banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 148  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2014, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja sam bas beter,umivam se onim kozjim sapunom (sad uzela neki sa aktivnim ugljem,kao blato :))sa njim i sminku skidam :lol: bilo kakvu kremu na lice (vrlo cesto i mlijeko za tijelo ,ono obicno balea,5% urea,ponekad piling sodom bikarbonom,nekad ako mi je bas suva koza kupim neku instant masku ili maslinovo ulje+med :D generalno,sto manje tretiram kozu bolje izgleda,a bore imam,imam 30+godina ali imam tatinu kozu,suvu,sklona borama i kosu,tanka kao maslacak :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Mrzim kad mi se desi da mi se skoro sva šminka potroši u isto vrijeme. Inače kad primjetim da je nešto pri kraju, kupim čim mognem da posle ne moram odvajati veće sume, a sad. Pudera imam za cca 2x, lajner potrošen, maskaru cijedim već 7 dana, puder u kamenu nije više u kamenu..sad moram 100KM otpisati

dobila sam za rođendan neku mejbelin maskaru..plava. Meni se ne dopada..ulijepi trepavice strašno, posle par sati imam tamne kolutove ispod očiju pa izgledam kao panda, Bog dragi je ne može u potpunosti skinuti sa trepavica.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 16:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Ah, Black meni se uvijek sve u isto vrijeme potroši! :confused2:
Baš ovih dana razmišljam o tome kako mi je sve pri kraju i taman će krajem mjeseca sve biti iscijeđeno do zadnjeg :angry3:

Nastojim da to izbjegnem, ali godinama se pokazuje kao nemoguće!

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Otprilike i kod mene isti slučaj :D ako ne potrošim onda im istekne rok u isto vrijeme.
Ne samo šminka nego sve ostalo za ličnu higijenu, neki dan u DM pazarih punu kesu za okruglo 25 KM :lol: nešto od Balee (kupke), a nešto na akciji.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
A koliko dugo vam traje npr puder ili maskara? Meni prije istekne rok trajanja + jos godinu ili koja pride ali ne potrosim nista do kraja :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 17:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Meni tecni puder,znaci onaj od 30 ml traje 4 meseca
maskara 2-3 meseca.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 18:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E, to Talija, kad jedno onda sve - bas sve fali! :D
Jedino sad imam gel za tusiranje u steku, a dva trenutno koristim - to mi nece faliti krajem mjeseca!

Meni puder tecni bude skoro godinu dana ( a i stavljam ga bas minimalno uvijek), u kamenu mozda 4 - 6 mjeseci ( njega puunooo koristim) i maskara isto tako. Kreon godinu...
Rumenilu istekne rok ne potrošim.
Ruzevi isto kao rumenilo.
Kad malo bolje razmislim: ne kupujem šminku često :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

4 mjeseca :o

Odoh ja sa ove teme :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 18:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Pa tako odprilike,sad manje vise ne merim u dan :D
Pa kad ga stavljam skoro svaki dan.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam koristila nikad tečni puder, ponekad samo toniranu kremu kao podlogu ako stavljam rumenilo.
I nju mi je mrsko skidati a kamoli puder. Maskara kad se sasuši ide u kantu. Rumenilo u kuglicama mi može godinama.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
:lol:

tugo moja..i krema mi je pri kraju..još 50KM

meni tekući puder sad izdržao samo 4mj..inače 6mj
maskara cca 6..nekad manje
puder u kamenu izdrži ladno godinu dana
krema za lice neka 2-4mj
lajner godinu dana
rumenilo izdrži pofajn jer ih imam raznih nijansi pa mijenjam, dok je ono gore standardna moja šminka koju stavljam svaki dan i naravno da je potrošim.
sjenke za oči u posl vrijeme slabo koristim i imam ih podosta..o lakovima za nokte da ne govorim.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lakove uvijek pobacam jer se stvrdnu, a nakupovala onih jeftinih svih nijansi. Koristim Rimelov podlak, pa na njega može kakav bilo. Ovi jeftiniji lakovi ne traju ništa kraće nego oni skuplji.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Neko moje struke bi trebalo da panično pazi na rokove trajanja svega u kući, prosto ti to postane profesionalna deformacija, :lol: ali još uvijek se ne dam tako da se kod mene to odnosi samo na hranu i lijekove. :-) Na kozmetiku tako-tako.

Ja pazim na gelove za tuširanje, kreme, losione, mlijeka i ostalo što se nanosi na neku veću površinu kože i što se djelomično ili većinom upija. Tako da pazim i na tonirane kreme i tečne pudere. Ovakve stvari kupim u dovoljno dobrom roku da sebi dam vremena da ih potrošim. Recimo, krema za lice mi ne bude više od mjesec-dva (ljeti i kraće, pričamo o pakovanju od 50 ml), tonirane kreme mi budu oko 6 mjeseci ili nešto duže (od jeseni do vrućina, kada je vruće samo obična krema) a tečni puder nikad ne potrošim u roku od godinu nakon otvaranja, ali i ako stoji duže od toga ne sikiram se ako mu je dobar primarni rok, mada pripazim na karakteristike.

