenix je napisao:
10 parfema koji lape, 15 gelova za tuširanje da ti "potrefe raspoloženje" kako jedna moja drugarica kaže.

Jedan proizvod (eventualno dva) koje trošiš dok ne potrošiš a onda ako ti je dosadio ili hoćeš da eksperimentišeš, kupiš drugi.
Ja uvijek imam dva - tri gela za tusiranje
Nekako volim mijenjati mirise, a parfema imam tako 10- ak
I nije istina da parfemi "lape" ako ih čuvaš pravilno. Neke imam i tri - četiri godine, a nisu ni malo promijenili miris.
A kako čuvaš parfeme da ne izlape/promjene miris? Pitam pošto sam imala problema sa ovim. Imala sam "Lolitu Lempicku" koja je poslije godinu dana meni počela da smrdi (ionako je to baš jak parfem), a isti slučaj je bio i sa "Light Blue", koji je čak promijenio boju nakon nekog dužeg vremena. (Oba totalni promašaji za mene, nisam ih nešto trošila pošto mi se nisu sviđali...)