banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Dec 2013, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Prodam ti povoljno Alcatel :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 17:38 
Blackrose je napisao:
huawei ascend g510 ili
msmart blade III pro?

Ascend, ima veci ekran, Scratch-resistant glass, hd snimanje, jaci procesor i bolju bateriju...

Ovo drugo je u stvari ZTE blade 3 pro..

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
ima, ima..malo manji od tableta :lol:

i vidjela sam to za blade...piše na bateriji :lol:

ostavljam sebi kineza, rumun ide dalje

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 17:47 
Ostavljas zte ili huawei?

Koji rumun? :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: zajeb :lol: :lol: :lol:

ostavljam ovaj veći, naravno :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 18:15 
Citiraj:
ostavljam ovaj veći, naravno

Ovo se moze svakako protumaciti... :D :D :D

Pametan izbor, ne vjerujem da ces se pokajati... ;)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:lol:

Ja nesto nikako nisam skontao, uze li ti na kraju tel ili ne?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

8) 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 19:52 
V@nja je napisao:
:lol:

Ja nesto nikako nisam skontao, uze li ti na kraju tel ili ne?

Uzeo rumuna na kraju, nisam imao vise zivaca cekati da nesto izleti, posluzice narednih 6-7 mjeseci pa cu onda opet kod ovog momka sto ga je Loli preporucila (Loli, hvala jos jednom :) )...

Nalazio se sa jedno 10 likova (u vezi polovnog telefona sa garancijom) i svaki telefon je imao ili ostecen ekran ili nesto drugo mu je falilo, onaj momak sto ga je Loli preporucila nije imao na stanju ove telefone sto sam ja htjeo, tj. na zalost nije mogao ni naruciti (optimus bio samo bijeli cega se zgrozavam, htc one X i nexus 4 nisu uopste bili na stanju). Bio sam prohodao jos kroz par prodavnica kroz grad, ali drugi su mi trazili 600 i vise KM za gorepomenute modele sto mi nije padalo na pamet da dajem.

Napisacu poslije par utisaka o rumunu, imam ga vec nekoliko dana, sto se moglo procackati na njemu procackao sam...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Tuzan kraj je imala tenssina saga o kupoviti telefona, izgleda :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 09:34 
Naprotiv, jako sam zadovoljan rumunom, jedino bih volio da je malo veci ekran i uz to naravno malo veca rezolucija. Telefon je teski krs na fabrickom softveru, ima jako dosta laga. Pustio sam ga da radi jedan dan onako sa fabrickim softverom da se uvjerim da je sam hardver telefona ok, procunjao ga tako uzduz i poprijeko. Zatim sam zatim pukao root, poslije toga instalisao CWM i ostavio ga opet tako da malo radi. Poslije toga isprobavanje raznih romova. Sto se tice romova na ovaj isti model mogu se instalisati romovi i sa sledecih telefona:

Fly IQ446
Gionee GN708W
Xolo Q800
AllView P5 QUAD
Symphony w125
QMobile Noir A20
Polytron W7450

