tensSa je napisao:
Da, i to takodje, ako ga prijavis inspekciji ili slicno znas da ce najebati, nema toliko "podmazivanja"...
Ja sada sta sam nacito o ovima iz univerzalnog, boz' sacuvaj...
Ja sam imao iskustva sa njima i ne znam šta bih mislio. Nosio sam Nokiju 5800 na popravku kod njih. Prestao telefon da sim prepoznaje. I naprave mi nešto, radi sim, ali mi sjebu srednje dugme i odbiju da poprave, kaže bilo tako, neki pravo nekulturan lik. I odnesem u drugu radnju da mi poprave dugme, platim 10 km. Ali, kroz sedmicu se kvar vrati, i ja ostavim telefon, kontam kupiću drugi, i tako prođe par mjeseci, neku skulu nosao, neki drugi troškovi iskočili, i odnesem nakon tih par mjeseci na reklamaciju. Taman se bio pripremio da ih pošaljem u lijepu... kad ono ništa me nisu pitali, ni račun tražili, neki lik ga pravio dvije sedmice, stvarno čudan problem, uspostavilo se da samo m:telove kartice nije prepoznavao, ali uspiju ga napraviti i nisu dodatnu lovu tražili i telefon još uvijek radi. Tog nekulturnog više nisam vidjeo, ovaj pravo fin bio serviser, baš se potrudio, i testirao ga par dana nakon popravke. Tako da imam i loše i dobro iskustvo sa njima.
@ vojopd
Ovo nije samo radnja sa pika, imaju ljudi dvije prodavnice u Sarajevu.