banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 10:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1563 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Nov 2013, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
ajkula je napisao:
V@nja je napisao:
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&nav_id=781777

Vazda ti je ukus bio kritican :lol:

8)

Nego, drug imao i5, zameni ga za HTC One, da bi to zamenio za i5c... Pa tako glup potez odavno nisam video :lol:

I to beli 5c, kao da je 3Gs uzeo, da je bar neki drecavi da se vidi razlika :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Nego, drug imao i5, zameni ga za HTC One, da bi to zamenio za i5c... Pa tako glup potez odavno nisam video

Da je na prvom koraku stao pa i nekako
Mada ni za to ne vidim razlog, ako je vec Apple fan

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma vise je fan da ima nesto novo i skupo, da kaze da ima :lol:

Inace zaboravih, izmedju i5 i HTCa je imao onaj Galaxy mini, S3 ili S4 (ako ima), ne znam koji model tacno, uglavnom taj zadnji S mini

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 00:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
S4

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 00:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Miguce, ali najzanimljivi deo je sto je rekao da je presao sa i5 na taj mini jer ima malu ruku i velika mu dijagonala iPhonea, a nakon toga uze HTC :) Dileja :D

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 02:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
ima se, moze se :)

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 13:07 
Kineski proizvođač Gionee je predstavio svoj najnoviji vodeći smartphone, Elife E7, za koji kompanija tvrdi da je najbolji Android kamera-telefon na tržištu. E7 radi na AMIGO 2.0, “jako oguljenom” Android-u.

Elife E7 pakuje 5,5-inčni JDI ekran Full HD (1920 x 1080) rezolucije, što znači da po inču mjeri 401 piksel, što je prilično oštro za svaki standard. E7 je takođe opremljen Gorilla Glass 3 zaštitom.

Ispod haube se nalazi Snapdragon 800 čipset sa 4-jezgarnim Krait 400 2.2GHz procesorom. 4G LTE verzija ovog smartphone-a će biti prvi telefon na globalnom nivou koji će imati 2.5GHz Krait 400 procesor. E7 sa 16GB interne memorije će imati 2GB RAM memorije, dok će 32GB model imati 3GB RAM-a na ploči.

http://balkanandroid.com/gionee-elife-e ... e-telefon/

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
Kad se kinez malo potrudi :

http://m.gsmarena.com/16mp_gionee_elife ... s-7262.php

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 09:49 
Nisu pojedini Kinezi losi, samo im onaj jeftini fuseraj od robe kvari ugled...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 15:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2012, 19:02
Kakav je Huawei, može li se čovjek pouzdati u njega? Mislim na ove malo novije modele G510, P6 isl.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 15:56 
Sto da ne, drzao sam G510 i sasvim fin telefoncic u odnosu na cijenu...

Tesko da ces naci bolji za 200-240 km...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 20:04 
Citiraj:
Međutim, kompanija je odlučila da stavi tačku na razbijene ekrane i napuknuta kućišta, kao rezultat ispadnutih telefona, sa svojim novim punjenim vazdušnih jastukom – Smartphone Case N.

http://balkanandroid.com/honda-izmislil ... a-telefon/

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 01:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Izgleda kao da nosis telefon u cipeli, velicine bar 45 :D

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 07:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2012, 19:02
Čini mi se da ovaj Case N košta više nego sam telefon. A za nošenje treba ima torbu ili mu staviti uprtače, pa s njim na leđa...

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2013, 10:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Opet malo o ruskom iPhone :)

Citiraj:
Генерални директор компаније „Yota Devices“ Влад Мартинов представио је јавности у Центру савремене културе „Гаража“ у Москви „Јотафон“ спреман за продају. Руски смартфон је већ успео да својим необичним карактеристикама и функцијама широм света заинтересује многе љубитеље напредних уређаја. „Јотафон“, рецимо, поред уобичајеног LCD екрана поседује и други дисплеј, израђен по технологији електронског мастила (Е-ink), који се практично не гаси.

Према замисли његових твораца, тај монохроматски екран смештен на полеђини уређаја треба да приказује оне податке који су одређеном кориснику најбитнији: то може бити календар, временска прогноза, SMS поруке – или све то заједно. На радној површини се по жељи може распоредити неколико мини-апликација на којима ће подаци бити ажурирани у реалном времену, и који ће притом бити доступни и након пражњења батерије (али наравно без даљег ажурирања). У компанији „Yota Devices“ се надају да ће та технологија, између осталог, многе кориснике ослободити навике да стално проверавају свој телефон.

Citiraj:
И поред великог интересовања у САД, продаја прве генерације „Јотафона“ на америчком тржишту ипак није предвиђена. Главно тржиште за извоз је за сада Европа, где ће продаја бити организована ни мање ни више него преко америчке компаније „Ingram Micro“. Руски смартфон ће поред тога бити представљен и на азијском тржишту, као и на тржишту Блиског Истока које је показало неочекивано интересовање за руски новитет.
:D

Citiraj:
Најављена цена „Јотафона“ је уз то нешто нижа него што се раније очекивало: у Русији се продаје за 19.990 рубаља, а у Европи ће коштати 499 евра. Ипак, поједини стручњаци сматрају да ће због релативно мале разлике у цени у односу на остале понуде у том тржишном сегменту тешко постићи велики продајни успех – без обзира на предност у виду додатног екрана. Посебно зато што све његове остале карактеристике представљају просек за телефоне у тој ценовној категорији.

Citiraj:
Нисам сигуран да ће потражња за ‘Јотафоном’ бити огромна. За тај новац се може наћи много напреднији уређај“, сматра Јевгениј Алминов, руководилац сектора за мобилну телефонију и дигиталне уређаје у компанији „J'son & Partners Consulting“
Не треба заборавити на још једну ствар: пошто је монохроматски дисплеј стално упаљен, значи да су сваком са стране доступни лични подаци власника телефона.

„Све је то замишљено да изгледа лепо и да буде згодно – али не знам ко би пожелео да му SMS преписка и распоред састанака буду свима доступни. Наравно, други екран се може подесити тако да на њему нема поверљивих података – али тако постаје најобичнији часовник, па се поставља питање какав је смисао свега тога“, изнео је своје утиске о новом телефону један од присутних на презентацији.

http://ruskarec.ru/science/2013/12/09/j ... paign=RBTH

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2013, 22:38 
Citiraj:
Poslije mnogo glasina i spekulacija, prvi telefon na svijetu sa takozvanim 2K HD ili Quad HD (QHD) ekranom je upravo predstavljen u Pekingu. Ovaj tanki telefon se zove Vivo Xplay 3S, i njegov 6-inčni ekran zaista posjeduje impresivnu rezoluciju od 2560 x 1440 piksela, što znači da ima 490 piksela po inču.

"kinez"
Slika

http://balkanandroid.com/vivo-xplay-3s- ... dstavljen/

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2013, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Nema to veze :) I taj tvoj i ovaj moj i svi ostali su iz kine :P

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2013, 10:21 
Ali nisu proizvodjaci... :P

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.rts.rs/page/magazine/ci/stor ... D1%83.html

U Koreji 5G

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 12:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Lenovo kupio Motorolu.

Motorola to Join Lenovo to Create a Truly Global Smartphone Company

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1563 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]