Gore su samo razlicita imena, a sve je isti hardver, svi imaju iste specifikacije kao i p5 quad. Probao sam prvo nekoliko obicnih romova i nisu bili losi, ali su bili slabi za gaming , zatim port od samsungovog galaksija S4 i note-a 3, rade bez imalo laga, solidno. Zatim sam instalisao xperiaUltimate ROM (takodje port neke sonijeve xperia) i na njemu ostao, malo ga preuredio i sada imam odluican telefon, otprilike u rangu HTC one X-a, jedino sto je manji displej i slabija rezolucija. Stavljao sam vec snimke baterije, 5:22 onscreen time sa normalnim koristenjem, osvjetljenje na pola (koliko mi je potrebno za normalan rad), uglavnom radio sam sve normalno, wifi i data ukljuceni, whatsap ukljucen, najvise surfanje, nesto malo gaminga i gledanja filmova i to je to. Da, kapacitivne tipke su mi bile stalno iskljucene, u roku od dva dana se dobije osjecaj gdje je koja tipka i nema problema sa tim, sada mehanicki vec pritiskam kada nesto trebam. To je to ksto se tice baterije, presavrsena je za tu cijenu. Nemam neke vece zamjerke na telefon, ne svidja mi se sto ima jos dosta telefona oko ekrana, najvise volim kada ima ekran, i iznad njega i dole tek za za mikrofon i slusalice i to je to, ali boze moj, za tu cijenu se ne moze ocekivati savrsenstvo. I za kraj sto mi je jako smetalo je to sto nema LED notifikacije, ali i to se da rijesiti, jednostavno se skine program koji se zove ButtonLED i vase kapacitivne tipke se pretvore u notifikaciju, probao i radii zaista odlicno. Sto se tice gaminga od zahtjevnijih igrica probao Real Racing 3 i radi bez proglema, nema lagova i ostalog. Antutu benchmark pokazuje oko 14000 uvijek, gore dole 100-200 bodova. Quadrant pokazuje oko 4800 bodova. To je to u manje-vise kratkim crtama...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 10:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
tensSa up'o u dtb_pro mod...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam kontao sebi uzeti sad android, sta mislite o ovom Xperia E modelu iz mtela, znaci ne treba mi telefon za igrice, hardcore surfanje, animacije i sta vec (jer imam komp), znaci samo wiber, whatsapp, malo mail i cisto kamera da mogu neki dokument uslikati svremena na vrjeme?

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 13:48 
Za te pare (220+) uzmi nesto sto ima bar 4 i vise inca, probaj naci huawei g510 sa garancijom ili slicno nesto, ova xperia je teski krs, 3.5 inca ekran, zatim rezolucija 320 x 480 (165 ppi), tu se svaki pixel vidi i sam procesor za sebe je krs, 1 Gh i 512 rama, goni to u tri lijepe i kupi normalan telefon, sony xperia je precijenjen telefon...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 18:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2012, 19:02
Mislim da Sehxor pita za telefon u m:tel-ovoj ponudi, a tamo je u "moj mix 25" ta Xperia svega 1 KM.
Za ovo zašta njemu treba, telefon je i više nego dobar za to novaca koliko košta.
Držao sam taj telefon u rukama i malo ga pregledao, radi solidno, ekran takođe nije loš, jedino što je relativno malen za današnje poimanje veličine. Ali ako neće na web, već mu treba za poruke kao što kaže, onda je i rezolucija i veličina sasvim dovoljna.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 18:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Telefon je kanta zato ga i daju za marku :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 18:43 
Bolje dodati malo para i kupiti normalan telefon, ovako nesto je ziva patnja i muka...

Edit, cekam da dodje "warrior of the light" da malo proceprkam svoj stari ZTE Blade, i on je sigurno bolji od te krndzije... :) :) :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Treba mi malen telefon, da lako stoji u dzepu, sms i da mogu email provjeriti, imao sam velike telefone i sve ili sam izgubio ili polupao, vec godinu dana nosim one sa kioska od 20km, ali sad mi treba vecinom mail... jednostavno ne volim smart velike telefone vise, nisam tip korisnika da stalno drndam po telefonu Tako da DPI, MHZ, RAM, MPX.... i ostali nazivi me jednostavno ne intresuju, eto jedino mozda da baterija moze izdrzati bar 2 dana. Po cjeli dan sam na racunaru, jos mi samo treba jedan moblini racunar da kad izadjem da budem pravi pacenik... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 19:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Smartfon sa baterijom koja drži dva dana :roll: kad nađeš javi i meni :)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

moze ako ga ne koristis :)
meni ni jedan nije sastavio 24h, punim svako vece i u torbi obavezno punjac.
ajd, sluzbeni koristim samo za pozive pa i izgura al privatni nikako

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]