Na sve ostalo ne obraćam puno pažnje što se tiče roka nego pazim na fizičko-hemijske karakterisitke. Imam sjenki za oči, kreona i ruževa za koje znam da sam ih kupila prije nekoliko godina ali niti sam ih potrošila niti sam ih bacila nego ih povremeno koristim. JEdnostavno, ne može se stići potrošiti. Npr najviše koristim crni kreon a i on mi traje brat-bratu pa 3 godine sigurno, ako ne i više i tek sam ga dopola potrošila.

Činjenica je da ne trošim puno dekorative (moja komplet šminka, sa svim četkicama i džombastim proizvodima tipa bronzera) stane u jedan srednji neseser. I generalno, nikad ne gomilam šminku baš zbog toga što malo-pomalo potroši se puno para na nju a ne iskoristi se. Imam jednu maskaru dok je ne potrošim, onda kupim drugu. Jedan puder. Jedan korektor. NEma mi ništa gluplje nego imati u isto vrijeme po 5 maskara koje se suše, 10 parfema koji lape, 15 gelova za tuširanje da ti "potrefe raspoloženje" kako jedna moja drugarica kaže. :roll: Jedan proizvod (eventualno dva) koje trošiš dok ne potrošiš a onda ako ti je dosadio ili hoćeš da eksperimentišeš, kupiš drugi.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 12:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Phoenix je napisao:
10 parfema koji lape, 15 gelova za tuširanje da ti "potrefe raspoloženje" kako jedna moja drugarica kaže. :roll: Jedan proizvod (eventualno dva) koje trošiš dok ne potrošiš a onda ako ti je dosadio ili hoćeš da eksperimentišeš, kupiš drugi.

Ja uvijek imam dva - tri gela za tusiranje :D
Nekako volim mijenjati mirise, a parfema imam tako 10- ak :oops:
I nije istina da parfemi "lape" ako ih čuvaš pravilno. Neke imam i tri - četiri godine, a nisu ni malo promijenili miris.

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Ja opet mimo svijeta, nikad mi se ne desi da mi svega nestane u isti mah, vjerovatno jer konstantno navlacim kao hrcak :D

Elem, jutros mi se desila stvar koju najvise mrzim, bila sam odsutna i prilikom putovanja u neseseru mi se otvorila kutijica od sjenila i sve se prosulo, to mi je bas grrrrrrrrrrrrr situacija kad krenem da se sminkam i skontam sta se desilo a sve zamazano :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Phoenix je napisao:

NEma mi ništa gluplje nego imati u isto vrijeme po 5 maskara koje se suše, 10 parfema koji lape, 15 gelova za tuširanje da ti "potrefe raspoloženje" kako jedna moja drugarica kaže. :roll: Jedan proizvod (eventualno dva) koje trošiš dok ne potrošiš a onda ako ti je dosadio ili hoćeš da eksperimentišeš, kupiš drugi.

A sta tebi smeta sta drugi rade i koliko parfema i gelova imaju? :oops: Svasta ljudima danas smeta a najmanje sa njihovim zivotima ima veze :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
bingolina je napisao:
nikad mi se ne desi da mi svega nestane u isti mah, vjerovatno jer konstantno navlacim kao hrcak :D

Ovako je i kod mene :D. Plus sto navlacim i sto mi treba i sto mi ne treba. Znate ono, nesto vidite u prodavnici, ucini se kao super ideja u tom trenutku, kupite, dodjete kuci, ostavite i zaboravite na tu stvar. Ili u najboljem slucaju, kupim, probam, koristim par dana i batalim, ko dvogodisnje dijete sa igrackama :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Neko moje struke bi trebalo da panično pazi na rokove trajanja svega u kući, prosto ti to postane profesionalna deformacija,

:D :D :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
ajkula je napisao:
Phoenix je napisao:

NEma mi ništa gluplje nego imati u isto vrijeme po 5 maskara koje se suše, 10 parfema koji lape, 15 gelova za tuširanje da ti "potrefe raspoloženje" kako jedna moja drugarica kaže. :roll: Jedan proizvod (eventualno dva) koje trošiš dok ne potrošiš a onda ako ti je dosadio ili hoćeš da eksperimentišeš, kupiš drugi.

A sta tebi smeta sta drugi rade i koliko parfema i gelova imaju? :oops: Svasta ljudima danas smeta a najmanje sa njihovim zivotima ima veze :)

A ne, ne to je profesionalna deformacija ovih najvise moguce visoko obrazovanih i ucenih. Mi to ne kontamo... :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 16:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Phoenix je napisao:

Našla sam se u ovome 1/1. :D
Maksuz sam otišla da prebrojim parfeme i zatekla 6 neotpakovanih, 4 načeta, a znam da bar 3 imam po različitim tašnama. :oops: Ovi koji su načeti su različiti, a ti neotpakovani i razbacani po tašnama su marke "Moj parfem" koji se prije nepar godina prestao uvoziti u BiH, pa sad dva puta godišnje dobijem bočicu, a potrošiti ih ne mogu. Kupki, šampona i mlijeka za tijelo imam lager, ali ja ih i trošim, ne stoje pet godina neotvoreni. Jedina ružna navika kad su takve stvari u pitanju je ta da otvorim šampon i balzam u isto vrijeme, šampon tek načnem, a balzam već potrošim, pa kupim drugu vrstu i sad imam 5 načetih šampona u kupatilu, a jedan balzam. Poradiću na ispravljanju te greške. :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 148  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]